Πυρκαγιες 2013

Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: Πυρκαγιες 2013

Δημοσίευση από Phinix »

κρίμα

είναι η περιοχή που μεγαλώσαμε (τρόπος του λέγειν) κυνηγετικά

ξέρει κανένας αν η φωτιά καίει και από τις δυο πλευρές του αυτοκινητοδρομου?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
NewHunter
Full Member

Δημοσίευση από NewHunter »

Αρκεψαμε πολλα νωρις φετος δυστηχοσ :( :(
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Αίσχος! Δεν έχω τίποτε άλλο να πώ. Δυστυχώς δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό. Ευτυχώς ή δυστυχώς είμαι εξωτερικό για δουλεία και δεν είδα τον τόπο μου να καίγετε. Τον τόπο που έπαιξα τον πρώτο μου πέρτικο, που καλλίκωσα τον πρώτο μου φκιακά. Τα καλύτερα πόστα της περιοχής για τζήκλες. . Είμαστε άξιοι της τύχης μας. .
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Τουτη κατασταση θυμιζει μου Μαρι !!!!!!!

Πραγματι ειναι για να διερωτασε. Ακουγοντας την εκπροσωπο της πυροσβεστικης οτι η πυρκαγια ειναι εκτος ελεγχου απο το πρωι, οτι αποχωρησαν λογο του σκοτους τα 8 ιπταμενα μεσα πυροσβεσης. Καηκαν σπιτια το απογευμα στον Αγιο Θεοδωρο αλλα παρολα αυτα ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!! Και αυτο αφου μας ειπε οτι το βραδυ ως συνηθως οι πυρκαγιες αναζοπυρονονται και οτι οι ανεμοι θα συνεχισουν κατα την διαρκεια ολης της νυκτας συμφωνα με την μετερεολογικη υπηρεσια!!!!!

Δηλαδη ο Θεος τζιε οι Αγιοι να βαλουν το χερι τους!!!!!!!

Παντως συναδελφοι αν αποψε πιασει ο ιδιος αερας που φυσα εδω και δυο βραδια στην περιοχη μας η φωτια μεχρι το πρωτο φως της μερας, θα ειναι ποξω που την Λαρνακα!!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

εμενα κατι εν μου αρεσκει...περσι ηταν απο την μεση Χοιροκοιτιας και Βαβατσινιας ως τον Κάτω Δρυ -Λεύκαρα – Σκαρίνου... σημερα παλε που την Χοιροκοιτια και κατω..... εν τοσοοοοοοοο τυχαιο τα γεριμα ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Yiannis
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis »

Artemis G. έγραψε:εμενα κατι εν μου αρεσκει...περσι ηταν απο την μεση Χοιροκοιτιας και Βαβατσινιας ως τον Κάτω Δρυ -Λεύκαρα – Σκαρίνου... σημερα παλε που την Χοιροκοιτια και κατω..... εν τοσοοοοοοοο τυχαιο τα γεριμα ?
Που τη χοιροκιτια ως την ορα εκρουσαντα 100 φορες.ελεος!!!
NewHunter
Full Member

Δημοσίευση από NewHunter »

Τωρα εδκιαβασα οτι εξεκινησε νεα πυρκαγια σε περα πεδι - λοφου :( :(
http://www.foni-lemesos.com/news/cyprus ... lofou.html :evil: :evil:
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Πραγματικα η κατασταση εν τραγικη..το απογευμα σελιδα αμεσης ενημερωσης ελεε κ για μαθκιατη λυθροδοντα..τωρα συναδελφος λεει για περαπεδι..εχτες ελεαν πισσουρι..
Μια πιθαμι τοπος ειμαστε τι ενεινε να καψετε;;αντι να καψετε οσους μας εξρουσαν στην κυριολεξια βαλλετε φωθκιες στα δεντρα κ τα ρασχια..τι σας εφταιξαν..κ τουτο π λεει ο αρτεμης εν το πρωτο π σκεφτεσαι..κατι συμβαινει καποιος κατι θελει σε κεινη την περιοχη...

Επισης φιλοι μου ακομα κατι που αναφερθηκε δεν θελω να το πιστεψω αλλα.....φημολογειτε..
Οταν ανακοινωσαν πως δεν θα γινουν φετος προσληψεις των εποχιακων κ εκτακτων σε τμημα δασων ΤΥΧΑΙΑ ξεκινησαν φωθκιες κ ΤΥΧΑΙΑ εγιναν κ προσληψεις....
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥΣ...........!
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”