ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
LEFKIOS
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από LEFKIOS »

admin έγραψε:Μπράβο Λεύκιε πραγματικά η περιγραφή με έβαλε να κάθομαι δίπλα σου να παρακολουθώ. Ωραία εμπειρία αλλά τώρα που θα γυρίσουμε με τον Σόλωνα την ταινία ' Στον Αστερισμό της Σιδερένιας' στα Δάση της Πάφου εννα λαλείς σαν την Κύπρο έν έσχει. Μάλιστα ο Σόλωνας πέραν απο το νέο όπλο που θα πάρει για σκοπούς κινηματογράφησης, καινούργια παραλλαγή και τ.λ.π παρακολουθεί και κάποια μαθήματα υποκριτικής για ποιο επαγγελματική προσέγγιση. Η συνέχεια στις οθόνες σας.. :lol: :lol: :D
Οι να μας κόψετε τσε το ψουμί μας :o :o ρε κοπέλια, εσυκωνει δυο παραγωγους.....το site. :) :)
Oσο για την φάσα της Κύπρου δεν υπάρχει αμφιβολία οτι δεν εσχει καλύτερη λογο της δυσκολίας στη καρπωση ,του κυνηγετικου περιβάλοντος (βουνά, λαξιες ,σελάγια κλπ),της υπομονής, της επιμονής, της κουρασης.....
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

axerkwtis έγραψε:Περιμενα να ολοκληρωθουν ολα τα μερη με αγωνια..ο τροπος που τα περιγραφες κυριε Λευκιε ηταν τετοιος που οχι μονο εικονα αλλα λειτουργουσαν ολες οι αισθησεις σαν πως και ειμασταν εκει..απο τα καλυτερα αρθρα που αναρτηθηκαν την νεκρη περιοδο σε αυτο το φορουμ..ευχαριστουμε κυριε Λευκιε και συγχαρητηρια για το παιδι σου επισης..!
Ευχαριστω φιλε Αχεριωτη για τα συγχαρητηρια , το ιδιο και απο τους αλλους φίλους του site ,το Σολωνα, το Σαββα κλπ. Κάποτε ισως βοηθηση και εσας η τυχη να κυνηγήσεται στη Αγγλία, σας το ευχομαι ολοψυχα.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Γειά σου ρε Λεύκιε! Άκρως περιγραφικός με ωραίο αφηγηματικό τρόπο! Όντως στην Αγγλία οι φάσσες είναι σε μεγάλους πληθυσμούς. Μου θύμισες όταν έκανα το μάστερ και τις σημάδευα από τα παράθυρα του τρένου. Θυμάμαι σε διαδρομή από Bristol - Nottingham έβλεπα φάσσες, κάτι λαγούς καφέ 5-5 μαζί, μέχρι και ελάφι είδα!

Ωραία η Αγγλία αλλά και το δικό μας κυνήγι έχει τις ομορφιές του!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

πρίν αστυευόμουν φίλε Λεύκιε για την παραγωγή αλλά απο ανθρώπους γνήσιους κυνηγούς σαν εσένα και τον Σόλωνα πραγματικά θα ήταν προνόμιο για τον κάθε κυνηγό να σας δεί να κυνηγάτε. Είναι ότι ποιό σοωστό και εκπαιδευτικό μπορεί να δείξει μια ταινία και μπορώ να σου πώ ότι εύχομαι μια μέρα να καταφέρουμε να το κάνουμε. Αν και δύσκολο στον μικρό κυνηγότοπο της Κύπρου εντούτοις μια τέτοια ταινία θα ήταν σήμα κατατεθέν για αρκετούς νέους κυνηγούς. Κάποτε και εμείς μεγαλώσαμε βλέποντας ελληνικές παραγωγές αλλά στην αφήγηση δέν παίρναμε τα μυνήματα που έπρεπε για τον τόπο μας έτσι περιοριζόμασταν μόνο πάνω στο σκότωμα . Αλλά μια σωστή ταινία που να δείχνει τα μυστιοκά για ένα σωστό φασοκυνήγι στην Κύπρο πιστεύω θα ικανοποιούσε αρκετό κόσμο. Σκέψου το γίνετε ;) ;) ;) ;) Με έχει προσεγγίσει μάλιστα κάποιος 'γνωστός' κυνηγός και με προσκάλεσε να γυρίσουμε φέτος χειμερινό κυνήγι φάσσας . :!: ;)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Πανέμορφο άρθρο Λευκιε. Απολαμβάνεις ανάγνωση
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Κ.Λευκιε εκαμες τες ματσαν
ελπιζω μονο να μου εφερες κανενα δωρο...πχ των μετρητη 8-)
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

