Απομάκρινση φίνας

Απάντηση
andreas76
Full Member

Απομάκρινση φίνας

Δημοσίευση από andreas76 »

Μπορεί κάποιος να μου προτίνει κανένα τρόπο για να απομακρινθει μια φινούλα τέρας που γηροφέρνει γύρω απο το περιβόλι.Ο λόγος είναι οτι μέσα στο περιφραγμένο χώρο υπάρχει σπίτι και μικρά παιδιά.
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Re: Απομάκρινση φίνας

Δημοσίευση από cynergy »

andreas76 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου προτίνει κανένα τρόπο για να απομακρινθει μια φινούλα τέρας που γηροφέρνει γύρω απο το περιβόλι.Ο λόγος είναι οτι μέσα στο περιφραγμένο χώρο υπάρχει σπίτι και μικρά παιδιά.
υπαρχουν αρκετοι τροποι ενας απο αυτους ινε να τοποθετησης ειδικο φαρμακο για τιν απομακρινση των φιδιων,να φυτεψεις γυρο γυρο απο το περιβολι κ διασπαρτα το φυτο που λεγετε "πακιστανος" και φυσικα να ζητισης απο το αγαπητο Γιαννη Αγγελη που ειναι ειδικος σε αυτο το τομεα
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Καλημερα φιλε μου.

Για να ρωτας, παει να πει οτι καταρχην δεν εισαι εξικειωμενος μαζι τους αλλιως μεχρι τωρα θα την σκοτωνες.

Εγω νομιζω να παρεις αμεσως τηλεφωνο τον Γιαννο τον Αγγελη, και θα ερθει να την πιασει και να την απομακρυνει.Ειναι εξαιρετικος ανθρωπος και σιγουρα θα σε βοηθησει.

Εαν εχεις γρασιδι η πισινα, η κοτες κλπ, θα την βρεις καπου εκει γυρω, οποταν περιορισε τα μωρα μεχρι να την πιασετε.Και σιγουρα εαν δεν ξερεις μην δοκιμασεις να την σκοτωσεις μονος σου.

Παρακαλω τον φιλο που αναφερε το θεμα του φυτου Πακιστανος . να μας το εξηγησει και να μας βαλει και καμια φωτο, διοτι καμνω προνοιες για κλουβα σκυλων στο σπιτι που κτιζω και με ενδιαφερει το θεμα της προστασιας.

Ευχαριστω και εγω με την σειρα μου

Φιλικα

Laurona
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Laurona έγραψε:Καλημερα φιλε μου.

Για να ρωτας, παει να πει οτι καταρχην δεν εισαι εξικειωμενος μαζι τους αλλιως μεχρι τωρα θα την σκοτωνες.

Εγω νομιζω να παρεις αμεσως τηλεφωνο τον Γιαννο τον Αγγελη, και θα ερθει να την πιασει και να την απομακρυνει.Ειναι εξαιρετικος ανθρωπος και σιγουρα θα σε βοηθησει.

Εαν εχεις γρασιδι η πισινα, η κοτες κλπ, θα την βρεις καπου εκει γυρω, οποταν περιορισε τα μωρα μεχρι να την πιασετε.Και σιγουρα εαν δεν ξερεις μην δοκιμασεις να την σκοτωσεις μονος σου.

Παρακαλω τον φιλο που αναφερε το θεμα του φυτου Πακιστανος . να μας το εξηγησει και να μας βαλει και καμια φωτο, διοτι καμνω προνοιες για κλουβα σκυλων στο σπιτι που κτιζω και με ενδιαφερει το θεμα της προστασιας.

Ευχαριστω και εγω με την σειρα μου

Φιλικα

Laurona
φιλε δεν ξερω πως ονομαζετε επιστημονικα αλλα απο οτι γνωριζω αν το ζητησης με αωτο το ονομα σε φυτοριο θα σε βοηθησουνε
dont shoot fast...shoot good
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

φαρμακα και μαλακιεσ..... μια σιπεθκια να καθαριζει ο τοπος και κανι :D :) :!: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αγγελε μαλλον δεν εχεις σκυλους.......η μωρα, η και τα δυο......για τουα παραπανω που μας το ιδιο καμνει....

Ξερεις ποσες φορες εσκοτωσαμε κουφην διπλα που την κλουβα των σκυλων, η ηβραμεν την μεσα ακομα?

Αμα εχεις μωρα η εισαι σε κατοικημενη περιοχη εν μπορεις να πεζεις σιπεθκιες οποτε σου ερτει ακομα και αν εν για κουφην.

Εν με την ματσουκα που τες σκοτωνουμεν.Ε λαλεις ο ανθρωπος να εμπορεν να την παιξει τζιαμε που ενι και να εμπαινε στο κοπο να ρωτησει τι θα καμει μεσ το site???

Και αν δεν εχει ξανασκοτωσει και φυει του, την επομενη εννα την εβρει παλε καπου τζιαμε κοντα, πιο πονηρεμενη....και τζιαμε παιζουν τα μωρα του...

Γιαυτο αφηστον να πιασει τον Γιαννο τηλεφωνο και μεν λαλουμε απλα την ευκολη λυση και τελειωσε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Να βαλεις μεσα σε μια κουππα γαλα με λιο λανε'ι'τ και εν να πνασεις πιστεφκω η περιματρικα που την αυλη σου σκορπισε θειαφι.
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

πολλα καλη απαντηση να φαν που την κουππα και γατοι και σκυλλοι και μπορει και η φηνα. με το θειαφι μολις βρεξη εφιεν ουλλο. Τι να πω παραπανο.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

GiorgosT έγραψε:πολλα καλη απαντηση να φαν που την κουππα και γατοι και σκυλλοι και μπορει και η φηνα. με το θειαφι μολις βρεξη εφιεν ουλλο. Τι να πω παραπανο.
Αν εν βλακας που εν πιστεφκω ο ανρωπος εν να το βαλει οπου λαχει. Οσο για τα νερα μεν πεις τιποτε...εισαι σωστος
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Απλά ρε κοπέλια απο τα λεγώμενα αρκετών δαμέσα μπορείτε να καταλάβετέ ότι με τα δολώματα εν καμνει να παίζουμε εμείς οι Κυπραίοι γιατί οι παραπάνω εν καταστροφή που κάμνουμε παρά καλό. Άμμα έβρουμε μια φίνα τσε γεμώσουμε τον τόπο ψατσές εν φαντάζεστε τι καταστροφή μπορεί να σκορπίσουμε. Το γάλα μπορεί να το πιεί ένας ποντικός και να ψοφίσει η ακόμα και η ίδια η φίνα ή ένα φίδι να πάει ένας σπάνιο απρακτικό όπως το φαλκόνι ή κάποια ήδη αετού να την φάν και να κορτόσουν νούρο και αυτά. Πρέπει να πάψουμε να είμαστε τόσο επιπόλαιοι. Στην τελική μπορεί να μην θέλουμε τις φίνες αλλά καλύτερα είτε να βάζουμε κάποια ειδικά αποθητικά για να τις απομακρύνουμε είτε να πέρνουμε κάποιο ειδικό ή δίκτυα ή στην εσχάτη με ένα ξύλο να σκοτώσουμε το επικίνδυνο ερπετό εάν πρόκειτε για φίνα (Γιάννο μεν νευριάζεις αυτή είναι η πραγματικότητα οι φίνες είναι απρόβλεπτες και φονικές)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”