Διάφορα θέματα πρός συζήτηση αναφορικά με το φόρουμ και ειση
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Διάφορα θέματα πρός συζήτηση αναφορικά με το φόρουμ και
Παίδες να αφήσουμε το θέμα δαμε΄γιατί νομίζω θα ξεφύγουμε χωρίς λόγο κάποιοι είπαν την άποψη τους απαντήθηκαν κάποια πράματα κανεί μετά ενα μπούμε στην παγίδα α είσαι Λευκωσιάτης εγώ Παφίτης εσύ Σκαλιώτης και πάει λέγοντας. Παρακαλώ να κλείσει εδώ αυτό το θέμα
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Anthimos
- Moderator

Admin συγχαρητηρια λεβεντη μου για το φορουμ σας, αν μη τι αλλο δημιουργησετε κατι , ενα μεσο εκφρασης για το κυνηγι.
Προς θεου μην αφησετε συμπλεγματα (complex) να σας εμποδισουν.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- kypros
εαν δειτε τα ποστ μου κανενα δεν ειναι ορτθογραφιμενο τζε με διαλεχτο μιλω τζε εν εχω κανενα προβλημα. φεναιτε οτι κανενας εν εχαπαρισε για ιντα πραμα μιλω...ή καποιοι εν τους σιφερει να καταλαβουν. εγω ειπα για επιπεδο σεβασμου και διαλογου , ουτε για ορθογραφιες ουτε για επιπεδο κυνηγιετικης γνωσης, ουτε για διαλεκτο... οπως τζε να εχει φενεται οτι απλα πρεπει να σταματησω να ασχολουμαι οπως εκαμαν και αλλοι .
οσοι με ξερουν καταλαβαινουν για ποιο πραμα μιλω και μιλουσα ... και αν το εκαμνα με καλο σκοπο αλλα πλεον τελος εν ασχολουμαι...καμετε οτι νομιζετε
οσοι με ξερουν καταλαβαινουν για ποιο πραμα μιλω και μιλουσα ... και αν το εκαμνα με καλο σκοπο αλλα πλεον τελος εν ασχολουμαι...καμετε οτι νομιζετε
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Κύπρο ΄το θέμα περί ορθογραφίας και χωρκατιλίκη δέν είσαι εσύ που το έθιξες αλλά κάποιος άλλος εσύ γιατί πειράζεσαι με αυτό
, καταλαμβαίνω πλήρος τι θέλεις να πείς αλλά σου εξήγησα ότι πολιτική μας ΄δεν είναι όποτε μπεί ένα νέο μέλος μέσα να τον πιάνουμε που τα μούτρα με το πρώτο ποστ που θα κάνει για να κρατήσουμε το επίπεδο συζητήσεων ψηλά μετά θα μείνουν 10 μέλη να συζητούν. Αρκετά μέλη δέχονται παρατήρηρση και προειδοποίηση όταν ξεφεύγουν αλλά και αρκετός κόσμος ο οποίος δέν ξέρει πώς δουλεύουν τα φόρουμ θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής. όταν κάποιος για παράδειγμα μπεί μέσα στο φόρουμ πρώτη φορά και δεν ξέρει τι να γράψει και για να κάνει την είσοδο του λέει 'Κοπέλια σχαιρετούμε έντα φουτσέκι να παίζω το πρωί στην φάσσα πας τον σχιπέτο μου τον τάδε' μπορεί αυτό το μέλος να μην κάνει υψηλού επιπέδου συζήτηση αλλά ο άνθρωπος μπαίνει μέσα δειλά να δεί πώς λειταργεί αυτός ο χώρος. Εάν κάμει 2-3 συνεχώμενα τέτοια πόστ κάποιος θα του την πεί και ενώ διαβάζει πώς λειτουργούν οι συζητήσεις προσαρμόζεται. Σου είπα σε αυτά τα θέματα έχουμε αρκετή εμπειρία. Εκείνο που κάνει ζημιά σε ένα φόρουμ είναι μόλις μπεί κάποιος μέσα ο οποίος ας πούμε εκ φύσεως είναι ανορθόγραφος όπως εγώ και διαβάσει τα πόστ περί ορθογραφίας εν θα ξαναπατήσει. Εκ πείρας ξέρεις πόσοι παράνομοι μπαίνουν σε έτσι φόρουμ και όταν διαβάσουν τις ανησυχίες , τους συλλογισμούς καθαρόαιμων κυνηγών σιγά σιγά μεταλλάσονται;. Αυτό δέν έιναι της φαντασίας μου έχω τρανά παραδείγματα. Στο ψάρεμα πρίν απο 5 χρόνια όταν γράφαμε στο φόρουμ περί catch and release των μικρών ψαριών ήταν να μας φάν με τα ρούχα κάποιοι, τωρά μπαίνεις μέσα και θωρείς παιδιά να πιάνουν και να απελευθερώνουν ψάρια του μισού κιλού και βάλε. Σκοπός του φόρουμ δέν είανι όύτε ο εντυπωσιασμός των συνάδελφων απο την Ελλάδα ούτε η συγκέντρωση της αφρόκρεμας των κυνηγών. Σκοπός του φόρουμ είναι να ενημερώνει, να ανοίγει επικοδομοιτικές συζητήσεις, να καλλιεργεί συνήδειση και σεβασμό για το θήραμα και τους βιοτόπους. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για την μέχρι τώρα εξέλιξη μας. Δέν μπορούμε να ακολουθούμε την τακτική πονάει χέρι κόβω χέρι. Έτσι και ο φίλος ο cypher να καταλάβει ότι ποτέ δέν προχωράμε με βάρκα την ελπίδα αλλά με πολύ οργάνωση, μελέτη και έρευνα και τα αποτελαίσματα μέχρι τώρα δείχνουν ότι κάνουμε καλή δουλεια.

