ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΙΜΙΑΙΜΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ
- andreasana210326
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΙΜΙΑΙΜΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΟΥΤΑΒΙΑ......ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ-ΜΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ VIZSLA-BEAGLE.
H ΣΥΓΚΕΡΙΜΜΕΝΗ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. 4 8ΗΛΥΚΑ ΚΑΙ 1 ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΤΗΛ 99-443475 Ή ΜΕΣΩ ΠΜ. ΤΙΜΗ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ 8ΗΛΥΚΑ(ΕΚΑΣΤΟ) ΚΑΙ 80 ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ.
H ΣΥΓΚΕΡΙΜΜΕΝΗ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. 4 8ΗΛΥΚΑ ΚΑΙ 1 ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΤΗΛ 99-443475 Ή ΜΕΣΩ ΠΜ. ΤΙΜΗ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ 8ΗΛΥΚΑ(ΕΚΑΣΤΟ) ΚΑΙ 80 ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΑ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- andreasana210326
- marinos.a
- Site Admin
Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΙΜΙΑΙΜΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ
Φίλε, γιατί τα θηλυκά εν ποιο ακριβά που τα αρσενικά?
Πάντα είχα τούτη την απορία
Πάντα είχα τούτη την απορία
Si vis pacem, para bellum
- andreasana210326
καλημερα,
Φιλε Μαρίνο ισως γιατι στην αγορα ειναι πιο περιζητητα τα θηλυκα κουταβια. Αυτο εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον. Aυτο βεβαια δεν σημαινει οτι τα αρσενικα μειονεκτουν κυνηγετικα εναντι των θηλυκων.
Φιλε Μαρίνο ισως γιατι στην αγορα ειναι πιο περιζητητα τα θηλυκα κουταβια. Αυτο εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον. Aυτο βεβαια δεν σημαινει οτι τα αρσενικα μειονεκτουν κυνηγετικα εναντι των θηλυκων.
- πανικος
ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ-ΜΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ VIZSLA-BEAGLE.
ανδρεα μου τουτοι ουλοι πιο πανω συμμετειχαν για την γεννα ολοι μαζι
μα εν πορνο που γυριζαν

ανδρεα μου τουτοι ουλοι πιο πανω συμμετειχαν για την γεννα ολοι μαζι

μα εν πορνο που γυριζαν

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Γιατρός
- Full Member
Έτω έκαμες με τζαι εσιώνοσα το φραπέ στον πελάτη μου ,πάνω στην εξέτασηπανικος έγραψε:ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ-ΜΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ VIZSLA-BEAGLE.
ανδρεα μου τουτοι ουλοι πιο πανω συμμετειχαν για την γεννα ολοι μαζι![]()
μα εν πορνο που γυριζαν![]()

Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Anthimos
- Moderator
Γιατρός έγραψε:Έτω έκαμες με τζαι εσιώνοσα το φραπέ στον πελάτη μου ,πάνω στην εξέτασηπανικος έγραψε:ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ-ΜΠΟΙΝΤΕΡ ΚΑΙ VIZSLA-BEAGLE.
ανδρεα μου τουτοι ουλοι πιο πανω συμμετειχαν για την γεννα ολοι μαζι![]()
μα εν πορνο που γυριζαν![]()
![]()
![]()
![]()
Μποιντερ ? ? ειναι κι αυτο Μπικλ με Ποιντερ????
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- andreasana210326
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΡΟ......ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ 8ΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΓΕΝΝΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ.
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤAI....
- πανικος
ρε ανδρεα μου ελπιζω να μην παρεξηγησες αστειο ειπαμε ρε φιλε .andreasana210326 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΡΟ......ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ 8ΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΓΕΝΝΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- andreasana210326
πανικος έγραψε:ρε ανδρεα μου ελπιζω να μην παρεξηγησες αστειο ειπαμε ρε φιλε .andreasana210326 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΡΟ......ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ 8ΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΓΕΝΝΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ.
ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.