ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Απάντηση
Hunting Maniac
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

Πανικος Setter έγραψε:18 / 7 / 2013 Σήμερα , λέει κάτι ?

Εικόνα
Είναι για μιά τέτοια στιγμούλα που ζούμε όλο το χρόνο και ψηνόμαστε σε 40 βαθμούς τις Κυριακές τον Αύγουστο!!! Η τέλεια ντουφεκιά στο απόλυτο πουλί! Αντε και άλλες τέτοιες να βγει λίγο το ηθικό μας πάνω :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

"
αυτα ειναι :D
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ..ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ :P

http://www.youtube.com/watch?v=KJGg2KRB7qI
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πραγματι Σολων τζιαι γω το ιδιο καθε χρονο πρεπει να τη δω σαν να ειναι η πρωτη φορα που τη θωρω. Πολυ καλη επιλογη της μουσικης στην συγκεκριμενη ταινια ειδικα οταν δειχνει τα "συννεφα" να κινουνται.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Και το νουμερο 8 του χριστογιαννη ειναι φοβερο κυνηγι φασσας
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Breda Pegaso έγραψε:Πραγματι Σολων τζιαι γω το ιδιο καθε χρονο πρεπει να τη δω σαν να ειναι η πρωτη φορα που τη θωρω. Πολυ καλη επιλογη της μουσικης στην συγκεκριμενη ταινια ειδικα οταν δειχνει τα "συννεφα" να κινουνται.
Χμμμμ. Ε όταν είναι καλή και η μουσική επιβάλλεται να την δούμε! Από μπορώ να την βρω φίλε; Την αγόρασες από Κύπρο;
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Τις ταινιες του Χριστογιαννη τις φερνει ο Κικης Κυριακου στη Λεμεσο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Πριν αναχωρήσω για Αγγλία, όπου θα πήγαινα για την αποφοίτηση της κόρης μου, ο φίλος ο Σόλων Λουκά ο οποίος γνώριζε ότι θα έκανα και ένα διήμερο κυνήγι φασας με παρακάλεσε να βγάλω πολλές φωτογραφίες και να του δώσω όσες ποιο πολλές πληροφορίες μπορούσα για να αισθανθεί σαν να ήταν και αυτός εκεί μαζί μου. Επειδή γνωρίζω τι σημαίνει ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ;) ;) ;) , ετσι αποφάσισα να γράψω αυτή την εμπειρία με οσες ποιο πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες , ελπίζοντας ότι ο Σόλων ,αλλά και άλλοι φιλοι του site που έχουν το ιδιο πάθος γι αυτό το πουλί , να αισθανθούν :D :D ότι πράγματι ηταν δίπλα μου κατά την διάρκεια του κυνηγίου.
………..Η περιγραφή ξεκινά από το αεροδρόμιο Πάφου οπου θα αναχωρούσαμε οικογενειακώς για το Λονδίνο. Τα συναισθήματα μου ηταν ανάμεικτα. Από την μια πολλή χαρά και ικανοποίηση για την επιτυχία της κόρης μου που κατάφερε με πολλες θυσίες και πολύ διάβασμα να παρη το πτυχίο της και θα είχαμε την ευκαιρία σαν γονιοί να καμαρώσουμε και να χειροκροτήσουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια . Από την άλλη μια ανησυχία για το κυνήγι, διότι μιλώντας με τους φίλους που θα κυνηγούσα τις προηγούμενες 1-2 εβδομάδες μου ανάφεραν ότι δεν έπιασε πουλιά η φάρμα που θα κυνηγούσαμε. Ο καιρός ήταν πείσω 15-20 μέρες( κρύο και βροχές) και οι διάφορες σπορές δεν ωρίμασαν ακόμη και δεν άρχισαν το θέρισμα. Την τελευταία εβδομάδα όμως παρακολουθούσα το καιρο στο Λονδίνο και διαπίστωσα ότι η θερμοκρασία ανέβηκε και σταμάτησαν οι βροχές. Αυτό μου έδωσε καποια ελπίδα ,ότι θα φενοντα έστω και λίγα πουλιά. Λίγο πριν να επιβιβαστούμε έστειλα μήνυμα στο φίλο το Νίκο την ωρα άφιξης μας για να μας περιμένει .