ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΒΡΟΧΕΣ????
Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΒΡΟΧΕΣ????
Αρα εχουμε και λεμε η’ λααρης με το ναμην η' κτηματιας η' πηδητουλας!!!!!! 

- sotiris!129
φιλε Rai στο τονισα πολλες φορεςRai έγραψε:Αγαπητέ μου άν όπου επαίξαμεν κανένα λαγό και πηδήξαμε κανένα μνί ή έχουμε 3-4 σκάλες χωράφουιν εν το χωριό μας , τότε ΝΑΙ το ομολογώ ........Φτάνω απο όλην την Κύπρο...sotiris!129 έγραψε:ε Rai τωρα να δεις που να φκειτε ζε συμπεθεροι με τον Kalitsia![]()
Εγώ είμαι απο την Καλογραία επαρχία Κερύνειας .Άν έχει κανένα χωρκανόν εδώ μέσα παρακαλώ να αναφέρει.....
εγω θα παρω μιαν κορου που την Σια και τους λογους τους ξερεις !
αρα αμα το κανω αυτο εσυ θα εχεις συμπεθερα απο την Σια
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- KALLITZIA
- Full Member
Εν ειμαι απο Σια απλα μου ειπαν καπιοι φιλοι οτι εβρεχε στην Σια.
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
-
- Full Member
Αγαπητέ μου άν όπου επαίξαμεν κανένα λαγό και πηδήξαμε κανένα μνί ή έχουμε 3-4 σκάλες χωράφουιν εν το χωριό μας , τότε ΝΑΙ το ομολογώ ........Φτάνω απο όλην την Κύπρο...Rai έγραψε:sotiris!129 έγραψε:ε Rai τωρα να δεις που να φκειτε ζε συμπεθεροι με τον Kalitsia

Εγώ είμαι απο την Καλογραία επαρχία Κερύνειας .Άν έχει κανένα χωρκανόν εδώ μέσα παρακαλώ να αναφέρει.....[/quot
ε καλορκοτικο εν μανα μου που την καλογραια.ποιας οικογενειας εισαι?
- KALLITZIA
- Full Member
ρε παιδες θα μας βρεξει
η βρεχει καπου

- Anthimos
- Moderator
KALLITZIA έγραψε:ρε παιδες θα μας βρεξειη βρεχει καπου
![]()
Ρε φίλε εν θέλω να κάμνω θεωρίες συνομωσίας αλλα εδω και λιγα χρονια που παρακολουθω τον καιρό απο διαφορα site πάντα ηταν μεσα με ακριβεια ωρας.
Φέτος για κάποιο λόγο δινει βροχες 7 με 10 μερες πριν η προβλεψη και αμα ερτει εκεινη η μερα εν γυαλι ο καιρός. Παντα αμα εχει ταραχες στην περιοχη μας , Συρια , Ισραηλ, Ιρακ κτλ χανουνται τα νερα !!
Εν αληθκεια οτι τα ψεκαζουν οι εγγλεζοι για να δουλευουν τα ρανταρ , οι αντενες και οι δορυφοροι??? Εν απλα συμπτωση ότι όποτε εχει μεγάλους πολέμους στη περιοχη ξαφνικα εν ανομβρια η Κυπρος εν να σας γελασω!!
Φετος εχει μιαν εβδομαδα που δια βροχες καθε μερα και το Accuweather & το FREEMETEO κι ακόμα δεν εσταξε!!!

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- KALLITZIA
- Full Member
EXEIS ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ ΑΝΘΙΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΛΕΝΕ ΑΦΤΑ ΤΑ SIDE OTI ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΧΑΝΟΝΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ!!! ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΦΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑAnthimos έγραψε:KALLITZIA έγραψε:ρε παιδες θα μας βρεξειη βρεχει καπου
![]()
Ρε φίλε εν θέλω να κάμνω θεωρίες συνομωσίας αλλα εδω και λιγα χρονια που παρακολουθω τον καιρό απο διαφορα site πάντα ηταν μεσα με ακριβεια ωρας.
Φέτος για κάποιο λόγο δινει βροχες 7 με 10 μερες πριν η προβλεψη και αμα ερτει εκεινη η μερα εν γυαλι ο καιρός. Παντα αμα εχει ταραχες στην περιοχη μας , Συρια , Ισραηλ, Ιρακ κτλ χανουνται τα νερα !!
Εν αληθκεια οτι τα ψεκαζουν οι εγγλεζοι για να δουλευουν τα ρανταρ , οι αντενες και οι δορυφοροι??? Εν απλα συμπτωση ότι όποτε εχει μεγάλους πολέμους στη περιοχη ξαφνικα εν ανομβρια η Κυπρος εν να σας γελασω!!
Φετος εχει μιαν εβδομαδα που δια βροχες καθε μερα και το Accuweather & το FREEMETEO κι ακόμα δεν εσταξε!!!