ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

andreas78 έγραψε:Αντρέα δεν με κατάλαβες,
δεν εννοώ το κατεβασμα, αποκλησεις εχω και εγω με το δραπανο, αυτο που εννοώ ειναι οτι το χέρι μας δεν κατέβενει παντα με τον ιδιο τρόπο, καποιες φορές μενει παραπάνω κατα μερικα κλασματα του δευτερόλεπτου, κάποιες το αντίθετο, καποιες φορές κατεβενουμε γρήγορα και καποιες πιο αργά. Απο την στιγμή που οι μηχανές δεν κατεβαίνουν αυτόματα και κατεβαίνουν με το χέρι μας, τότε τα φυσίγγια τα ρελιασμενα ειναι πιο ασταθεί απο τα αρελιαστα των MEC ή LEE που δουλεύουν μηχανικά.
μπορεί να έχεις δίκαιο φίλε, εγώ όμως είδα παραπάνω αστάθειες με τα αρέλιαστα ;)
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Δεν ειναι παράξενο, αφου ειναι πιο εύκολο τα αρέλιαστα να βγουν εκτός προδιαγραφών πολυ εύκολα.
Πρεπει να ειναι σωστά ρυθμισμένα τα μέρη των μηχανών, σωστά ρυθμισμένα ογκομετρικά και πάντα τους ίδιους σε ύψος καλικες.

Παραθέτω τωρα και εγω δυο σεταπ για την Κυριακή.
12/70 Sellier & Bellot Trap( αναγόμωση)-cx2000-Nobel 78- 1,42gr- Kleena wad (της Eley)- 32gr- No7- 59,5mm

12/70 Sellier & Bellot Black star(αναγόμωση)-cx2000-Nobel 78- 1,37gr- Purgotti Siarm- 32gr- No6 - 58,5mm

Ακρως παραδοσιακά γεμισματα σε χαρτινους καλικες, αύριο θα φτιαχτούν και μερικά σε καινούργιους καλικες αλλα με στρογγυλό ρελι και ευχή να μην τα φέρουμε πίσω γεμάτα. :D

http://i1278.photobucket.com/albums/y50 ... efcd44.jpg
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

s4 1.40*32 για τρ το καλοτσιερι !!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
δεν εννοώ το κατεβασμα, αποκλησεις εχω και εγω με το δραπανο, αυτο που εννοώ ειναι οτι το χέρι μας δεν κατέβενει παντα με τον ιδιο τρόπο, καποιες φορές μενει παραπάνω κατα μερικα κλασματα του δευτερόλεπτου, κάποιες το αντίθετο, καποιες φορές κατεβενουμε γρήγορα και καποιες πιο αργά. Απο την στιγμή που οι μηχανές δεν κατεβαίνουν αυτόματα και κατεβαίνουν με το χέρι μας, τότε τα φυσίγγια τα ρελιασμενα ειναι πιο ασταθεί απο τα αρελιαστα των MEC ή LEE που δουλεύουν μηχανικά.
μπορεί να έχεις δίκαιο φίλε, εγώ όμως είδα παραπάνω αστάθειες με τα αρέλιαστα ;)
παιδια βαλτε 1 στοπερ στο τραπανο σας να ρελιαζοντε ολες το ιδιο να μεν εχεται εννια ;) :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
andreas78

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
παιδια βαλτε 1 στοπερ στο τραπανο σας να ρελιαζοντε ολες το ιδιο να μεν εχεται εννια ;) :D

Φίλε δεν μιλούμε για το στόπερ των δράπανων ή της gaep & cortini, μιλούμε για την τριβή που υφίσταται ενα φυσιγγιο κατα το ρελιασμα του με αυτα τα δράπανα ή μηχανές απο το ανθρώπινο χερι, κατα την κίνηση του μοχλού προς τα κάτω, το χερι ειναι πολυ δύσκολο να κάνει την ίδια κίνηση πάντοτε, είτε θα καθηστερησει να ελευθερώσει σε σύγκριση με προιγούμενο κατέβασμα, είτε θα κατέβει ταχύτερα απο προιγούμενο ρελιασμα καθως το στροφειο θα εχει πιασει καποια θερμοκρασια. Αυτο εχει σαν αποτέλεσμα να διαφοροποιεί, σε πολύ μικρο βαθμό το φυσιγγιο, έναντι των αρελιαστων που κλείνουν απλά και σταθερα παντα, με Mec ή Lee!!!!!
Οι εργοστασιακες μηχανές γομωσης, ρελιαζουν αυτόματα με πιστονια που κατεβαίνουν πάντα με τον ίδιο τροπο και χρόνο!!!!!!!!
Εμείς ρελιαζουμε χειροκινητα. ;)
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

ακομη ενα σετ απ για φασα που θα παρω ειναι Α0 1,90 χ 32 νο6 ζπλαστ απατητος 686 το ρελιασμα θα το δειται απο μονη σας αναλογα με τον καλυκα φτανει να μην πατυθει το βυσμα ;)
andreas78

Αντρέα, ειναι αλήθεια ότι εννα πας στα ποστα της Ασίνου, για να παίζεις στα περάσματα του Τροοδους???? :P :D :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas78 έγραψε:Αντρέα, ειναι αλήθεια ότι εννα πας στα ποστα της Ασίνου, για να παίζεις στα περάσματα του Τροοδους???? :P :D :lol:
:D :D :D Φιλε μου να σου πω γιατι εκαμα ''παραλογα φυσιγγια'' με μεγαλες ταχυτητες ειμαι της αποψης να εχει διατριτικοτητα παντα και σε οριακες βολες, αν η φασα φαει 10 σκαγια εν πα να ειναι διαμπερες ενα πεσει σεκκος, γιαυτο και εχει ολο το καλοκαιρι κανω δοκιμες στα 40μ με ταχυτητες πανω απο 430 μ/δ για να καταλιξω σε 3 φυσιγγια με ταχυτητα και κατανομη πανω απο 80% που οπως ξερεις ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχεις, τζε για καμια που ενα σε οριακι βολη ενοιτε που ελπιζω να ειναι ολες χαμηλες εχτος και αν εχει καποιους που ενα την πεζουν που τα 50μετρα και να περημενουν να πεσει με τα συμβατηκα φυσιγγια που κατα την αποψει μου πολλα λιγα φυσιγγια παν ετσι αποσταση με μια κατανομη και ταχυτητα που θα την σκοτωσει. :D ;)
andreas78

:D :D :D
Δηλαδή δεν θα παίζεις τα περάσματα του Τροόδους :lol:
Ωραίος, αλλά να είσαι πάντα πολυ προσεκτικός και να μην κανείς ποτε βολές παράλληλες με το έδαφος.

Τα κυαθια τα βρήκες μετα τις δοκιμές σου; Είμαι περίεργος για τον SG, αν τον βρήκες βάλε μια φώτο.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

ποτέ φίλε χαμηλά! τους SG τους βρήκα άλλα δεν έβγαλα φωτογραφία πάντως ήταν διπλωμένη όπως του Κώστα που έβαλε στο ιδιογομωση φοτο ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”