και πως θα τα αναφέρεις τι θα γίνει τίποτα απόλυτος όπως πάνταRai έγραψε:Εγώ μέχρι τώρα ξέρω 4-5 Ταίσματα-ποτίσματα.Θα τους αφήσω ακόμα λίγο να χαρούν και 1 βδομάδα πρίν το κυνήγι θα τα αναφέρω.
Rai
Άα καλά ......APOLLON_1 έγραψε:και πως θα τα αναφέρεις τι θα γίνει τίποτα απόλυτος όπως πάνταRai έγραψε:Εγώ μέχρι τώρα ξέρω 4-5 Ταίσματα-ποτίσματα.Θα τους αφήσω ακόμα λίγο να χαρούν και 1 βδομάδα πρίν το κυνήγι θα τα αναφέρω.
Rai
στην ειρωνεια εισαι πρωτος φιλε , συγχαρητηρια. και το αλλο που ειπες με τον τονο εξηγα μας το λλιοRai έγραψε:Άα καλά ......APOLLON_1 έγραψε:και πως θα τα αναφέρεις τι θα γίνει τίποτα απόλυτος όπως πάνταRai έγραψε:Εγώ μέχρι τώρα ξέρω 4-5 Ταίσματα-ποτίσματα.Θα τους αφήσω ακόμα λίγο να χαρούν και 1 βδομάδα πρίν το κυνήγι θα τα αναφέρω.
Rai
Πουλιά στον αέρα ρέ φίλε.
Να τα αναφέρω εδώ εννοώ .
MIKEShooter έγραψε:Καλησπερα Κοπελλια,
Θα ηθελα να μοιραστω μια φωτογραφια που ηρθα απεναντι σε ενα group μεσα στο facebook.
Η παρανομιες ειναι παντου..![]()
![]()
εξεταζα καλα την φωτογραφια και δεν βρηκα λογο γιατι να το κνει αυτο ο ανθρωπος μεσα στην πολη??![]()
ειμαι χωρις λογια μα τοσο τες βουρουν πουισω τοσο λισασμενοι ειναι??
Άα καλά ......Rai έγραψε:και πως θα τα αναφέρεις τι θα γίνει τίποτα απόλυτος όπως πάντα