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
ο ποιητής λεγει την γλωσσα μου έδωσαν ελληνική. επρεπε όμως να λεγει την γλωσσα μου έδωσαν κυπριακή. αλίμονο μας αν σταματησουμε να μιλαμε με την κυπριακή διάλεκτο. τώρα αν μερικοί αρέσκοντε στο να γράφουν κιόλας κυπριακά δικαίωμα τους. συμφωνώ απόλυτα με τον ατμιν για όσα ανάφερε. Μας άλλαξαν ολα τα άλλα τωρα προσπαθουν να μας αλλάξουν και την γλώσσα μας μέσα απο τα φορουμ. τελοσπαντων στο κυνηγι πρέπει να απαιτησουμε κάποια πραγματα για να τα κερδίσουμε. εδω η Αγγλία κυνηγά αλεπού που σε ολοκληρη την ευρώπη απαγορευεται. Ειναι καιρός να διεκδικίσουμε οχι με λογια αλλά με πράξεις.
- tracker686
- Full Member
αλλου ξεκινησε η συζητησει και αλλου κατελιξε!
Guys,
Νομίζω ότι ο Κύπρος αναφέρεται σε ορισμένους που προκαλούν κατα διαστήματα με τα post τους και όχι για προφορά, ορθογραφία ή διάλεκτο.
Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς όλο και κάποιος εξυπνόβλακας θα κάνει αναφέρει κάτι που πραγματικά να είναι εκνευριστικό και ο κύριος λόγος είναι για να προκαλέσει. πχ κάποιος πέρσι ανάφερε ότι ο καλύτερος τρόπος να πάεις στις φάσσες είναι με φλοπέρ και σιγαστίρα στο νερό.
Επίσης ορισμένα άτομα δεν μπορούν να κάνουν διάλογο και να ανταλάξούν απόψεις. Προσπαθούν να επιβάλουν την γνώμη τους χωρίς σωστά επιχειρήματα ή χωρίς να ψάξούν προγματικά το θέμα. είναι ισχυρογνώμονες και κάπου πάλι μειώνουν το επίπεδο τοων συζήτήσεων.
Νομίζω δαμέ το επίεννεν ο φίλος ο Κύπρος.
Για τισ πρώτες περιπτώσεις έχω την εντύπωση ότι πρέπει να διαγράφονται και να γίνοντε και block απο το site.
Όσο για την δεύτερη κατηγορία νομίζω ΄πως απο τη στιγμή που εκφράζουν απόψεις έχουν το δικαίωμα να είναι εδώ. Αν δεν τους αντέχεις αγνώα τους και έλπιζε ότι κάτι θα κολλήσει στον εγκέφαλο τους σιγά σιγά.
Όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους σωστούς και όσοι είναι σωστοί κυνηγοί, πρέπει πάντοτε να προσπαθούν να αλλάξούν και την συμπεριφορά των υπόλοιπων. Έχουμε μεγάλη ανάγκη απο περιβαλλοντική και κυνηγετική συνήδηση και είναι κρίμα να σταματήσουμε να προσπαθούμε.
Οί κυνηγοί οι ίδιοι είναι υπεύθηνοι για την συμπεριφορά των κυνηγών εντός και εκτός των κυνηγότοπων.
Νομίζω ότι ο Κύπρος αναφέρεται σε ορισμένους που προκαλούν κατα διαστήματα με τα post τους και όχι για προφορά, ορθογραφία ή διάλεκτο.
Είναι γεγονός ότι κατά καιρούς όλο και κάποιος εξυπνόβλακας θα κάνει αναφέρει κάτι που πραγματικά να είναι εκνευριστικό και ο κύριος λόγος είναι για να προκαλέσει. πχ κάποιος πέρσι ανάφερε ότι ο καλύτερος τρόπος να πάεις στις φάσσες είναι με φλοπέρ και σιγαστίρα στο νερό.
Επίσης ορισμένα άτομα δεν μπορούν να κάνουν διάλογο και να ανταλάξούν απόψεις. Προσπαθούν να επιβάλουν την γνώμη τους χωρίς σωστά επιχειρήματα ή χωρίς να ψάξούν προγματικά το θέμα. είναι ισχυρογνώμονες και κάπου πάλι μειώνουν το επίπεδο τοων συζήτήσεων.
Νομίζω δαμέ το επίεννεν ο φίλος ο Κύπρος.
Για τισ πρώτες περιπτώσεις έχω την εντύπωση ότι πρέπει να διαγράφονται και να γίνοντε και block απο το site.
Όσο για την δεύτερη κατηγορία νομίζω ΄πως απο τη στιγμή που εκφράζουν απόψεις έχουν το δικαίωμα να είναι εδώ. Αν δεν τους αντέχεις αγνώα τους και έλπιζε ότι κάτι θα κολλήσει στον εγκέφαλο τους σιγά σιγά.
Όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους σωστούς και όσοι είναι σωστοί κυνηγοί, πρέπει πάντοτε να προσπαθούν να αλλάξούν και την συμπεριφορά των υπόλοιπων. Έχουμε μεγάλη ανάγκη απο περιβαλλοντική και κυνηγετική συνήδηση και είναι κρίμα να σταματήσουμε να προσπαθούμε.
Οί κυνηγοί οι ίδιοι είναι υπεύθηνοι για την συμπεριφορά των κυνηγών εντός και εκτός των κυνηγότοπων.
-
- Full Member
ΠΩΛΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΙΣΤΜΑΣ ΚΕΙΚ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΙΣΟΑΚΚΑΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ...................................................................
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΑ . ( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ : ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΤΣΙ ????? ΕΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑ......)
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΑ . ( ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ : ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΤΣΙ ????? ΕΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑ......)