admin έγραψε:πρίν αστυευόμουν φίλε Λεύκιε για την παραγωγή αλλά απο ανθρώπους γνήσιους κυνηγούς σαν εσένα και τον Σόλωνα πραγματικά θα ήταν προνόμιο για τον κάθε κυνηγό να σας δεί να κυνηγάτε. Είναι ότι ποιό σοωστό και εκπαιδευτικό μπορεί να δείξει μια ταινία και μπορώ να σου πώ ότι εύχομαι μια μέρα να καταφέρουμε να το κάνουμε. Αν και δύσκολο στον μικρό κυνηγότοπο της Κύπρου εντούτοις μια τέτοια ταινία θα ήταν σήμα κατατεθέν για αρκετούς νέους κυνηγούς. Κάποτε και εμείς μεγαλώσαμε βλέποντας ελληνικές παραγωγές αλλά στην αφήγηση δέν παίρναμε τα μυνήματα που έπρεπε για τον τόπο μας έτσι περιοριζόμασταν μόνο πάνω στο σκότωμα . Αλλά μια σωστή ταινία που να δείχνει τα μυστιοκά για ένα σωστό φασοκυνήγι στην Κύπρο πιστεύω θα ικανοποιούσε αρκετό κόσμο. Σκέψου το γίνετε ;) ;) ;) ;) Με έχει προσεγγίσει μάλιστα κάποιος 'γνωστός' κυνηγός και με προσκάλεσε να γυρίσουμε φέτος χειμερινό κυνήγι φάσσας . :!: ;)
Ειμαι κι εγω διαθεσιμος αμα θελεται!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

admin έγραψε:πρίν αστυευόμουν φίλε Λεύκιε για την παραγωγή αλλά απο ανθρώπους γνήσιους κυνηγούς σαν εσένα και τον Σόλωνα πραγματικά θα ήταν προνόμιο για τον κάθε κυνηγό να σας δεί να κυνηγάτε. Είναι ότι ποιό σοωστό και εκπαιδευτικό μπορεί να δείξει μια ταινία και μπορώ να σου πώ ότι εύχομαι μια μέρα να καταφέρουμε να το κάνουμε. Αν και δύσκολο στον μικρό κυνηγότοπο της Κύπρου εντούτοις μια τέτοια ταινία θα ήταν σήμα κατατεθέν για αρκετούς νέους κυνηγούς. Κάποτε και εμείς μεγαλώσαμε βλέποντας ελληνικές παραγωγές αλλά στην αφήγηση δέν παίρναμε τα μυνήματα που έπρεπε για τον τόπο μας έτσι περιοριζόμασταν μόνο πάνω στο σκότωμα . Αλλά μια σωστή ταινία που να δείχνει τα μυστιοκά για ένα σωστό φασοκυνήγι στην Κύπρο πιστεύω θα ικανοποιούσε αρκετό κόσμο. Σκέψου το γίνετε ;) ;) ;) ;) Με έχει προσεγγίσει μάλιστα κάποιος 'γνωστός' κυνηγός και με προσκάλεσε να γυρίσουμε φέτος χειμερινό κυνήγι φάσσας . :!: ;)

Ελα , πες την αληθεια.... οταν λες γνωστος - κυνηγος - και φασσα τον χειμωνα μαλλον εν για τον ερωτιαρη 129 που αναφερεσε ? :lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Δέν μπορώ να αποκαλύψω τις πηγές μου τωρά όποιος έχει όρεξη εγώ είμαι διαθέσιμος για κινηματογράφηση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Αρτεμη εσυ κυνηγισες μαζι μου την σεζον που μας περασε αρκετες κυνηγετικες εξωρμησης , μαλιστα ησουν παρων σε αυτη την φαση http://www.youtube.com/watch?v=hpjtGt2v ... Vzhj-ra114
νομιζω πρωτος απο ολους θα καταλαβενες πως αν ο Αριστος αναφεροταν σε μενα δεν θα ελεγε κυνηματογραφιση χειμωνιατικου κυνηγιου φασσας αλλα HARDCORE ΤΣΟΝΤΑ !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”