Πυρκαγιες 2013

Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Re: Πυρκαγιες 2013

Δημοσίευση από Savvas »

Μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός γιατί θωρώ το και τούτο.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

http://showbiz.com.cy/index.php?id=13&h ... E%B9%CE%B1
Μου αρεσει να βλεπω τους πυροσβεστες εν ωρα δρασης
Αυτα δηλωσε ο λεβεντης
axerkwtis

Για παραδειγματισμο του ενοχου προσωπικα προτεινω να επωμιστει το κοστος αποκαταστασης της περιοχης απο φυτα του τμηματος δασων να βαλει κ το κρατος ενα Α ποσο στα ταμεια του αλλα κ να αποτελει απονθαρυντικο για οποιον δηποτε αλλο ατομο τολμισει να το καμει..

Δεν ξερω ποσοι συμφωνειτε η δυναμη του φορουμ εν μεγαλη κ τα ματια δαμε εν πολλα αν θεωρειτε καλη ποινη ας προωθηθει
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

Φιλε μιχαλη τα εξοδα της πυρκαγιας και της αποκαταστασης απο την πειρα μου υπολογιζω να ειναι πανω απο 2 εκατομυρια και βαλε..δεν νομιζω η πολιτεια και εμεις να περιμενουμε απο ενα 19χρονο να βρει ετσι λεφτα.. αποψη μου?? φυλακιση 15 χρονια οπως προνοει ο νομος, προστιμο οπως προνοει ο νομος, και οταν βγει εξω καταναγκαστηκα εργα σε πυρκαγιες (φυτεμα, τσαππισμα κτλ)..
axerkwtis

Περιπου γνωριζω το κοστος κατασβεσης γιαυτο μιλησα για να επωμιζεται το κοστος αποκαταστασης αν και ενα ποσοστο απο το κοστος κατασβεσης θα μπορουσε να μπει σαν προστιμο...
Φιλε Ηλια τοσος κοσμος εχασε περιουσιες θεωρω δικαιο αν ο ιδιος ή η οικεγενεια τ την οποια ακινητη περιουσια εχτος της κατοικιας να εκποιητε απο το κρατος για αυτα τα εξοδα αν δεν μπορει να εχει το ποσο της ποινης..φιλε οσο αφορα το θεμα φυλακισης δεν αποτελει τροπο που απονθαρυνει βλεπουμε συχνα πληρωνεις ενα καλο δικηγορο βαλεις κ τον γνωστο τ κουμπαρου κλπ πολιτικο κ μολις ξεχαστει λιο φκαινεις π την φυλακη με το τουπε εγελασας σας..
Κ το αλλο φιλε μ εν φτανουν οι ζημιες να επιβαρυνοντε οι φυλακες κ ο πολιτης να ταιζει κ να κοιμιζει τον καθε πυρομανη;;;οχι φιλε μ γιαυτο ειπα να πληρωνοντε τα κοστα ή καποια κοστα..δημιουργησες πυρκαγια με κοστος κατασβεσης κ σποκαταστασης 2.000.000 πληρωσε 500.000 εν τες εχεις;πιανω χωραφκια σου..εν εχειςουτε χωραφκια;;;εργασια ανεφ πληρωμης οπου υπαρχει αναγκη κ να υπαρχει κ ενημερωση κ προβολη απο ΜΜΕ των εργασιων του ατομου..σκοπος ειναι να αποτρεπεις τις ενεργειες απο νεους υποψηφιους..

Η Κυπρος θελει εξσυγχρωνισμο κ στις ποινες...
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

File mixali sosta osa les! Simfono! Pros 8eou den ipostirizo osous tes vazoun.. Ego ta travo apo proto xeri.. Kai kati allo..distixos ine poli diskolo na stixiothetisis ipothesi sto dikastirio.. An den ton ides tin ora pou anavei to spirto, kai toulaxiston 2 martiries, tote enas kalos dikigoros tha kerdisi k apozimiosi gia livello k 4ixiki odini.. Distixos.. Apo kinito
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

axerkwtis έγραψε:Για παραδειγματισμο του ενοχου προσωπικα προτεινω να επωμιστει το κοστος αποκαταστασης της περιοχης απο φυτα του τμηματος δασων να βαλει κ το κρατος ενα Α ποσο στα ταμεια του αλλα κ να αποτελει απονθαρυντικο για οποιον δηποτε αλλο ατομο τολμισει να το καμει..

Δεν ξερω ποσοι συμφωνειτε η δυναμη του φορουμ εν μεγαλη κ τα ματια δαμε εν πολλα αν θεωρειτε καλη ποινη ας προωθηθει
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..................... :twisted: :twisted:
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

axerkwtis έγραψε:http://showbiz.com.cy/index.php?id=13&h ... E%B9%CE%B1
Μου αρεσει να βλεπω τους πυροσβεστες εν ωρα δρασης
Αυτα δηλωσε ο λεβεντης

υπαρχουν αρρωστοι, οι οποιοι του οπως ισχυριζονται του αρεσει να ακουνε τον ηχο της φωτιας, οταν καινε τη φυση. του αρεσει επισησ να ακουνε τον ηχο της σειρηνας που κανουν τα πυροσβεστικα οχηματα κα8ως επισης και τον ηχο που κανουν τα ambulance με τη σειρηνα οταν αυτα πανε σε ενα εκτακτο περιστατικο. πολλοι επιτειδιοι παιρνουν τηλ στο 112 ή στο νοσοκομειο και αστυνομια και αναφερουν καποιο δυστηχημα χωρις αυτο να υπαρχει καν απλα και μονο γιατι αρεσκονται στο να ακουνε τον ηχο της σειρηνασ. αρρωστο διαστροφικο οπως 8ελετε πειτε το. ειναι ομως αλη8εια.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Χτές πήγα στη καμένη περιοχή για να δω την καταστροφή. Σημειώστε ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι απαγορευμένη τα τελευταία 25 χρόνια και τροφοδοτούσε με θηράματα την γύρω περιοχή. Πέρα απο τις καμένες φραγκολίνες και περδίκια που είδα, αντίκρισα και κάτι που με με έκαμε να λυπηθώ ακόμα παραπάνω. Συγκεκριμένα είδα 2 θυληκίες φραγκολίνες και περίπου 15-20 περδίκια τα οποία δεν είχαν σχεδόν καθόλου φτερά και τα οποία όπως ξέρετε είναι καταδικασμένα. Τίποτε άλλο! Το απόλυτο μηδέν. Φίλοι μου που ήταν παρών την ώρα της πυρκαγιάς μου έχουν περιγράψει φάσεις με λαγούς να καίγονται, να τρέχουν και να σπέρνουν εστίες φωτιάς.
Δεν γλύτωσε τίποτα.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
NewHunter
Full Member

Δημοσίευση από NewHunter »

Κανονικα σε ετσι περιοχες μετα που λια χρονια εν να πρεπει να γινουν εμπλουτισμοι
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”