ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- Sergios
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Λαβετε θεσεις ετοιμοι πυρ κατα βουληση....1 τζιαι ποψε.....σαββατο πρωι πιανουντε τα ποστα και μετα ριλαξ στο διαμερισμα....μπανακι μπυριτσα σουβλακι....κυριακι πρωινοι πρωινοι και φρεσκιοι αναμενουμε τι θα μας ξημερωσει....καλα κυνηγια προσεκτικα σημασια προεχει η ασφαλεια ολων μας και η επιστροφη στα σπιτια ασχετως το αν παιξουμε η οχι
- Sergios
ε καλα δαμε μιλουμε για χτινα...χεχεχε στα ποσα ατομα δικαιουντε να ανοιξουν μπουκαλα? Η κρατηση ειναι μονο για φαι η και για ποτο?Artemis G. έγραψε:χθες 2 καλοι μου φιλοι πηγαν για αναγνωριση φασσας σε περιοχη στην επαρχια παφου....
απο φασσες η κατασταση ηταν υπεροχη.... ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......οντως τα ποστα ηταν κρατημενα...... τα σχολια δικα σας....
-
- Full Member
Χθες εκανα και εγω αναγνωριση στη Πάφο και συγκεκριμένα απο το χωριό Αναδιου μεχρι το ποταμο του Σαραμά στα δεξιά του δρόμου οπως κατεβενουμε εμετρισαμε 22 καρέκλες
Απο τις ποιό πάνω καρεκλες μονο ενα" κυνηγό" ειδαμε να καθετε στη καρεκλα.Ειπα του παρέα να τες συνάξουμε ουλες .....θα ευκάλαμε το μεροκάματο σιγουρα. 

-
- Full Member
Μόλις μίλησα με δύο γνωστούς από τα κοκκινοχώρια. Όντως τοποθέτησαν τις καρέκλες τους στες μούττες του Σαραμά από την περασμένη Κυριακή και βγάζουν σκοπιές εναλλάξ. Αρκετά από τα πουλιά όμως λόγω της φασαρίας ήδη δεν βγαίνουν καθόλου από το δάσος ή βγαίνουν μεσούρανα. Σκεφτείτε τι θα γίνει μέχρι την Κυριακή. Το πιο πιθανό είναι να μείνουν άκαπνοι.
- Γιατρός
- Full Member
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Είμαι πόστο ρε παιδιά αλλά έγινα ράκος πως θα πυροβολώ την Κυριακή 

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Sergios
Να τα πιανουν τα ποστα φιλοι μου οκ αλλα αθορυβα να μην ενοχλουν τα πουλια .....η πρωτη κυριακη παει αδικα μετα οταν φυγουν οι αχαπαροι και μεινουν οι αληθινοι φασσαριες ειναι μια απολαυση το κυνηγι να παω να ειμαι ησυχος αν ερτει κανενα πουλι να ερτει ηρεμα και παλε αν μεν συρω σιεπεθκια με η πρωτη με η τελευταια....απλως να ειναι γυρο μου πλασματα που εννα αφικουν το ψηλουμενο πουλλι να καμει "καραολο" να βουττησει τη απολαυση...!!!
-
- Full Member
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΕΚΗΝΥΓΗΣΑ ΠΕΡΣΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ 9 ΟΠΛΑ, ΟΥΤΕ 9 ΠΟΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΜΕ, ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ. ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΟΜΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΜΝΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ 4 ΠΟΥ ΤΟΥΣ 9 ΕΞΑΝΑΠΗΓΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΤΕΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΕΝΑ. ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΑΝΑΗΡΗ ΕΝ ΕΞΑΝΑΗΔΑ. ΑΕΡΟΠΟΥΡΟΥΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΗΕΝΟΥΝ ΤΖΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ. ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.LEFKIOS έγραψε:Χθες εκανα και εγω αναγνωριση στη Πάφο και συγκεκριμένα απο το χωριό Αναδιου μεχρι το ποταμο του Σαραμά στα δεξιά του δρόμου οπως κατεβενουμε εμετρισαμε 22 καρέκλεςΑπο τις ποιό πάνω καρεκλες μονο ενα" κυνηγό" ειδαμε να καθετε στη καρεκλα.Ειπα του παρέα να τες συνάξουμε ουλες .....θα ευκάλαμε το μεροκάματο σιγουρα.
- Sergios
επια και εγω καποτε στον Σαραμα αλλα τοπο της φασσας γιρεφκε τζιαι φασσα μεν γιρεφκεις ετσι εχουν να πουν η φασσα εν ποστο εξυπνο τζιαμε που εν περνουν οι πολλες αλλα τζιαμε που περνα μια μια πρεπει να σκευτεσε με τον τροπο που εννα σκευτει το πουλλι αμαν φαει σιεπεθκια....!!!!spidis έγραψε:ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΕΚΗΝΥΓΗΣΑ ΠΕΡΣΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ 9 ΟΠΛΑ, ΟΥΤΕ 9 ΠΟΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΜΕ, ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ. ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΟΜΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΜΝΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ 4 ΠΟΥ ΤΟΥΣ 9 ΕΞΑΝΑΠΗΓΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΤΕΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΕΝΑ. ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΑΝΑΗΡΗ ΕΝ ΕΞΑΝΑΗΔΑ. ΑΕΡΟΠΟΥΡΟΥΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΗΕΝΟΥΝ ΤΖΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ. ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.LEFKIOS έγραψε:Χθες εκανα και εγω αναγνωριση στη Πάφο και συγκεκριμένα απο το χωριό Αναδιου μεχρι το ποταμο του Σαραμά στα δεξιά του δρόμου οπως κατεβενουμε εμετρισαμε 22 καρέκλεςΑπο τις ποιό πάνω καρεκλες μονο ενα" κυνηγό" ειδαμε να καθετε στη καρεκλα.Ειπα του παρέα να τες συνάξουμε ουλες .....θα ευκάλαμε το μεροκάματο σιγουρα.
