Λαγος 2013
-
- Full Member
Λαγος 2013
Πως βλεπετε κοπελια τα πραματα στα εκπαιδευτικα? Εγω βλεπω τα πολλα θετικα αν και γλιορα ακομα ωστοσο λαγους εχει αρκετους και παραπανο βερκολαουα. Σημερα 1 μουνταρισμα με μεγαλη μαλαη ενα βερκολαουο μιτση πας το κιλο περιπου μετα ηβρα αλλη μαλαη και προσηκωστηκε αρκετη αποσταση που τους σκυλους ειδα τον μεσα στο δρομο απενταντι που επιενεν και που ηβρα ακομα ενα που ηταν στους σκυλους εσηκωσε και εκεινος 1
- sotiris!129
Re: Λαγος 2013
εχει 2 βδομαδες καθε νυχτα που παω δουλεια στο παγκετο του δρομου με καλημεριζει ενα βερκολαουρο, οτι ωρα και να ειναι αυτο ειναι στο ιδιο ακριβος μερος και παρακολουθει την κινηση!
το θετικο γιατι σιγουρα δεν τον ειδα μονο εγω, ειναι οτι εχει αβλαζι και μετα ξεκινα το παγκετο ετσι δεν μπορει κανενας να ζαβοτιμονιασει για να τον φαει λαχανο !
το θετικο γιατι σιγουρα δεν τον ειδα μονο εγω, ειναι οτι εχει αβλαζι και μετα ξεκινα το παγκετο ετσι δεν μπορει κανενας να ζαβοτιμονιασει για να τον φαει λαχανο !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ......
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…
Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
-
- Full Member
τις πρωινες ωρες που τις 4μισι εως τις 5και 10 φκενουν πολλα στους δρομους
- spyrosspyrou851
Μακάρι, ελπίζω αν πράγματι υπάρχει η αρρώστια πάλε οι περσινοί λαγοί που επέζησαν να μετάφεραν τα καλά γονίδια.stelios--- έγραψε:ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ......

- pai
- Full Member
ο αριθμος ειναι αυξημενος μεχρι να ανοιξη το κυνηγι της φασσας(δεν κατηγορο το κυνηγι αλλα αυτους που το διαχειριζονται)και οπου και νασε αρκευκουν οι προβολης και οι τετρακς να πιανουν δουλεια!spyrosspyrou851 έγραψε:Μακάρι, ελπίζω αν πράγματι υπάρχει η αρρώστια πάλε οι περσινοί λαγοί που επέζησαν να μετάφεραν τα καλά γονίδια.stelios--- έγραψε:ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ......

- Vasilis-beagle
- Full Member
Εγω νομιζω πως ειναι αναλογα με τη περιοχη ..ορισμενες περιοχες εχουν αυξηση και αλλες μειωση..εχει ακομα αρκετο καιρο βεβαια μεχρι τ κυνηγι και πολλα αλλαζουν ας ελπισουμε να μην τους επιρεασει τοσο φετος το κυνηγι της φασσας και ολα τα υπολοιπα ακομα και εμεις οι ιδιοι με τα σκυλια μας ...
φιλικα
φιλικα

-
- Full Member
Νομιζω σημαντικο ρολο επεξε και το ταμειο θηρας μαζι με τον Ουλαμο φετος με σταματησαν 3 φορες τις 2 η θηρα το πρωι που πηγαινα στους σκυλους και μια νυχτα ο Ουλαμος που γυρεφκα την σκυλα που εχασα την γασκωνης η ωρα 2 τα μεσανυχτα ειχα ηδη ενημερωσει την θηρα οτι θα γυριζω για να βρω την σκυλα μου στην συγκεκριμενη περιοχη σαν οδηγουσα μεσα στο δρομο γυριζω πισω και καποιος μου αναφκει τα φωτα τα ψηλα μες το κολο μου που ουτε τους επηρα πρεφα οτι με ακολουθουσαν
ελεγχο μεσα στο αυτοκινητο και αφηκαν με να φιω Αριστε ειχα και ασυρματους και τις ματσουκες μεσα εν μου εκαμαν τιποτε 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
φίλε αμμα θέλουν γράφουν σε για 1000 λόγους αλλά αμμα είσαι οκ πρέπει να είναι μ..... να σου κάνει πρόβλημα
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Τουτοι που με σταματησαν εφανηκαν μου καλοι παντος εκαμαν ελεγχο μεσα στο αυτοκινητο και μετα εκερασαν μας και 2 pokes μια εμενα και μια του παρεα που ηταν μαζι μου