ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Απάντηση
marietas
Full Member

Re: ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Δημοσίευση από marietas »

File se efxaristo poli gia tis simvoules pou m edoses
marietas
Full Member

siggnomi alla thelo na m peis enan tropo na kano ton skilo m na m fernei ta poulia
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

marietas έγραψε:siggnomi alla thelo na m peis enan tropo na kano ton skilo m na m fernei ta poulia
ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΙ ΗΛΙΚΙΑ 3-4 ΜΙΝΟΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΑ ΟΠΑΣ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ Ι ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΝΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΙΒΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΕΙΣ ΣΕ 8ΥΡΑΜΑ ΟΠΟΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΣΠΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Γ`ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΙΜΕΡΟΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΠΡΟΤΙ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΙΣ ΣΚΥΛΟ?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

Φιλε μου APOLLON ,
Έχω 1 Lambrador & Brack που μωρο ειχαμεν το για το λαγό αλλά εβουρούσεν τους περδικόυς . Πριν 1.5 μήνα εφερα μια θυληκία Brack & Greman Shepherd και εχτές αρχίσαμεν και εκρίφκαμεν το πόδι του λαγόυ τσε έπιανεν τι μαλαι τσε εγαυιζε τσε έκαμνε σαν την πελλή ... Ελπίζο να μεν βουρα τους περδικούς τσε τουτι !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Giorgos Aristotelous έγραψε:Φιλε μου APOLLON ,
Έχω 1 Lambrador & Brack που μωρο ειχαμεν το για το λαγό αλλά εβουρούσεν τους περδικόυς . Πριν 1.5 μήνα εφερα μια θυληκία Brack & Greman Shepherd και εχτές αρχίσαμεν και εκρίφκαμεν το πόδι του λαγόυ τσε έπιανεν τι μαλαι τσε εγαυιζε τσε έκαμνε σαν την πελλή ... Ελπίζο να μεν βουρα τους περδικούς τσε τουτι !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άμμα εν παίζεις εν να ξεμάθει
Προσέχουμε...για να έχουμε
marietas
Full Member

file den exei thema auto pou tha sou po me ta apopano alla thelo na mou peis pos mporo na kano to skilo m na pianei malai tou laou tsai tou pertikou :?:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

marietas έγραψε:file den exei thema auto pou tha sou po me ta apopano alla thelo na mou peis pos mporo na kano to skilo m na pianei malai tou laou tsai tou pertikou :?:
Φίλε καταρχήν να σε παρακαλέσω να γράφεις Ελληνικά .Τώρα ο κάθε σκύλος σε νεαρή ηλικία ότι του μάθεις μαθαίνεις. Ένα παλιο γνωμικό λέει το παιδί σου τσαι το σχυλί σου όπως το μάθεις. Για να μάθει ο Σκύλος να παίρνει ίχνη απο Λαγούς και πέρδικες πρέπει να έρχετε σε επαφή με το αντικείμενο αυτό τακτικά και να εξασκείται. Φυσικά το ίχνος απο πέρδικα είανι πολύ πιο έντονο και λογικό το σκυλί θα έχει πιο εύκολη δουλειά. όπου στον γαλό τα ίχνη πολλές φορές είανι μπερδεμένα - δύσκολα και μακρινά και χρειάζεται εμπειρία να ξεμπερδέψει το ίχνος ο σκύλος.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε οχι πως το κατεχω αλλα απο τα λιγα που ξερω και βλεπω ειναι αρκετα δυσκολο, με την λογικη πως ο περτικοσσυλος αμα νιωσει την μαλαι του λαγου και εν κοντα του εν να τον φκαλει αλλα αμαν εν μια μαλαι 500-800 μετρον ζε ενε τοσο δυνατη μαλαι και θκιαλασει την μαλαι ζινι μια μαλαι του περτικου ο σκυλος εν να αλαξει μαλαι και 8α παει πανω σε εκινη του περτικου, η απλα θα δυσκολεφτει αφανταστα να φκαλει τον λαγο σε μια μακρινη μαλαι ΑΝ τον φκαλει! εγω αποτη ξερω ειναι οπως τα λει ο admin θελεις λαγο? τοτε μην χτυπας περδικια!
εγω κυνηγω περδικια ο σκυλος μου ομως σχεδον οποτε τον παρω για αναγνωριση σε απαγορευμενες περιοχες βγαζει 1 λαγο στο κυνηγι 3-4 φορες ετυχε και λεο ετυχε γιατι κατα την αποψη μου ειναι θεμα τυχης που τους εφκαλε!
πολες φορες στο κυνηγι τον βλεπω να πιανει μαλαι του λαου και να την αφινει επιδει δεν καταφερνει να σπασει την μαλαι και να φακα κυκλους! και στο τελος να τα εγγαταλιπει η' να την αφινει για μια αλλη μαλαι του περτικου. δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα απλουστατα γιατι ο σκυλος δεν καταλαβενει ποιο ειναι το ποιο συμαντικο για σενα (ο λαγος η ο περτικος) ο σκυλος 8α δει την εφκολια του και 8α παει πανω στο περτιζι που η μαλαι του εν πιο εφκολη ζε πιο κοντινη, ζε που σιουρα εκαρποθικε το αφεντικο του περισοτερα παρα λαγους αρα στο μιαλο του ειναι ο νο1 στοχος!
νομιζω ειπα τα καλα αν καμο καπιο λαθος ας με διορθοσει καπιος πιο εμπιρος και με περισοτερες γνοσεις πανω στο θεμα
marietas
Full Member

φιλε admin ακομα δεν εχω καταλαβει ενα τροπο για να μπορω να εκπαιδευσω το σκυλο μου που ειναι σπανιολος μπορεις να μου πεις ενα τροπο :?: :P
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

marietas έγραψε:φιλε admin ακομα δεν εχω καταλαβει ενα τροπο για να μπορω να εκπαιδευσω το σκυλο μου που ειναι σπανιολος μπορεις να μου πεις ενα τροπο :?: :P
Φίλε Marietas η εκπαίδευση σκύλου δέν είναι μια μαθηματική πράξη και κάνουμε ένα και ένα ίσο δύο και τελειώσαμε . Η εκπαίδευση σκύλου περιλαμβάνει πολλά στάδια απο νηπιακή ηλικία , σε νεαρή ηλικία μέχρι την ενηκιλίωση του σκύλου. Ξεκινάς με βασική υπακοή, βασικές εντολές, απαγορεύσεις, επαφή με το θήραμα και ακολούθως εκείνο που ζητάς στο κυνήγι . Έχουμε γράψει άρθρα και άρθρα για αυτό το θέμα και ακόμη γράφουμε. Εάν δέν έχεις εμπειρία για να εκπαιδεύσεις σωστά τον σκύλο σου πάρτον σε ένα ειδικό ή μελέτα αρκετά καλά κάποια πράγματα για να μην καταστρέψεις το ζώο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”