Γιατρός έγραψε:Μήπως έχεις γλαύκωμα;
Στο δεξί

Γιατρός έγραψε:Μήπως έχεις γλαύκωμα;
Στο δεξί
KALLITZIA έγραψε:Γιατρός έγραψε:Μήπως έχεις γλαύκωμα;
Στο δεξί![]()
![]()
Έχει κάπου που μπορούμε να πάμε ή να συναντηθούμε με κάποιο έμπειρο στη Λαρνακα; Να μας παρατζείλει για τούτο το πράμαvirtualgreek έγραψε:kyriakos304 έγραψε:KALLITZIA έγραψε:φιλε εχω και εγω το ιδιο προβλημα επομιζω με το αριστερο χερι και το δυνατο μου ματι ειναι το δεξι...δοκιμασα πολλες φορες και στο σκοπευτιριο και στο κυνηγι να παιζω με ανηχτα ματια αλλα τηποτε τα βλεπω ολα θολα και τριπλακαι πλεον κλεινω το δεξι μου και ειναι ολα μια χαρα
Τελικά ήμαστε πολλοί με τούτο το πρόβλημα.
Ο κύριος Σάββας τί έχει να μας πει για τούτο;
Δύο πράγματα.
1. Η σωστή σκοποβολή εξυπακούει δυόφθαλμη σκόπευση. Για να τα βλέπει ο φίλος Kallitzia όλα θολά είμαι 99% σίγουρος ότι το κοντάκι του είναι χαμηλό. Τα μάτια πρέπει πάντα να βλέπουν τον στόχο καθαρά και ποτέ την ακίδα (ίσως με εξαίρεση όταν ο ήλιος είναι στα μάτια μας). Όταν το κοντάκι είναι χαμηλό τα μάτια δεν μπορούν να δούν καθαρά τον στόχο, και είτε κλείνουμε το ένα μάτι (και χανουμε το πλεονέκτημα της δυόφθαλμης σκόπευσης) είτε θολώνει ο στόχος και η ακίδα μαζί. Αυτό μπορεί να μας βγει ορισμένες φορές αλλά εάν η προσκόπευση μας είναι πολλή, τότε τα δύο είδωλα (ακίδα και στόχος) δεν συναντίονται.
2. Αγοράστε το περιοδικό όταν κυκλοφορίσει![]()
Όσο αφορά τον νεαρό Ττούλο, θα συμφωνήσω με τον Κύπρο. Καλύτερα να σε δει κάποιος έμπειρος. Καλά τα βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά μπορεί να παρερμηνευθούν.
Σ.
Κ. Μαρκήcanastas έγραψε:Δύο πράγματα.
1. Η σωστή σκοποβολή εξυπακούει δυόφθαλμη σκόπευση. Για να τα βλέπει ο φίλος Kallitzia όλα θολά είμαι 99% σίγουρος ότι το κοντάκι του είναι χαμηλό. Τα μάτια πρέπει πάντα να βλέπουν τον στόχο καθαρά και ποτέ την ακίδα (ίσως με εξαίρεση όταν ο ήλιος είναι στα μάτια μας). Όταν το κοντάκι είναι χαμηλό τα μάτια δεν μπορούν να δούν καθαρά τον στόχο, και είτε κλείνουμε το ένα μάτι (και χανουμε το πλεονέκτημα της δυόφθαλμης σκόπευσης) είτε θολώνει ο στόχος και η ακίδα μαζί. Αυτό μπορεί να μας βγει ορισμένες φορές αλλά εάν η προσκόπευση μας είναι πολλή, τότε τα δύο είδωλα (ακίδα και στόχος) δεν συναντίονται.
2. Αγοράστε το περιοδικό όταν κυκλοφορίσει![]()
Όσο αφορά τον νεαρό Ττούλο, θα συμφωνήσω με τον Κύπρο. Καλύτερα να σε δει κάποιος έμπειρος. Καλά τα βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά μπορεί να παρερμηνευθούν.
Σ.
πρασινιζει κ ι φατσα του?τωρα εξηγειται γιατι βλεπει θολα?THCΓιατρός έγραψε:KALLITZIA έγραψε:Γιατρός έγραψε:Μήπως έχεις γλαύκωμα;
Στο δεξί![]()
![]()