Τα Καταστρεπτικά Εκπαιδευτικά! Οι… ζώνες της αναπαραγωγής
- Γιατρός
- Full Member
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ!Οι… ζώνες της αναπαραγωγής
Α ρε παιδιά γιαυτό σας αγαπώ και σας εκτιμώ
Με καταμβαίνετε απόλυτα
Μόλις είδε η Ρωσσίδα την πρώτη νύχτα τον rottwaill paparail μου που παίζεται σε υγρασία και πριν τις 9 το πρωί άλλαξαν όλα στην ζωή της
Α ρε τι μου θυμίσατε ...
Με καταμβαίνετε απόλυτα
Μόλις είδε η Ρωσσίδα την πρώτη νύχτα τον rottwaill paparail μου που παίζεται σε υγρασία και πριν τις 9 το πρωί άλλαξαν όλα στην ζωή της
Α ρε τι μου θυμίσατε ...
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- KALLITZIA
- Full Member
Re: ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ!Οι… ζώνες της αναπαραγωγής
Γιατρε εγω δεν κατλαβω τη μας γραφεις παντος γιατι θορω κατι πραματα αριστερα που το κειμενο σου τζιε παν τζι δα τζι δα ισια πανο ισια κατο ισια πανο ισια κατο τζι δα τζι δα φακκουν γιριλλες τζιε ζαλιζουμε

««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- Yiannis-007
- Full Member
file mou exei a8rwpous pou opws en to kinigi to xompi tous einai kai ta ekpedeftika xompi tous......apo tabletsotiris!129 έγραψε:φιλε Rai για εμενα εισαι Θεος ειπες με 2 γραμμες ζινα που επροσπαθα να πει ο Αρηστος σε 10 ποστRai έγραψε:Εγώ προσωπικά δέν θα ήθελα και δέν θα καταδεχόμουν να έχω στην κατοχή μου σκυλιά που για να αποδώσουν στο μέγιστο των ικανοτήτων τους θα έπρεπε να είναι 2 μήνες στο κυνήγι και τους άλλους 10 σε εκπεδευτικά.
Τώρα άν κάποιος το κάνει γιατί του αρέσει και γιατί δέν έχει κάτι καλύτερο να κάνει ,είναι μια άλλη ιστορία.
Φιλικά
Rai
7 εκπαιδευτικα την βδομαδα φιλε Στελιο οπως μου ειπες χτες για τον εαυτο σου χωρις παρεξηγιση μου ακουγεται υπερβολη! Θα στο εγραφα απο χτες αλλα ειπα να μην ασχοληθω... ο καθενας εξαλου οτι ξερει και νομιζει εν σωστο κανει !
φιλικα
129
- sotiris!129
φιλε Γιαννη το καταλαβαινω απολυτα, τωρα στην φασσα που παω αναγνωρησεις μονο με την φωτογραφικη μου ειναι οτι ποιο καλητερο... τα θηραματα ειναι ξεγνιαστα σε αφθονια κτλ κτλ
το ιδιο και με τα εκπαιδευτικα, μια καλη φωτογραφια την ωρα του ξεφωλιασματος για εμενα ειναι λες και επαιξα 100 φορες αυτο το θηραμα με το οπλο
αλλα οπως ελεγαν και οι παλιοι "Παν μετρον αριστον"
το ιδιο και με τα εκπαιδευτικα, μια καλη φωτογραφια την ωρα του ξεφωλιασματος για εμενα ειναι λες και επαιξα 100 φορες αυτο το θηραμα με το οπλο
αλλα οπως ελεγαν και οι παλιοι "Παν μετρον αριστον"
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Γιατρός
- Full Member
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ!Οι… ζώνες της αναπαραγωγής
Σωτήρη οι shooters ( φωτογράφοι) μπαίνουν σε μεγάλες φασαρίες και αγώνες για μια φωτογραφία. Με εξοπλισμό πέρα των 15κ€ και με κουβάλημα 10-15 κιλά κάθε φορά
Μιλάμε για 2 βδομάδες για μία φωτογραφία
Λένε shoot it with your camera not your gun
Ειδικά το wild life photography έχει πολλά λεφτά
Φώτογραφίες ενός φίλου
Μιλάμε για 2 βδομάδες για μία φωτογραφία
Λένε shoot it with your camera not your gun
Ειδικά το wild life photography έχει πολλά λεφτά
Φώτογραφίες ενός φίλου

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Καλά τούτοι οι σπουδαίοι αρθρογράφοι οι οποίοι το έμπηξαν 2 σελίδες πώς το πήραν είδηση?????
Γιατί δέν πήγαν πρώτα να το καταγγείλουν να πιαστούν οι λαθροθήρες και μετά να το δημοσιεύσουν εάν ήθελαν το καλό του κυνηγίου:?:
Δημήτρη μου τόυτες τις προπαγάνδες σύρνουν τες για να φλωμόνουν τον κόσμο και να εξυπηρετούνται κάποια συμφέροντα. όπου γίνονται καταγγελείες για παγίδες και για λαθροθηρία πάντα διερευνούνται ασχέτος πόσοι πιάνονται επ'αυτοφόρο στο τέλος την ημέρας αλλά έσχει μια παροιμία που λέει - Να δείξεις σε κάποιους το ποιό σπουδαίο πράμα -δέν θα το δούν όλοι- Να τους πείς το ποιό σπουδαίο πράμα έν θα το ακούσουν όλοι- Να τους σύρεις ένα πόρτο όμως εννα τον μυριστούν όλοι- τούτες τις ταχτικές με τους πόρτους εν χρόνια που τις κάνουν ορισμένοι.