-
- Full Member
ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΙΠΕΘΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΜΝΑΝ ΞΕΠΙΤΙΔΕΣSergios έγραψε:επια και εγω καποτε στον Σαραμα αλλα τοπο της φασσας γιρεφκε τζιαι φασσα μεν γιρεφκεις ετσι εχουν να πουν η φασσα εν ποστο εξυπνο τζιαμε που εν περνουν οι πολλες αλλα τζιαμε που περνα μια μια πρεπει να σκευτεσε με τον τροπο που εννα σκευτει το πουλλι αμαν φαει σιεπεθκια....!!!!spidis έγραψε:ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΕΚΗΝΥΓΗΣΑ ΠΕΡΣΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ 9 ΟΠΛΑ, ΟΥΤΕ 9 ΠΟΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΜΕ, ΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ. ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΟΜΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΜΝΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ 4 ΠΟΥ ΤΟΥΣ 9 ΕΞΑΝΑΠΗΓΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΤΕΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΕΝΑ. ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΑΝΑΗΡΗ ΕΝ ΕΞΑΝΑΗΔΑ. ΑΕΡΟΠΟΥΡΟΥΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΗΕΝΟΥΝ ΤΖΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ. ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.LEFKIOS έγραψε:Χθες εκανα και εγω αναγνωριση στη Πάφο και συγκεκριμένα απο το χωριό Αναδιου μεχρι το ποταμο του Σαραμά στα δεξιά του δρόμου οπως κατεβενουμε εμετρισαμε 22 καρέκλεςΑπο τις ποιό πάνω καρεκλες μονο ενα" κυνηγό" ειδαμε να καθετε στη καρεκλα.Ειπα του παρέα να τες συνάξουμε ουλες .....θα ευκάλαμε το μεροκάματο σιγουρα.
- SilverPigeonS
Καλησπέρα Παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους!
Αυτό που γίνεται και ακούω για τα πόστα της φάσσας είναι τραγελαφικό! Τι σημαίνει δηλαδή κρατάω το πόστο από το Σάββατο πρωί, Παρασκευή νύχτα κλπ και μετά είμαι ξέγνοιαστος μέχρι να έρθει η Κυριακή; Ποιος δίνει το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να βάζει μια καρέκλα και να λέει ότι το πόστο είναι δικό του; Μετά μιλάμε για ποιοτικό κυνήγι, κυνηγετική παιδεία κλπ. Τι πιο ωραίο να ξυπνήσεις το πρωί να ξεκινήσεις για το βουνό, ήρεμος, χορτάτος του ύπνου και αν έχει άλλο στο πόστο πας πάρα δίπλα ή πας κάπου που να μην έχεις το άγχος αν σου πήρανε το πόστο σου!
Εγώ ένα πράγμα ξέρω! Το κυνήγι αρχίζει και τελειώνει από την ανατολή μέχρι την δύση του ήλιου!!!
Τέλος πάντων, ο κάθε ένας σκέφτεται και πράττει όπως τον βοηθά το μυαλό του!
Καλά και ασφαλισμένα κυνήγια φίλοι μου και να αποφεύγεται την κοσμοσυρροή στο κυνήγι!
Αυτό που γίνεται και ακούω για τα πόστα της φάσσας είναι τραγελαφικό! Τι σημαίνει δηλαδή κρατάω το πόστο από το Σάββατο πρωί, Παρασκευή νύχτα κλπ και μετά είμαι ξέγνοιαστος μέχρι να έρθει η Κυριακή; Ποιος δίνει το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να βάζει μια καρέκλα και να λέει ότι το πόστο είναι δικό του; Μετά μιλάμε για ποιοτικό κυνήγι, κυνηγετική παιδεία κλπ. Τι πιο ωραίο να ξυπνήσεις το πρωί να ξεκινήσεις για το βουνό, ήρεμος, χορτάτος του ύπνου και αν έχει άλλο στο πόστο πας πάρα δίπλα ή πας κάπου που να μην έχεις το άγχος αν σου πήρανε το πόστο σου!
Εγώ ένα πράγμα ξέρω! Το κυνήγι αρχίζει και τελειώνει από την ανατολή μέχρι την δύση του ήλιου!!!
Τέλος πάντων, ο κάθε ένας σκέφτεται και πράττει όπως τον βοηθά το μυαλό του!
Καλά και ασφαλισμένα κυνήγια φίλοι μου και να αποφεύγεται την κοσμοσυρροή στο κυνήγι!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”