ΠΩΛΕΙΤΑΙ BERETTA 687 SILVER PIGEON V(5)TARTARUGA

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ BERETTA 687 SILVER PIGEON V(5)TARTARUGA

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΩΛΕΙΤΑΙ BERETTA (ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ)687 SILVER PIGEON V(5)TARTARUGA.ΑΓΟΡΑ ΤΟ 2007 ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΠΟ 2350 ΕΥΡΩ.ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΜΗ 2600 ΕΥΡΩ.

ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ 28'' ΜΕ ΘΑΛΑΜΕΣ 3'' ΜΕ ΑΥΛΟΥΣ 18.4 ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 3.280.

ΤΙΜΗ 1650 ΕΥΡΩ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ...99320355 Η ΜΕ ΠΜ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ BERETTA 687 SILVER PIGEON V(5)TARTARUGA

Δημοσίευση από πανικος »

σολωνα καλημερα.ειναι το μονο beretta που συμπαθησα και παραλιγο να το αγορασω πριν 6-7 χρονια αν και δεν μου αρεσουν τα beretta.ειναι στενοριγο? αν ενδιαφερεσε εχω ενα skb 885 32 ιντζες πολυτσιοκ σε πολυ καλη κατασταση να τον κυνηγασ στες φασσες .εχω δυο οπλα 32 ιντζες και σπανια τον κυνηγω αυτον.τι λες να καμουμε καμια πραξη :?:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

πανικος έγραψε:σολωνα καλημερα.ειναι το μονο beretta που συμπαθησα και παραλιγο να το αγορασω πριν 6-7 χρονια αν και δεν μου αρεσουν τα beretta.ειναι στενοριγο? αν ενδιαφερεσε εχω ενα skb 885 32 ιντζες πολυτσιοκ σε πολυ καλη κατασταση να τον κυνηγασ στες φασσες .εχω δυο οπλα 32 ιντζες και σπανια τον κυνηγω αυτον.τι λες να καμουμε καμια πραξη :?:
ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ...ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ (ΕΙΔΙΚΟ) :roll: ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ.ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΗΝΘΙΚΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 32'' ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΛΙΞΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ 30''....ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΕ 32''.....ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ....ΤΑ 32'' ΩΣ ΕΠΙΤΟΠΛΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ME ΑΡΚΕΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

ΕΠΙΠΛΕΩΝ Η ΠΛΑΤΙΑ ΡΙΓΑ..... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΗΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ....Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΤΡΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙ Ο ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΤΟ ΠΟΛΛΗ ΚΛΟΤΣΗΜΑ.

Ν,ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ :P
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

Κ. Σολων μπορεις να μας πεις το νεο σου οπλο για τες κοκονες?
Επειδη αναφερες οτι επαγγειλες ειδικο.... για να μαθενουμε και εμεις οι νεοτεροι τα μυστικα....

Εχτος και αν θελεις να μας το καμεις σαπραεις.... :lol: με την πρωτη επιτυχια
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Ρε Αρτέμη μου ο φίλος Σόλων δεν θέλει να μας πεί. Fair enough :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
πανικος έγραψε:σολωνα καλημερα.ειναι το μονο beretta που συμπαθησα και παραλιγο να το αγορασω πριν 6-7 χρονια αν και δεν μου αρεσουν τα beretta.ειναι στενοριγο? αν ενδιαφερεσε εχω ενα skb 885 32 ιντζες πολυτσιοκ σε πολυ καλη κατασταση να τον κυνηγασ στες φασσες .εχω δυο οπλα 32 ιντζες και σπανια τον κυνηγω αυτον.τι λες να καμουμε καμια πραξη :?:
ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ...ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ (ΕΙΔΙΚΟ) :roll: ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ.ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΗΝΘΙΚΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 32'' ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΛΙΞΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ 30''....ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΕ 32''.....ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ....ΤΑ 32'' ΩΣ ΕΠΙΤΟΠΛΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ME ΑΡΚΕΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

ΕΠΙΠΛΕΩΝ Η ΠΛΑΤΙΑ ΡΙΓΑ..... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΗΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ....Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΤΡΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙ Ο ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΤΟ ΠΟΛΛΗ ΚΛΟΤΣΗΜΑ.

Ν,ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ :P
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ 6 ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ :lol: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 32 ΜΕ ΤΟ 30 ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΩ UNIVERSAL :) ΑΠΟ 28-30-32 ΛΙΓΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς.ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ 32 ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ;)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ,ΑΛΛΑ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.....ΝΑ ΤΟ ΘΗΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ!!!

RΑΙ 10' POINTS :D ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FAIR,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒEIΑ SLX600 GOOSE GAMO .......ΠΡΙΝ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ(ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ FAIR)ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ME ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣYΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ...ΙΔΩΜΕΝ!!!

http://www.fair.it/eng/fucile_slx.jsp
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Φίλε SOLON μακρύς κώνος ισοδύναμη με μεγαλύτερο αυλό του 18,6 ? αν κάνω λάθος διόρθωσε με . ;)
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

το οτι θα επιανες καμουφλαρισμενο οπλο κ.Σολων υποψιαστικα το για αυτο το λογο σε ρωτησα :D
αλλα οτι εν επιανες fair εν το περιμενα... οι πως εχω κατι με τα οπλα...αντιθετως ακουσα οτι εν καλα και αξιολογα.
βασικα ακουσα οτι εχουν και καποια σχεση με τα breda αληθεια η ψεματα.... εν το εψαξα ομως....

Δηλαδη τωρα κ.Σολων ενα αλλαξεις και το nickname σου? :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Artemis G. έγραψε:το οτι θα επιανες καμουφλαρισμενο οπλο κ.Σολων υποψιαστικα το για αυτο το λογο σε ρωτησα :D
αλλα οτι εν επιανες fair εν το περιμενα... οι πως εχω κατι με τα οπλα...αντιθετως ακουσα οτι εν καλα και αξιολογα.
βασικα ακουσα οτι εχουν και καποια σχεση με τα breda αληθεια η ψεματα.... εν το εψαξα ομως....

Δηλαδη τωρα κ.Σολων ενα αλλαξεις και το nickname σου? :lol:
Το nickname δεν αλλάζει έτσι εύκολα φίλε! Το αδερφάκι του Silver Pigeon παραμένει στα χέρια του! Ultralight για τις μπεκάτσες, φραγκολίνες, πέρδικες!! ;)
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”