+100000000000000000000000000000000dimitris savva έγραψε:η εκπαιδευση του σκυλου ειναι δεκα μηνες με ματσουκα και δυο με οπλο
Τα Καταστρεπτικά Εκπαιδευτικά! Οι… ζώνες της αναπαραγωγής
- KALLITZIA
- Full Member
Re: ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ!Οι… ζώνες της αναπαραγωγής
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- KALLITZIA
- Full Member
++++500000000000000000000000000000000000000000000000000000000stelios--- έγραψε:ΚΟΠΙΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ.......ΦΙΛΕ ΛΟΥΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....!!ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΕΑΣ ΟΥΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ.......Γιατρός έγραψε:Στέλιο εν κρίμα τόσα διας για πεζίνα πάρε μια κάμερα να τα βλέπουμε και εμείς
- Laurona
Η ουσια των εκπαιδευτικων δενειναι ο αριθμος τους η η συχνοτητα σου, αλλα ο τροπος που γινονται.
Οι πλειστοι οταν λενε εκπαιδευτικο εχουν στο νου τους μιαν ατυπη βολτα στην φυση, με τους σκυλους ξαπολυτους να πηγαινουν περα - δωθε, χωρις ιχνος ελεγχου και εκπαιδευσης επι του εργου.
Το εκπαυδευτικο σημαινει ανθρωπους που ξερουν τι θελουν και τι ψαχνουν και που το επιδιωκουν καθε φορα με διαφορετικ οτροπο, αναλογως της εποχης και των συνθηκων, για να ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ.
Ο σκυλος δεν εχει ηλικια μαθησης και εκπαιδευσης.
Οσο τους δινεις εμπειριες τις κανει δικες του, οσον χρονων και να ειναι.
Αρα για εμενα, οι ανθρωποι που ξερουν να εκπαιδευουν ενα σκυλο, ξερουν πως να κανουν και σωστα εκπαιδευτικα και κατα την αποψη μου , ξερουν και πως να προστατευσουν το θηραμα κατα το εκπαιδευτικο τους.
Γνωρισα τετοιους ανθρωπους και σαν λατρεις των σκυλων και της εκπαιδευσης τους, σας λεω οτι λατρευουν και προστατυεουν το θηραμα μιας περιοχης οσο τα σκυλια τους.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
Δεν μπορεις να εχεις ενα σκυλι στο κλουβι για μηνες χωρις να τους δινεις εμπειριες και να θελεις να κυνηγησει.
Δεν σημαινει ομως οτι αν το βγαζεις εξω πρωι και δειλις για 6 μηνες θα κυνηγησει κιολας οπως πρεπει.
Ενα εκπαιδευτικο απο εναν ανθρωπο που ξερει, ισοδυναμει με πολλα εκπαιδευτικα απο καποιον που απλα παει για περιπατο.
Αυτα απο εμενα και ας μην συζητουμε το σωστο και το λαθος.Το πολυ σωστο και το πολυ λαθος δεν υπαρχει.
Υπαρχει η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.
και αυτη θα βρεθει με την επιμορφωση του κοσμου.
Την εφαρμοζουν οι σωστοι ιδιοκτητες σκυλων που πανε εκπαιδευτικα συχνα και για ολο το χρονο, γιατι ξερουν το θηραμα που κυνηγουν και απο μονοι τους βαζουν ορια, αλλαζουν περιοχες, το ταιζουν και το βοηθουν
Παντα θα υποστηριζω και θα πολεμω για την κυνηγετικη επιμορφωση του νεαρου κυνηγου ΑΠΟ ΕΜΑΣ, τους ΓΟΝΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.
Γιατι μονον ετσι ο γιος μας η η κορη μας και ο αυριανος κυνηγος θα μαθει ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ και θα μαθει να τους εκπαιδευει, τοσο οσο χρειαζετε και οσο πρεπει , για ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.
Ορια πρεπει να μπαινουν γιατι δυστυχως υπαρχουν ανεγκεφαλοι , και ειναι πολλοι.
ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, γιατι δεν υπαρχει τιποτε που δεν πετυχε ποτε, χωρις την συνηπαρξη δεδομενων.
Το καθολου και το πολυ.............ειναι και τα δυο αποτυχια.
Το σωστο και με το μετρο....ειναι αυτα που φερνουν το αποτελεσμα.
Οι πλειστοι οταν λενε εκπαιδευτικο εχουν στο νου τους μιαν ατυπη βολτα στην φυση, με τους σκυλους ξαπολυτους να πηγαινουν περα - δωθε, χωρις ιχνος ελεγχου και εκπαιδευσης επι του εργου.
Το εκπαυδευτικο σημαινει ανθρωπους που ξερουν τι θελουν και τι ψαχνουν και που το επιδιωκουν καθε φορα με διαφορετικ οτροπο, αναλογως της εποχης και των συνθηκων, για να ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ.
Ο σκυλος δεν εχει ηλικια μαθησης και εκπαιδευσης.
Οσο τους δινεις εμπειριες τις κανει δικες του, οσον χρονων και να ειναι.
Αρα για εμενα, οι ανθρωποι που ξερουν να εκπαιδευουν ενα σκυλο, ξερουν πως να κανουν και σωστα εκπαιδευτικα και κατα την αποψη μου , ξερουν και πως να προστατευσουν το θηραμα κατα το εκπαιδευτικο τους.
Γνωρισα τετοιους ανθρωπους και σαν λατρεις των σκυλων και της εκπαιδευσης τους, σας λεω οτι λατρευουν και προστατυεουν το θηραμα μιας περιοχης οσο τα σκυλια τους.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
Δεν μπορεις να εχεις ενα σκυλι στο κλουβι για μηνες χωρις να τους δινεις εμπειριες και να θελεις να κυνηγησει.
Δεν σημαινει ομως οτι αν το βγαζεις εξω πρωι και δειλις για 6 μηνες θα κυνηγησει κιολας οπως πρεπει.
Ενα εκπαιδευτικο απο εναν ανθρωπο που ξερει, ισοδυναμει με πολλα εκπαιδευτικα απο καποιον που απλα παει για περιπατο.
Αυτα απο εμενα και ας μην συζητουμε το σωστο και το λαθος.Το πολυ σωστο και το πολυ λαθος δεν υπαρχει.
Υπαρχει η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.
και αυτη θα βρεθει με την επιμορφωση του κοσμου.
Την εφαρμοζουν οι σωστοι ιδιοκτητες σκυλων που πανε εκπαιδευτικα συχνα και για ολο το χρονο, γιατι ξερουν το θηραμα που κυνηγουν και απο μονοι τους βαζουν ορια, αλλαζουν περιοχες, το ταιζουν και το βοηθουν
Παντα θα υποστηριζω και θα πολεμω για την κυνηγετικη επιμορφωση του νεαρου κυνηγου ΑΠΟ ΕΜΑΣ, τους ΓΟΝΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.
Γιατι μονον ετσι ο γιος μας η η κορη μας και ο αυριανος κυνηγος θα μαθει ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ και θα μαθει να τους εκπαιδευει, τοσο οσο χρειαζετε και οσο πρεπει , για ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.
Ορια πρεπει να μπαινουν γιατι δυστυχως υπαρχουν ανεγκεφαλοι , και ειναι πολλοι.
ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, γιατι δεν υπαρχει τιποτε που δεν πετυχε ποτε, χωρις την συνηπαρξη δεδομενων.
Το καθολου και το πολυ.............ειναι και τα δυο αποτυχια.
Το σωστο και με το μετρο....ειναι αυτα που φερνουν το αποτελεσμα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
- KALLITZIA
- Full Member
οκ να σου πω για να καταλαβεις φιλε Αντρεα ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΠΟΤΕandreas78 έγραψε:Φίλε μου,
Θα ήθελα παρά πολυ να μοιραστείς μαζί μας τις εμπειρίες σου, δηλαδή πες μας για το ζώο που είχες απο την γέννηση του και την εξέλιξη του στα 5-6 χρονια, όπως επίσης τι εκπαίδευση του έκανες και το έκανε διαφορετικά μετα τα 6 χρονια ζωής του.
Θα ήταν πολυ ενδιαφέρον ανάλυση.

