εισαι αρχηγος τοσο ακρηβος ειναι λογο πηστολιον δεν μπορουσα να ρηξο πιο μακρια να δω τη θα κανη θα το δοκημασο στα 50 να δο την σημπερηφορα αντος απο εισοκατανομη σκηζη ετσει δες τα ποσοσοστα σε καθε τετραμοριο δεν εχουν μεγαλες διακημανσηςandreas78 έγραψε:Γιάννη, έκανα επεξεργασία την φωτογραφία σου, θεωρώ πως ο πίνακας σου είναι 100εκ. Χ 100εκ., έτσι έφτιαξα τον κύκλο των 76εκ., στο περίπου και σου σημάδεψα τα σκάγια, ελπίζω το χαρτόνι σου να μην είναι πολύ μεγαλύτερο από 1 μέτρο!!!
Ασχέτως του κυαθίου η βολή έχει ως είναι μια διαφορά κέντρου/περιφέριας της τάξεως του 67%!!!!! Πάει δηλαδή πολλά μέτρα ακόμη. Με ποσοστό συγκέντρωσης 76,15% (214/281)!!!!![]()
http://i1278.photobucket.com/albums/y50 ... 08e0f5.jpg
χαχα ειδεςandreas78 έγραψε:Χαχαχαχχααχαχχα,
Βασικά δεν εχουν καθόλου διάφορες τα τεταρτημόρια, δεν τα σχολίασα όμως διότι εώς ότου το 76% γίνει το πολυ 57%-60%, θα πέφτουν σύκα!!!!!!
Πε μας και τη. Πυριτιδα αντρικκο μιας και εκαμες το ψυχικο!ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:το σετ απ για φάσα που θα πάρω μαζί μου![]()
1,90 χ 33 686 68.80 gualandi H12 ρέλιασμα στο 57,3 436 μ/δ 78% στα 38 μέτρα με 3 άστρα
Φίλε όταν ρελιάζεις τα φυσίγγια σου είναι πιο σταθερά από τα αρέλιαστα, επίσης είναι πιο γρήγορα κατά κάτι μετρα. επίσης πρόσεξα ότι τα αρελιαστα έχουν μια πιο ανοιχτή κατανομήBreda Pegaso έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι. Ειμαι νεος στην ιδιογομωση.
Σχετικα με το ρελιασμα...δεν ρελιαζω.
ΑΛΛΑ οταν γεμιζεις ενα φυσιγγιο με τον ιδιο τροπο και η μηχανη το κλεινει με τον ιδιο τροπο. Δοκιμαζεις 10 φυσιγγια και εχουν καλη κατανομη και εχουν και καλη διατρηση πανομοιοτυπη, και ενα περιπου με αλλα εργοστασιακα της ιδιας κατηγοριας. Τι θα μου δωσει το ρελιασμα? Σταθεροτητα? Για ποσο ποσοστο μιλουμε ομως? Δεν μπορει να εχεις καλα αποτελεσματα με αρελιαστα φυσιγγια?
Ξερω κυνηγους που γεμιζουν αρελιαστα και ειναι μια χαρα στο κυνηγι.
Εγω για αρχη γεμιζω για το σκοπευτηριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα και σε δοκιμες που εκανα σε χαρτι δεν υστερουν σε διατρηση απο εργοστασιακα.