Τα Καταστρεπτικά Εκπαιδευτικά! Οι… ζώνες της αναπαραγωγής

Απάντηση
dimitris savva

Re: ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ!Οι… ζώνες της αναπαραγωγής

Δημοσίευση από dimitris savva »

προσεξα οτι αυτοι που δεν θελουν τα εκπαιδευτικα με τους σκυλους θελουν το κυνηγι της μπεκατσας Γενναρη και Φλεβαρη και αυτοι που θελουν τα εκπαιδευτικα δεν θελουν το κυνηγι της μπεκατσας. Ο καθε ενας ειναι διαφορετικος καθως και οι αποψεις του. Ολες σεβαστες.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

dimitris savva έγραψε:προσεξα οτι αυτοι που δεν θελουν τα εκπαιδευτικα με τους σκυλους θελουν το κυνηγι της μπεκατσας Γενναρη και Φλεβαρη και αυτοι που θελουν τα εκπαιδευτικα δεν θελουν το κυνηγι της μπεκατσας. Ο καθε ενας ειναι διαφορετικος καθως και οι αποψεις του. Ολες σεβαστες.
;) ;)
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

dimitris savva έγραψε:προσεξα οτι αυτοι που δεν θελουν τα εκπαιδευτικα με τους σκυλους θελουν το κυνηγι της μπεκατσας Γενναρη και Φλεβαρη και αυτοι που θελουν τα εκπαιδευτικα δεν θελουν το κυνηγι της μπεκατσας. Ο καθε ενας ειναι διαφορετικος καθως και οι αποψεις του. Ολες σεβαστες.

κι απο την αλλη οσοι στηριζουν να μειωθουν τα '' εκπαιδευτικα " εχουν το κυνηγι σαν τροπο/σταση ζωης...ι ενω ορισμενοι που θελουν να ειναι εξω με τους σκυλλους εγωιστικα 365 μερες τον χρονο για εκπαιδευτικο κλεινουν τ αυτια τους οταν τους λες να σταματησουν 3 -4 μηνες αδιαφοροντας για τις ζημιες που γινονται αποδεδειγμενα με επιστημονικες μελετες και ταυτόχρονα ειναι φανατικα εναντιον σε 5 -6 εξορμησεις για μπεκατσα με σκυλο... και δηλωνουν και μειωνουν το κυνηγι σε απλα ενα χοππυ........

Κυπριακα παράδοξα!!! :?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
istriano ®

istriano ® έγραψε:Δεν ειμαι fun του καθε μερα εξω τα σκυλια. Δεν εχω ουτε το χρονο για αυτο. Επισης απο μεσα Απριλιου μεχρι μεσα Ιουλιου δεν βγαζω τα σκυλια εξω (2-3 φορες Τελιασμενο).
Φιλε Ανθιμε αυτα δηλωσα λιγα post πιο πανω! Επισης πιο παλια αναφερα οτι σε περιπτωση που δωθει κυνηγι μπεκατσας μετα το ενδημικο, απλα θα ενισχυσω την ομαδα Μου με ενα gordon setter η' ενα βα'ι'μαρανερ!!! Αρα αν ειναι σε μενα που αναφερεσαι ως κυπριακη παραδοξοτητα τοτε σφαλλεις ;)
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

istriano ® έγραψε:
istriano ® έγραψε:Δεν ειμαι fun του καθε μερα εξω τα σκυλια. Δεν εχω ουτε το χρονο για αυτο. Επισης απο μεσα Απριλιου μεχρι μεσα Ιουλιου δεν βγαζω τα σκυλια εξω (2-3 φορες Τελιασμενο).
Φιλε Ανθιμε αυτα δηλωσα λιγα post πιο πανω! Επισης πιο παλια αναφερα οτι σε περιπτωση που δωθει κυνηγι μπεκατσας μετα το ενδημικο, απλα θα ενισχυσω την ομαδα Μου με ενα gordon setter η' ενα βα'ι'μαρανερ!!! Αρα αν ειναι σε μενα που αναφερεσαι ως κυπριακη παραδοξοτητα τοτε σφαλλεις ;)
Αμαναμου τον ιστριανο μου και να μπει κατευθιαν με τεθορακισμενο στους μπεκατσαδες!! Φανο μου αν πιασεις gordon setter μετα εν να αντρεπεσε να κυκλοφορας με ιχνηλατες διοτι εν να νομιζεις οτι επιες με τους καττους σου τζινιη!! :D
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
istriano ®

