ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
εφερα 100 αλλα ειναι πολυ ακρυβα τα μεταφορικα μονο ηταν 20 ευρο και τα φυσιγγια χωρης καψυλιο
http://www.siarm.com/index.php?cPath=2_ ... de54e3c826
το πρωτο φυσιγγιο
http://www.siarm.com/index.php?cPath=2_ ... de54e3c826
το πρωτο φυσιγγιο
Ωραίοι,
Μου αρέσουν οι γυαλισμένοι, αλλα ειναι ψηλές οι τιμές τους και μετα προσθέτει και το Φ.Π.Α.
Για να σου συμφέρουν πρεπει να βάζεις μεγαλη παραγγελία και αλλα προϊόντα μαζί, που εχει φτηνά.
Μου αρέσουν οι γυαλισμένοι, αλλα ειναι ψηλές οι τιμές τους και μετα προσθέτει και το Φ.Π.Α.
Για να σου συμφέρουν πρεπει να βάζεις μεγαλη παραγγελία και αλλα προϊόντα μαζί, που εχει φτηνά.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
ναι σωστά για αυτό ρώτησα για Κύπρο 

Ανδρέα,
Με τί πυρίτιδα γεμίζεις τους συγκενκριμένους χάρτινους και τί εντυπώσεις έχεις?
Με τί πυρίτιδα γεμίζεις τους συγκενκριμένους χάρτινους και τί εντυπώσεις έχεις?
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
τους γέμισα με Αο στο 1,70 στα 33 γραμμάρια με τάπα του κυλιλη, μπορώ να πω ότι στης κοντινές απόστασής ήταν το ιδανικό άλλα στης μακρινές δεν κάνουνε, από λάκτισμα πολύ απαλό
Αντρέα μου, χαρτινος και πλαστικό βύσμα, θεωρείται αδίκημα.....
Επειδή γνωρίζω πολυ καλα τις δυνατότητες σου και μακάρι όλα τα νεαρά παιδιά που ξεκινούν την ιδιογομωση να εχουν την εξέλιξη που είχες εσυ μέσα σε τοσο μικρο χρονικό διάστημα.
Σου προτείνω να φτιάξεις μια δόση των 400-415m/s, με μαλλινη(Purgotti ή παραδοσιακη λιπασμενη),πάνω απο την μαλλινη βάλε buffer ή πίτουρο αλεσμένο, απο πάνω ενα λεπτό χαρτάκι και βάλε σκάγια της προτίμησης σου, κλείνοντας με στρογγυλό ρελί.
Θα εκπλαγείς απο την συγκέντρωση και κατανομή όπως επίσης και απο την απόσταση που μπορείς να ρήξεις(θεωρώ λογική την απόσταση των 35-40 μέτρων με μαλλινη, Νο6 σκάγια και 3* σύσφιξη)

Επειδή γνωρίζω πολυ καλα τις δυνατότητες σου και μακάρι όλα τα νεαρά παιδιά που ξεκινούν την ιδιογομωση να εχουν την εξέλιξη που είχες εσυ μέσα σε τοσο μικρο χρονικό διάστημα.
Σου προτείνω να φτιάξεις μια δόση των 400-415m/s, με μαλλινη(Purgotti ή παραδοσιακη λιπασμενη),πάνω απο την μαλλινη βάλε buffer ή πίτουρο αλεσμένο, απο πάνω ενα λεπτό χαρτάκι και βάλε σκάγια της προτίμησης σου, κλείνοντας με στρογγυλό ρελί.
Θα εκπλαγείς απο την συγκέντρωση και κατανομή όπως επίσης και απο την απόσταση που μπορείς να ρήξεις(θεωρώ λογική την απόσταση των 35-40 μέτρων με μαλλινη, Νο6 σκάγια και 3* σύσφιξη)

- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
ευχαριστώ για την κατατόπιση μάλλινες πουλάνε στην Κύπρο? αν ναι και που?
Στην Κύπρο θα βρεις μόνο τις γνωστές Diana, οι οποίες ειναι απο χαρτοπολτό, ειναι καλές αλλα λόγο του ότι ειναι λίγο σκληρές κάνουν περισσότερο για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις και μπορείς να τις βρεις στον Victory, παλιές μαλλινες λιπασμενες ειναι δύσκολο να βρεις, οι Purgotti ειναι πολυ καλές και τις πουλά ο Siarm.
Υπάρχει ένας στην Λαρνακα ή Κοκκινοχωρια, νομίζω ονομάζεται Χατζημπαιης, εχω την εντύπωση ότι μπορει να εχει, προσπάθησα να βρω το τηλέφωνο του αλλα το έχασα, αύριο θα σου πω σίγουρα.
Μια ωραία, παλιά και παραδοσιακή πατέντα, την οποία δοκίμασα και είμαι πολυ ευχαριστημένος, ειναι να αγοράσεις φύλλο απο σφουγγάρι, περίπου 10mm ύψους, στην συνέχεια να το κόψεις με τον κόφτη στα 19mm περίμετρο, τα κομμάτια που θα κόψεις να τα κερόσεις με κερί απο παραφίνην(μπορείς αν θες να βάλεις και μελισσοκερι) και ελαιόλαδο τα οποία θα έχεις ζεστάνει για να υγροποιηθούν, θα τα βάζεις μέσα και θα τα βγάζεις αμέσως.
Τα κερομένα σφουγγαρακια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν βύσμα, συμπιεζοντας τα πριν βάλεις σκάγια ή και να τα βάζεις και μέσα στο πλαστικο ποτηράκι για έξτρα αμορτισέρ και για μείωση της παραμόρφωσης των σκαγιων.
10mm όχι 10cm....
Υπάρχει ένας στην Λαρνακα ή Κοκκινοχωρια, νομίζω ονομάζεται Χατζημπαιης, εχω την εντύπωση ότι μπορει να εχει, προσπάθησα να βρω το τηλέφωνο του αλλα το έχασα, αύριο θα σου πω σίγουρα.
Μια ωραία, παλιά και παραδοσιακή πατέντα, την οποία δοκίμασα και είμαι πολυ ευχαριστημένος, ειναι να αγοράσεις φύλλο απο σφουγγάρι, περίπου 10mm ύψους, στην συνέχεια να το κόψεις με τον κόφτη στα 19mm περίμετρο, τα κομμάτια που θα κόψεις να τα κερόσεις με κερί απο παραφίνην(μπορείς αν θες να βάλεις και μελισσοκερι) και ελαιόλαδο τα οποία θα έχεις ζεστάνει για να υγροποιηθούν, θα τα βάζεις μέσα και θα τα βγάζεις αμέσως.
Τα κερομένα σφουγγαρακια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν βύσμα, συμπιεζοντας τα πριν βάλεις σκάγια ή και να τα βάζεις και μέσα στο πλαστικο ποτηράκι για έξτρα αμορτισέρ και για μείωση της παραμόρφωσης των σκαγιων.
10mm όχι 10cm....

-
- Full Member
andreas78 έγραψε:Στην Κύπρο θα βρεις μόνο τις γνωστές Diana, οι οποίες ειναι απο χαρτοπολτό, ειναι καλές αλλα λόγο του ότι ειναι λίγο σκληρές κάνουν περισσότερο για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις και μπορείς να τις βρεις στον Victory, παλιές μαλλινες λιπασμενες ειναι δύσκολο να βρεις, οι Purgotti ειναι πολυ καλές και τις πουλά ο Siarm.
χατζημπεης 99404440
10mm όχι 10cm....
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:andreas78 έγραψε:Στην Κύπρο θα βρεις μόνο τις γνωστές Diana, οι οποίες ειναι απο χαρτοπολτό, ειναι καλές αλλα λόγο του ότι ειναι λίγο σκληρές κάνουν περισσότερο για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις και μπορείς να τις βρεις στον Victory, παλιές μαλλινες λιπασμενες ειναι δύσκολο να βρεις, οι Purgotti ειναι πολυ καλές και τις πουλά ο Siarm.
10mm όχι 10cm....
χατζημπεης 99404440.....
Ωραίος....φίλε ευχαριστώ.
Ανδρέα, δοκίμασε το τηλέφωνο αυτό και ελπίζω να εχει μαλλινες παραδοσιακές.