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε καλλίτζια το παράδειγμα σου είναι λίγο άστοχο καθώς αυτό που έγινε με τον συγκεκριμένο σκύλο είχε να κάνει λίγο περισσότερο με την ψυχολογία του σκύλου και τον ανταγωνισμό παρά με την κυνηγετική του εκπαίδευση , είναι πολλά τα παραδείγματα που αρσενική σκυλοι όταν έμεναν μόνοι τους κυνηγούσαν πολύ πιο ώριμα και ποιό νούσιμα, δέν είναι θέμα κυνηγετικής εκπαιδευσης ούτε ηλικίας του ζώου αλλά και πάλι το 10 μήνες ματσούκα και 2 μήνες όπλο που υποστηρίζεις πές μου με ποιά λογική θα βρεί ο λαγός 1 μήνα να γ.... ή 1 μήνα να κυοφορήσει ή 1 μήνα να γεννήση όταν τον κατατρτέχουν απο πίσω πέραν απο όλους τους άλλους εχθρούς και οι σκύλοι;
Προσέχουμε...για να έχουμε
- GiorgosT
- Full Member
Ο κάθε ένας να κάμνει ότι θέλει φτάνει να είναι νομοταγής!!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Φιλέ Γιώργο έχεις δικαιο σε αυτό που λες, αλλά μην ξεχνάς ότι οι άγραφοι νόμοι του κυνηγίου είναι πιο σοφοί από τους γραμένους. Οι άγραφοι νόμοι είναι αυτοί που θα σώσουν το κυνήγι (κυνηγετική παιδεία) ............
Από τους άλλους έχουμε ένα σωρό και είδαμε τα χαίρκα μας........
Από τους άλλους έχουμε ένα σωρό και είδαμε τα χαίρκα μας........
- KALLITZIA
- Full Member
ΕΙΠΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΜΑΡΑΝ ΜΑΖΟΙ ΤΕΛΙΑ!!!! ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΑΦΗΣΤΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΚΛΟΥΦΚΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΕΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΚΑ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΠΛΟ!!! ΑΜΑΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΑΓΑΠΩ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΤΕ ΒΟΥΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΠΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΛΛΟΙ ΝΥΧΤΑ ΒΟΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΙ 4 5 ΛΑΟΥΣ...ΑΤΕΕΕΕ ΕΠΙΑΤΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕ!!!!admin έγραψε:Φίλε καλλίτζια το παράδειγμα σου είναι λίγο άστοχο καθώς αυτό που έγινε με τον συγκεκριμένο σκύλο είχε να κάνει λίγο περισσότερο με την ψυχολογία του σκύλου και τον ανταγωνισμό παρά με την κυνηγετική του εκπαίδευση , είναι πολλά τα παραδείγματα που αρσενική σκυλοι όταν έμεναν μόνοι τους κυνηγούσαν πολύ πιο ώριμα και ποιό νούσιμα, δέν είναι θέμα κυνηγετικής εκπαιδευσης ούτε ηλικίας του ζώου αλλά και πάλι το 10 μήνες ματσούκα και 2 μήνες όπλο που υποστηρίζεις πές μου με ποιά λογική θα βρεί ο λαγός 1 μήνα να γ.... ή 1 μήνα να κυοφορήσει ή 1 μήνα να γεννήση όταν τον κατατρτέχουν απο πίσω πέραν απο όλους τους άλλους εχθρούς και οι σκύλοι;
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε μου απλά έδωσες ένα παράδειγαμ το οποίο δέν λέει κάτι γύρω απο το θέμα που σχολιάζουμε , εάν ο σκύλος φερμάρει ή όχι δέν έχει σχέση με την ολόχρονη εκπαιδευση, αν κάνει συνενεση στην φέρμα ή όχι πάλι δέν έχει να κάνει με την ολόχρονη εκπαίδευση . Μπορώ να σου εκπαιδεύσω ένα σκύλο μέσα στα 10 πόθκια του σπιθκιού μου να φερμάρει κάτζελο και να επαναφέρει ότι θέλεις. , αν δέν δέχεσαι άλλες απόψεις και δέν μπορείς να συνομιλάς γιατί πιστεύεις ότι μονο η δική σου η άποψη είναι η σωστή αυτό είναι άλλο θέμα , Εγώ τον σκύλο μου φροντίζω με διάφορους τρόπους να του διατηρώ την φυσική του κατάσταση και την εποχή που δέν πρέπει να τους βγάζουμε έξω και να ασχολούμε μαζί του με διάφορες άλλες μορφές εκπαίδευσης όχι μόνο στο να βρίσκει μαλαή και λαούς.
Προσέχουμε...για να έχουμε