Δηλαδή έγιναν τα μέσα έξω της????

Φίλε Ανδρεα για αυτό το φυσίγγιο που λες , 80% συγκεντρωση στα 40μΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:andreas78 έγραψε:Αντρέα, ειναι αλήθεια ότι εννα πας στα ποστα της Ασίνου, για να παίζεις στα περάσματα του Τροοδους????![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε μου να σου πω γιατι εκαμα ''παραλογα φυσιγγια'' με μεγαλες ταχυτητες ειμαι της αποψης να εχει διατριτικοτητα παντα και σε οριακες βολες, αν η φασα φαει 10 σκαγια εν πα να ειναι διαμπερες ενα πεσει σεκκος, γιαυτο και εχει ολο το καλοκαιρι κανω δοκιμες στα 40μ με ταχυτητες πανω απο 430 μ/δ για να καταλιξω σε 3 φυσιγγια με ταχυτητα και κατανομη πανω απο 80% που οπως ξερεις ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχεις, τζε για καμια που ενα σε οριακι βολη ενοιτε που ελπιζω να ειναι ολες χαμηλες εχτος και αν εχει καποιους που ενα την πεζουν που τα 50μετρα και να περημενουν να πεσει με τα συμβατηκα φυσιγγια που κατα την αποψει μου πολλα λιγα φυσιγγια παν ετσι αποσταση με μια κατανομη και ταχυτητα που θα την σκοτωσει.
![]()
έχω μια φωτογραφία με παρόμοιο σετ απ άλλα με νούμερο έναΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:φίλε λευκιε δεν έχω φωτογραφία δύστυχος έχω άλλο σετ απ για κοντινές με τάππα
1,85 33 νο6 ταπα κυλιλη με 686 μεχρι τα 25 μετρα ειναι μια χαρα
Με αυτό το δεδομενο και με το γνωστό στα κυνηγετικά οτι το 80% του θηράματος που μπενει μεσα στο σάκκο ειναι το θηραμα που κτυπιεται μεταξυ 20 και 30 μ τότε πρέπρι να είμαστε ασσοι στη σκόπευση για να εχουμε πιθανότητες επιτυχίας με αυτό το φυσίγγιο. Αξίζει στο τέλος της ημέρας να χάνω τα κοντινά και να τυχη να παρω ενα δυο στα 50μandreas78 έγραψε:Λεύκιε, με βάση την θεωρία θα εχει σίγουρα 100% στο κύκλο των 76 εκ., μέχρι και τα 30 μετρα και πιο κάτω θα ειναι κάτι μεταξύ μονοβολου και 100% στον κύκλο των 50 εκ.
Σε περίπτωση που ο φίλος Αντρέας πυροβολήσει φάσσα στα 20 μετρα και την βάλει στο κέντρο της τουφέκι ας, δεν πιστεύω να πέσει τίποτα κάτω εκτός απο τα φτερά της....![]()
![]()
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:έχω μια φωτογραφία με παρόμοιο σετ απ άλλα με νούμερο έναΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:φίλε λευκιε δεν έχω φωτογραφία δύστυχος έχω άλλο σετ απ για κοντινές με τάππα
1,85 33 νο6 ταπα κυλιλη με 686 μεχρι τα 25 μετρα ειναι μια χαρα