Δημήτρη μου τόυτες τις προπαγάνδες σύρνουν τες για να φλωμόνουν τον κόσμο και να εξυπηρετούνται κάποια συμφέροντα. όπου γίνονται καταγγελείες για παγίδες και για λαθροθηρία πάντα διερευνούνται ασχέτος πόσοι πιάνονται επ'αυτοφόρο στο τέλος την ημέρας αλλά έσχει μια παροιμία που λέει - Να δείξεις σε κάποιους το ποιό σπουδαίο πράμα -δέν θα το δούν όλοι- Να τους πείς το ποιό σπουδαίο πράμα έν θα το ακούσουν όλοι- Να τους σύρεις ένα πόρτο όμως εννα τον μυριστούν όλοι- τούτες τις ταχτικές με τους πόρτους εν χρόνια που τις κάνουν ορισμένοι.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Rai
- Full Member
Φίλε Άριστε
Κατα την γνώμη μου και εντελώς φιλικά δέν πρέπει να είσαι τόσο αρνητικός στα διάφορα άρθα άλλων εντύπων .Μόνο αρνητικά αποτελέσματα δημιουργεί αυτό και εσύ το κάνεις επίμονα και επανειλημμένως.
Το ότι υπάρχει λαθροθηρία ολόχρονα στις απαγορευμένες περιοχές κυνηγίου είναι γεγονός και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας απο εμάς.
Δέν ξέρω για τα συμφέροντα που αναφέρεσαι και καλό θα ήταν να μας τα αναφέρεις .Εγώ προσωπικά πρίν 2 μήνες ξήλωσα 14 συρματοπαγίδες σε απαγορευμένη περιοχή .
Όταν υπάρχει η οποιαδήποτε παρουσία κυνηγών σε απαγορευμένες περιοχές η λαθροθηρία καταπολεμείται.
Φιλικά
Rai
Κατα την γνώμη μου και εντελώς φιλικά δέν πρέπει να είσαι τόσο αρνητικός στα διάφορα άρθα άλλων εντύπων .Μόνο αρνητικά αποτελέσματα δημιουργεί αυτό και εσύ το κάνεις επίμονα και επανειλημμένως.
Το ότι υπάρχει λαθροθηρία ολόχρονα στις απαγορευμένες περιοχές κυνηγίου είναι γεγονός και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας απο εμάς.
Δέν ξέρω για τα συμφέροντα που αναφέρεσαι και καλό θα ήταν να μας τα αναφέρεις .Εγώ προσωπικά πρίν 2 μήνες ξήλωσα 14 συρματοπαγίδες σε απαγορευμένη περιοχή .
Όταν υπάρχει η οποιαδήποτε παρουσία κυνηγών σε απαγορευμένες περιοχές η λαθροθηρία καταπολεμείται.
Φιλικά
Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- Γιατρός
- Full Member
Η λαθροθηρία δεν είναι Κυπριακή εφεύρεση κοπέλια
Απλώς εδώ προσπέρασε την υπεύθυνη υπηρεσία/δικαστήρια/ποινές κτλ και δεν προλαμβαίνεται πλέον
Δεν γίνεται να είσαι αστυνομικός στο Highway Και το αυτοκίνητο σου να πιάννει μόνο τα 120χμ
Wake up and smell the coffee
Στους πιο πλούσιους κυνηγότοπους υπάρχει πολλή λαθροθηρία αλλά ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ και υπάρχουν και τα κονδύλια
Το ότι πάμε σε ιδιωτικό κυνήγι φαίνεται στον ορίζοντα
Η ταπεινή μου γνώμη
Απλώς εδώ προσπέρασε την υπεύθυνη υπηρεσία/δικαστήρια/ποινές κτλ και δεν προλαμβαίνεται πλέον
Δεν γίνεται να είσαι αστυνομικός στο Highway Και το αυτοκίνητο σου να πιάννει μόνο τα 120χμ
Wake up and smell the coffee
Στους πιο πλούσιους κυνηγότοπους υπάρχει πολλή λαθροθηρία αλλά ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ και υπάρχουν και τα κονδύλια
Το ότι πάμε σε ιδιωτικό κυνήγι φαίνεται στον ορίζοντα
Η ταπεινή μου γνώμη
- Rai
- Full Member
Εγώ προσωπικά δέν βλέπω που είναι το κακό σε μιά σωστή ιδιωτικοποίηση του κυνηγίου.
Στα πάμπολλα παραδείγματα που έχουμε εδώ στο νησί με κακοδιαχείριση σε ότι έχει να κάνει με οποιονδήποτε φορέα είναι ανεμιγμένο το κράτος , η ιδιωτικοποίηση χωρίς συμφέροντα είναι μονόδρομος.
Rai
Στα πάμπολλα παραδείγματα που έχουμε εδώ στο νησί με κακοδιαχείριση σε ότι έχει να κάνει με οποιονδήποτε φορέα είναι ανεμιγμένο το κράτος , η ιδιωτικοποίηση χωρίς συμφέροντα είναι μονόδρομος.
Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team