kypros έγραψε:
istriano ® έγραψε:
Αμαναμου τον ιστριανο μου και να μπει κατευθιαν με τεθορακισμενο στους μπεκατσαδες!! Φανο μου αν πιασεις gordon setter μετα εν να αντρεπεσε να κυκλοφορας με ιχνηλατες διοτι εν να νομιζεις οτι επιες με τους καττους σου τζινιη!! :D
Κυπρο αφου ξερεις οτι το οπλο εν για γιεμωσια που το κρατω δυο μηνες το χρονο :lol: Εγω ευχαριστιουμε μονο και μονο οταν οι σιηλλοι μπροστα Μου αρεσκουν μου ( εμφανισιακα 100% και εργασιακα 60-80%) :D :D
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

istriano ® έγραψε:

Φάνο εν γενικα που αναφερομε , χωριστικαμε σε δυο στρατόπεδα και ο καθένας υποστηριζει τα δικα του και στο τέλος εκατεληξε μια μικροκοντρα λααρηδων με ιχνηλατες και μικτου με πουλοσκυλα..
Σιγουρα το ξαναειπαμε απο τις αντιπαραθεσεις και το διαλογο βγαινουν αληθειες και η αληθεια στη δικη μας περιπτωση εν καπου στη μεση ....

.....τωρα αν εν που την μεση τζαι προς την πλευρα των ιχνηλατων /λααρηδων ή προς τους "περτικαριες/μπεκατσαδες εν να δειξει :)

Αν εβρεις Gordon θελω τζαι γω :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
istriano ®

Αμα Μου εμπηκε κατι στο νου, ειναι θεμα βαθος χρονου να το βρω. Οποταν καποια μερα θα σου στειλω πμ για τα Gordon :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mouzouris »

Φάνο εν γενικα που αναφερομε , χωριστικαμε σε δυο στρατόπεδα και ο καθένας υποστηριζει τα δικα του και στο τέλος εκατεληξε μια μικροκοντρα λααρηδων με ιχνηλατες και μικτου με πουλοσκυλα..
Σιγουρα το ξαναειπαμε απο τις αντιπαραθεσεις και το διαλογο βγαινουν αληθειες και η αληθεια στη δικη μας περιπτωση εν καπου στη μεση ....

.....τωρα αν εν που την μεση τζαι προς την πλευρα των ιχνηλατων /λααρηδων ή προς τους "περτικαριες/μπεκατσαδες εν να δειξει :)

Άνθιμε επρόλαβες με και τα είπες !
Τό καλό του κυνηγίου της Κύπρου είναι κάπου στην μέση. Στο τέλος της ημέρας αν ο κάθε ένας από εμάς συμβάλει με τον δικό του τρόπο και βάλει ένα λιθαράκι θα είναι για όλους καλύτερο. Όλοι μας φέρουμε ευθύνη και ας μην βγάζουμε την ουρά μας έξω. Δεν πρέπει να υπάρχει το "΄εμείς και οι άλλοι ¨.........
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

istriano ® έγραψε:Αμα Μου εμπηκε κατι στο νου, ειναι θεμα βαθος χρονου να το βρω. Οποταν καποια μερα θα σου στειλω πμ για τα Gordon :lol: :lol:
Καλημέρα ρε παίδες! Το Gordon είναι το σκυλί που ονειρεύομαι να αποκτήσω! Έχει δυο χρόνια που ψάχνω αν έχει κάποιος στην Κύπρο αλλά μάταια! Φίλε istriano μακάρι να το βρεις και να τα καταφέρουμε και εμείς που τα αγαπάμε το ίδιο!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”