Πωλουνται διαφορα
-
- Full Member
Πωλουνται διαφορα
Κασιες αλουμινιο δακρυ για εξω απο το αυτοκινητο μπενει στη βαση του τραβιχτηρα και μια για τον τροχο του βιταρα 60 ευρω η καθε μια λογο ελειψης χωρου, οπιος ενδιαφερετε να μου στηλει μυνημα με το εμαιλ του για να στηλω φωτογραφια
ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ΜΠΡΑΚ ΜΕ ΣΕΡΚΟΥΤΣΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ 4 ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ 3 ΘΥΛΗΚΑ 100ΕΥΡΟ ΤΟ ΕΝΑ
ρευμα κανικομ200 για ενα σκυλο αγωραστηκε περσι πριν το κυνηγι 240 ευρω και πωλειται 150 ευρο, χρησιμοποιηθηκε 3 μερες στο περσινο κυνηγι
ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ΜΠΡΑΚ ΜΕ ΣΕΡΚΟΥΤΣΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ 4 ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ 3 ΘΥΛΗΚΑ 100ΕΥΡΟ ΤΟ ΕΝΑ
ρευμα κανικομ200 για ενα σκυλο αγωραστηκε περσι πριν το κυνηγι 240 ευρω και πωλειται 150 ευρο, χρησιμοποιηθηκε 3 μερες στο περσινο κυνηγι
-
- Full Member
Re: Πωλουνται διαφορα
Φιλε οι κασιες που πουλας εφαρμοζουν σε DAIHATSU FEROZA?Εχω και τραβηκτιρα.
-
- Full Member
Πωλουνται διαφορα
η μια τεριαζει σιγουρα φιλε μου αλλα ειναι λιγο μεγαλη, εβαζα 4-5 μεγαλοσομους σκυλους. εχει βασεις καμπυλοτες και χρισημευου στο να τη μετακινας σπροχνοντας την, να την βαζεις στο αυτοκινητο χωρις να σηκωνεις βαρος απλα σπροχνωντας την προς τα πανω και να την βαζεις και να βγαλεις μονος σου με 2 πυρους..
λογο οτι πηρα αρκετα μυνηματα για να στηλω φωτο θα βαλω αυριο το πρωι
λογο οτι πηρα αρκετα μυνηματα για να στηλω φωτο θα βαλω αυριο το πρωι
-
- Full Member
Αυτη την ειχα σε suzuki vitara στο πισω μερος εχει μια στρογγυλη βαση για να βιδωνει στην θεση του τροχου και στην επομενη φωτογραφεια, αυτο μπενει ενα σιδερο που βιδωνει στο τραβηχτηρα για να κρατα το βαρος και να μην κρατα καθολου βαρος η βαση τροχου του αυτοκινητου
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beaglesRhunters την 27 Ιουν 2013, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Απο ποια πολη εισαι να ερθω να την δω?
-
- Full Member
μπενει ενα λαμακι για να μην κρατα καθολου βαρος η βαση του αυτοκινητου και για να μην κουνιεται στους κραδασμους
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beaglesRhunters την 27 Ιουν 2013, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
η βαση που βιδωνει στον τροχο
-
- Full Member
ειμαι απο λευκωσια στροβολο φιλε μου
-
- Full Member
χ
-
- Full Member
Η δευτερη κασια που τωρα ειδα οτι λειπουν 3 κομματια απο αλουμινιο δακρυ, αν ενδιαφερετε κανεις μπορω με 20 ευρο εξτρα να του φερο τα κομματια και τις βιδες που λειπουν και να τις βιδωσει ο ιδιος,
στη δευτερη φοτογραφεια τα ποδια της κασιας ειναι μεσα σε παλετο , με τον ιδιο τροπο θα μπενει στη βαση του τραβηχτηρα με απλα 2 κομματακια πασαμανο που θα μπενει μεσα 10εκατοστα τα 2 ποδια της βασης και εκει θα μπενου οι πυροι μεσα,ειναι στιβαρη κασια
στη δευτερη φοτογραφεια τα ποδια της κασιας ειναι μεσα σε παλετο , με τον ιδιο τροπο θα μπενει στη βαση του τραβηχτηρα με απλα 2 κομματακια πασαμανο που θα μπενει μεσα 10εκατοστα τα 2 ποδια της βασης και εκει θα μπενου οι πυροι μεσα,ειναι στιβαρη κασια