ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Artemis G. »

sotiris!129 έγραψε:Αρτεμη εσυ κυνηγισες μαζι μου την σεζον που μας περασε αρκετες κυνηγετικες εξωρμησης , μαλιστα ησουν παρων σε αυτη την φαση http://www.youtube.com/watch?v=hpjtGt2v ... Vzhj-ra114
νομιζω πρωτος απο ολους θα καταλαβενες πως αν ο Αριστος αναφεροταν σε μενα δεν θα ελεγε κυνηματογραφιση χειμωνιατικου κυνηγιου φασσας αλλα HARDCORE ΤΣΟΝΤΑ !

χαχαχαχαχαχαχαχ εισαι ενας τραχανας.... ποτε ενα παμε να καμουμε καμια αναγνωριση ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Α που εν είδε τη φάσσα του άλλου ....
Σήμερα σε τάισμα
ImageUploadedByTapatalk1374685857.078066.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Και μία για τον Αρτέμη αφού του κάνεις την χάρη και τον παίρνεις μαζί σου all mighty one
ImageUploadedByTapatalk1374686074.527198.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Hunting Maniac
Full Member

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

Κοπέλια με έτσι τάϊσμα που μας δείχνει ο Γιατρός, αξίζει τον κόπο να στήσουμε τσιατιρούθκια που τα τωρά!!!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Artemis G. έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:Αρτεμη εσυ κυνηγισες μαζι μου την σεζον που μας περασε αρκετες κυνηγετικες εξωρμησης , μαλιστα ησουν παρων σε αυτη την φαση http://www.youtube.com/watch?v=hpjtGt2v ... Vzhj-ra114
νομιζω πρωτος απο ολους θα καταλαβενες πως αν ο Αριστος αναφεροταν σε μενα δεν θα ελεγε κυνηματογραφιση χειμωνιατικου κυνηγιου φασσας αλλα HARDCORE ΤΣΟΝΤΑ !

χαχαχαχαχαχαχαχ εισαι ενας τραχανας.... ποτε ενα παμε να καμουμε καμια αναγνωριση ?
Aναγνωρηση?
Αγαπητε Κ.Αρτεμη θα ηθελα να σας ενημερωσω πως η αιτηση σας για κυνηγι στης 18.8.2013 ακομη εξεταζεται απο το διοικητικο συμβουλιο της εταιριας μας!
Συμφωνα με το πρωτοκολλο πρεπει να περασεις δοκιμασιες και πολλα αλλα για να καταφερεις να πεισεις τον Διοικητη της Rais Hunting Team Club LTD Κ.Rai
Εγω σαν υποδιοικητης αναφερα μεσα στο φτωχικο CV σου πως εχεις το "πατημα της γατας" αφου καταφερες μερα μεσημερι να πλησιασεις 10-12 πουλια σε αποσταση 10 μετρων χωρις να παρουν χαμπαρι !
Θα εχεις νεα μας το συντομοτερο
Με εκτιμηση
Υποδιοικητης Σ.Καντου
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Πέρα από την πλακα...

Εσείς που ασχολείστε παραπάνω που εμάς με τις φάσσες πιστεύκετε ότι φέτος έχει πουλια η θα είναι ακόμα χειρότερα από πέρσι.
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Άν υπήρχε τρόπος να μήν γίνονται αναγνωρίσεις για το κυνήγι αυτό και όλοι μας πηγαίναμε έστω και στα τυφλά στην έναρξη τότε η κάρπωση θα ήταν τουλάχιστο η διπλάσια απο την συνηθισμένη.

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Rai έγραψε:Άν υπήρχε τρόπος να μήν γίνονται αναγνωρίσεις για το κυνήγι αυτό και όλοι μας πηγαίναμε έστω και στα τυφλά στην έναρξη τότε η κάρπωση θα ήταν τουλάχιστο η διπλάσια απο την συνηθισμένη.

Rai
+1000
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Μα αφου εν υπαρχει τροπος να το αποφυγεις τουτο... αν δεν παεις να καμεις αναγνωριση αποκλειστηκα για την φασσα εν να παεις ενα περιπατο με τους σκυλλους , ενα παει καποιος να ποτισει το περβολι του.... δηλαδη παλε ενα τες δεις και ενα κοντοσταθης να τες παρακολουθησεις.... αρα... νοου τσιανς
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Τα παράνομα ζευγαράκια που ερωτοτροπούν στην ύπαιθρο τα ξέχασες Αρτέμη μου .Και αυτά επηρεάζουν ;) :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”