Στο μήνυμα πρόσθεσα και την φράση.. φανήκαν φάσες ? ¨Σε λιγο ήρθε απάντηση …καλό ταξίδι, καλή αντάμωση και φανήκαν πουλιά εχθές, είπαμε με τους ότι θα έρθεις ..και ηρταν….. . Μόλις είδα το μήνυμα εγιαλίσαν τα μαθκια μου. Μετα σκέφτηκα μήπως είναι αστείο και του ξανάστειλα μήνυμα. … όμως δεν πήρα απάντηση κλείσαμε τα κινητά για την απογείωση. Πάντως από εκείνη την ωρα είχε αλλάξει η διάθεση μου και σε μία ώρα ειχα διαβάσει το κυνηγετικό περιοδικό που επήρα από το αεροδρομιο .( Το Ελληνικό -Κυνηγεσία και κυνοφιλία). Μετά από 4.30 ώρες ταξίδι πήραμε την τελική ευθεία για προσγείωση στο αεροδρόμιο Gatwick. Εδώ έβγαλα και τις πρώτες μου φωτογραφίες από το αεροπλάνο όπου φαίνονται τα χωράφια οπου θα κυνηγούσαμε και οι πρώτες εικόνες άρχισαν να σχηματίζονται στο μυαλό μου.
…….Συνεχίζεται, τα καλύτερα έρχονται μην χάσετε την συνέχεια….μια προσφορά της LEFKIOS & SOLON FILM (οπως λέμε FINOS FILM) :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Συνεχεια μέρος 2
Μετά τα καθιερωμένα , έλεγχος διαβατηρίων , παραλαβή αποσκευών κλπ βγήκαμε έξω και περιμέναμε το φίλο το Νίκο να μας παραλάβει. Τα 2-3 λεπτά που περίμενα μου φάνηκαν ωρες, γιατί αγωνιούσα να τον ρωτήσω αν πράγματι φάνηκαν πουλιά η ήταν αστείο το μήνυμα που μου έστειλε. Μόλις τον είδα να έρχεται ετρεξα προς το μέρος του και πριν τον αγκαλιάσω τον ρώτησα… εσιη πουλιά, αυτός γέλασε και μου είπε… εν να πέξης λίγα μεν αγωνιάς. Η οικογένεια μου γελούσε με την αγωνία μου που η πρώτη μου κουβέντα ηταν για τις φάσες αντί να χαιρετίσω πρώτα το Νίκο. Στη συνέχεια πήραμε το αυτοκίνητο για το ξενοδοχείο. Στο δρόμο μας σταύρωναν φασες και προσπαθούσα να τις αποθανατίσω με το κινητό μου….αλλα μάταια.(φωτο νο 2) . Σε 20 λεπτά φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας στο Epsom( προάστειο του Λονδίνου στα Νότια) και δώσαμε ραντεβού με τον Νίκο και το Μαικολ να βρεθούμε το βραδυ, για να μιλήσουμε για την αυριανή εξόρμηση πίνοντας καμιά μπύρα. Το βραδυ πράγματι συναντηθήκαμε με το Μαικολ και το Νίκο και καταστρώσαμε τα σχέδια μας. Εδώ νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για τον ΦΙΛΟ το Μαικολ και να αναφέρω ότι από τον καιρό που τον γνώρισα προ δεκαετίας ,όταν επήγα Αγγλία για πρώτη φορά, πραγματικά εμπήκε μέσα στη καρκιά μου, άνοιξε το σπίτι του και με φιλοξένησε πολλές φορές από τότες, εχει μια υπέροχη οικογένεια, η Μαρία η γυναίκα του και τα τρεία παιδιά του με δέχτηκαν από την πρώτη φορά σαν να ημουν για χρόνια δικός τους άνθρωπος. Από τότε αναπτύχθηκε μια πραγματική φιλία και όταν έρχονται το Αύγουστο Κύπρο κάνουμε αρκετή παρέα. Του έυχομαι ολόψυχα να εχει πάντα την υγεία του και αυτός και η οικογένεια του και να κυνηγάει μεχρι τα βαθειά γεράματα του τις αγαπημένες του φάσσες. Ο Νίκος που ανάφερα ποιο πάνω, είναι φίλος του Μαικολ και αχώριστοι φίλοι στο κυνήγι. Με το Νίκο κάνουμε περισσότερο παρέα στο κυνήγι όταν είμαι στο Λονδίνο και πολλές φορές βρεθούμαστε στη Κύπρο όταν έρχεται για το κυνήγι του λαγού που του αρέσει πολύ. Είναι και αυτός ενας πραγματικός φίλος ,πάντα πρόθυμος να βοηθήση . Εύχομαι και στο ΦΙΛΟ Νικο και στη οικογένεια του υγεία και χαρά.
.......συνεχίζεται... τώρα είναι η δράση.. :o :o :o :o .μην τη χάσεται 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Breda Pegaso έγραψε:Τις ταινιες του Χριστογιαννη τις φερνει ο Κικης Κυριακου στη Λεμεσο.
Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”