ΤΣΟΚ- ΕΡΕΥΝΑ

Stelios K.
Full Member

Re: ΤΣΟΚ- ΕΡΕΥΝΑ

Δημοσίευση από Stelios K. »

winchester έγραψε:Ευχαριστω για τες πληροφοριες ρε παιδια,ομως το οπλο μου ειναι σειρας Light μπορουν αυτες ολες οι χαρτουτσιες που μου ειπατε να ανταποκρηθουν στο οπλο μου με 18/7 και 18/8 αυλους?
ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ
hunter79
Full Member

Δημοσίευση από hunter79 »

kalispera!
eimai apo ellada kai sygkekrimena apo tin poli tou volou
to kalitero tsok gia ton lago einai to tria astra mporeis na kaneis kai makrines kai kontines toufekies
fysiggia xrhsimopoio to proto diasporas 5 to deytero 4 kai to trito 3
ta fysiggia ta ftiaxno monos mou afou asxoloume arketa xronia me tin idiogomosi
to diasporas einai 36 grammaria kai ta alla dyo 40 grammaria
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

εγω με 5-3. στην πρωτη χαρτινη ή πλαστικη ROTTWEIL WAIDMANNSHEIL 36 no.6 ή 7 αναλογως καιρου. στην δευτερη ROTTWEIL SEMI-MAGNUM 40γρ 4 ή 6 πρωι και μετα το μεσημερι ROTTWEIL TIGER 32γρ 6.
germanpointer
Full Member

Δημοσίευση από germanpointer »

τσοκ 4-2 φιξ για ολα τα θυραματα,για κηνυγι λαγου ολυμπια 40γρ ταπα για προτη η ολυμπια σκαττερ 35γρ για δευτερη gem 36
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

file waFfen

απο τιν τιγκερ 32 φετος εμεινες ευχαριστημενος??γιατι ακουστηκε οτι δεν ηταν τοσο σταθερη οπως ηταν αλλες χρονιες
WAFFEN
Full Member

Δημοσίευση από WAFFEN »

φιλε την σεζον που περασε και με την ζεστη, η πλαστικη 36γρ. waidmannsheil ηταν το κατι αλλο. αλλα και με την tiger ημουν ευχαριστημενος. πρεπει να προσεξουμε φιλε τι και απο που αγοραζουμε. εχει καταστηματα που εχουν τα φυσιγγια για χρονια και μας τα πουλουν για φρεσκα. ξερω οτι η rottweil εχει τωρα επισημο αντιπροσωπο στην λαρνακα και ψαξε απο αυτον πληροφοριες για απο που να παιρνεις φυσιγγια καινουριας παραλαβης.
mastorasrulez
Full Member

Δημοσίευση από mastorasrulez »

Καλημέρα διαβάζοντας με προσοχή το post έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί σαν νέος και σε ηλικία αλλά και στον υπέροχο κόσμο των όπλων και στη συνέχεια του κυνηγίου μου αρέσει να μαθαίνω. Από όσα διάβασα πιο πάνω οι περισσότερη στο ανοικτό τσσοκάρισμα βάζετε ελαφριά φυσίγγια με μικρότερα σκάγια ενώ στο κλιστώ βάζετε φυσίγγια με περισσότερα γραμμάρια και πιο μεγάλα σκάγια ( όπως ο φίλος Breda Pegaso ). Ποιός ο λόγος , και η πρακτική σημασία :?: :?:
Και κάτι ακόμα ποια η διαφορά των όπλων που έχουν πχ. αυλούς 18.3 και στις δυο κάννες με αυτών που έχουν πχ. 18.5 και 18.4 . Ποιό είναι το νόημα αυτών τον αριθμών , και ποια η πρακτική, πραγματική σημασία τους :?:

Ευχαριστώ :roll: :roll: :!:
germanpointer
Full Member

Δημοσίευση από germanpointer »

φιλε mastorasrulez το θεμα αυτο ειναι μεγαλο για να το αναλυσουμε σε μερικες γραμες ,οι αποψεις θα ειναι πολλες,αν υπαρχη καπιος ειδικος σε ετσι θεματα καλο ειναι να ακουσουμε την αποψη του. Η ουσια ειναι ο καθε ενας να βρει το καταλυλο φυσιγκιο για το οπλο του για το καθε θηραμα, δεν σημαινη τιποτα το τη χρισιμοποια ο καθε ενας.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

mastorasrulez έγραψε:Καλημέρα διαβάζοντας με προσοχή το post έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί σαν νέος και σε ηλικία αλλά και στον υπέροχο κόσμο των όπλων και στη συνέχεια του κυνηγίου μου αρέσει να μαθαίνω. Από όσα διάβασα πιο πάνω οι περισσότερη στο ανοικτό τσσοκάρισμα βάζετε ελαφριά φυσίγγια με μικρότερα σκάγια ενώ στο κλιστώ βάζετε φυσίγγια με περισσότερα γραμμάρια και πιο μεγάλα σκάγια ( όπως ο φίλος Breda Pegaso ). Ποιός ο λόγος , και η πρακτική σημασία :?: :?:
Και κάτι ακόμα ποια η διαφορά των όπλων που έχουν πχ. αυλούς 18.3 και στις δυο κάννες με αυτών που έχουν πχ. 18.5 και 18.4 . Ποιό είναι το νόημα αυτών τον αριθμών , και ποια η πρακτική, πραγματική σημασία τους :?:

Ευχαριστώ :roll: :roll: :!:
σε γενικες γραμμες αυτο που πρεπει να πετιχενουμε ειναι να εχουμε ενα σωστο κυκλο με την απαρετητη διαμετρο και την απαρετητη πικνοτητα.

επισης σε γενικες γραμμες φιλε ενα ανικτο τσιοκ (πχ 5) θα δοσει μια σωστη κατανομη σε μια μεσεα αποσταση (πχ30μετρα) με 1,2 γραμαρια περισσοτερα σκαγια (πχ32γρ) και 1 νουμερο μικροτερο πχ (νο 9). Στην ιδια αποσταση θα εχουμε την ιδια πικνοτητα με ενα τσιοκ 3 αν ριξουμε με φισιγγιο 30γρ και νο 8. Αυτο γιατι το πιο ανικτο τσιοκ θελει τα περισσοτερα σκαγια για να κλεισει τα κενα.

ο στενοτεροσ αυλος (18,3) εχι καπιεσ διαφορες απο ενα διευριμενο (18,7) κιριος σε θεματα λακτισματος. ειναι ομος σχετικα μικρες και αμελιτεες ιδικα για καπιον που εχει πρωτα να λυσει πιο βασικα θεματα απο την επιλογη αυλου.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Giorgos Aristotelous
Full Member

Δημοσίευση από Giorgos Aristotelous »

Παιδία τα MELIOR ESPECIAL BATIDA εν καλά ???
Αν τα δοκίμασε κανένας ας μου στείλη μήνυμα !!!! Γιατί τού χρόνου μπορεί να πέζω με τσίνα !!!
Η πέρδικα που προκαλεί
κι ύστερο κόβει τόπο
ψάχνει να βρεί τον κυνηγό
με το δικό της τρόπο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ”