TΙποτε αλλο εν θελεις; Καμια τσαχπινοπιδιχτρουλλαν ;Πανικος Setter έγραψε:να σηκωθώ πρωί να ερτω ........ ούτε με σφαίρες
αν με φιλοξενας μαζί με τους σχυλους ερκουμε .....![]()
ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
- sotiris!129
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑΣ
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Artemis G.
- Full Member
Οπως την sveta ?sotiris!129 έγραψε:TΙποτε αλλο εν θελεις; Καμια τσαχπινοπιδιχτρουλλαν ;Πανικος Setter έγραψε:να σηκωθώ πρωί να ερτω ........ ούτε με σφαίρες
Εισαι τελια αχαριστος ρε... επρεπε να ντρεπεσε.... εχεις ολοκληρο ρετιρε... μινησκεις μονος σου και εν δεχεσαι να ερτει ο ανθρωπος μια μερα....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
Κάθε μέρα η ώρα 6 το πρωί έξω που το παράθυρο του σπιτιού ο αρσενικός πελλανίσκει με. Σήμερα εξύπνησε και το μωρό και έκλαιγε. Εν να μπουν εσσο μας αλλο λίο -)))
- sotiris!129
μα να ερτει να καμει τι ρε γαρε... εγω για να καταλαβεις που η ωρα 1:30 το πρωι που εφεια να παω δουλεια τωρα εσχολασα!Artemis G. έγραψε:Οπως την sveta ?sotiris!129 έγραψε:TΙποτε αλλο εν θελεις; Καμια τσαχπινοπιδιχτρουλλαν ;Πανικος Setter έγραψε:να σηκωθώ πρωί να ερτω ........ ούτε με σφαίρες
Εισαι τελια αχαριστος ρε... επρεπε να ντρεπεσε.... εχεις ολοκληρο ρετιρε... μινησκεις μονος σου και εν δεχεσαι να ερτει ο ανθρωπος μια μερα....
ενω αν του φερω την sveta εν να εχει κατι να ποσκολιεται οσπου να στραφω σπιτι για να παμε στους σκυλους

- christy2000
- Full Member
Εχω μιαν απορεια για τις φραγκολινες,κυνηγω λαγο και φτεροτο με σκυλλο που ιχνιλατη,αλλα προσφατα στη περιοχη που μετακομισα τελευτεος, υπαρχουν πολλες φραγκολινες και την περασμενη σεζων ειχα την τυχη να χτυπησω μια,αφου ο σκυλλος μου μπηκε στη ''μαλαη'' της,αλλα ο τροπος που δουλευε με εκανε να καταλαβω οτι το θηραμα δεν ηταν λαγος αλλα ουτε περδικη γιατι οτι και να ηταν προβουρουσε.Επειδη η σκυλλα ειναι παρα πολυ γρηγορη και εχει τη ταση να προσπαθει να αρπαξει το θηραμα,μη εχοντας αλλη διεξοδο το πουλι πετασε απο πολυ κοντηνη αποσταση απο το σκυλι,(παρα λιγο να το πιασει), εχω την απορεια εαν τη φραγκολινα που απο οτι καταλαβα ποδαρωννη με τη ρατσες σκυλλων την κυνηγαμε φερμας η ξεφολιαστες? τα σκυλια φερμας οταν ποδαρωση το αντιλαμβανωνται η μενουν σε λευκες φερμες?
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- kypros
Εαν ει αι σκυλι φερμας χρειαζεσαι σκυλο με εμπειρια στη φραγκολινα. Εαν ειναι συνηηθισμενο στη περδικα μπορει να μην μπορεσει να την στριμοξει αφου στο πρωτο πονταρισμα η φραγκολινα θα αρχισει το τροχαδι στα πικνα και το σκυλι δεν θα την μπλοκαρει για να την σηκωσει. Ο εμπειρος σκυλος καταλαβαινει το ποδαρισμα και ακολουθει γρηγορα το ιχνος και την μπλοκαρει.christy2000 έγραψε:Εχω μιαν απορεια για τις φραγκολινες,κυνηγω λαγο και φτεροτο με σκυλλο που ιχνιλατη,αλλα προσφατα στη περιοχη που μετακομισα τελευτεος, υπαρχουν πολλες φραγκολινες και την περασμενη σεζων ειχα την τυχη να χτυπησω μια,αφου ο σκυλλος μου μπηκε στη ''μαλαη'' της,αλλα ο τροπος που δουλευε με εκανε να καταλαβω οτι το θηραμα δεν ηταν λαγος αλλα ουτε περδικη γιατι οτι και να ηταν προβουρουσε.Επειδη η σκυλλα ειναι παρα πολυ γρηγορη και εχει τη ταση να προσπαθει να αρπαξει το θηραμα,μη εχοντας αλλη διεξοδο το πουλι πετασε απο πολυ κοντηνη αποσταση απο το σκυλι,(παρα λιγο να το πιασει), εχω την απορεια εαν τη φραγκολινα που απο οτι καταλαβα ποδαρωννη με τη ρατσες σκυλλων την κυνηγαμε φερμας η ξεφολιαστες? τα σκυλια φερμας οταν ποδαρωση το αντιλαμβανωνται η μενουν σε λευκες φερμες?
Ενα σπανιελ ειναι επισης μια πολυ καλη λυση για φραγκολινα
Νομιζω η περδικα θελει λεπτοτητα στη φερμα, η φραγκολινα θρασος και η μπεκατσα κατι στο ενδιαμεσο!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΚΥΛΙ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΦΕΡΜΑΡΟΝΤΑΣ ΑΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΔΥΑΛΗΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΛΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ.
ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΕΡΜΑ ΠΡΗΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΤΥΠΗΣΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΕΡΜΕΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ Η ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΦΕΡΜΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΣΟΥΝ.
ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΕΡΜΑ ΠΡΗΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΤΥΠΗΣΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΕΡΜΕΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ Η ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΦΕΡΜΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΣΟΥΝ.
- sotiris!129
λοιπον... οταν επαιξα την πρωτη μου φραγκολινα ειχα χαρει παραπανω που των πρωτο μου λαγο!
ειναι ολα θεμα γουστου και συνηθειας
αλλη η μαγεια της φερμας
αλλη η μαγεια της ιχνηλασειας
το συμαντικο ειναι πως τουτο το πουλι προσφερει μαγεια και στους 2 κυνηγους !
δεν λεω αλλο να σου φερμαρει ο σκυλος ενα πουλι που τα 20 μετρα , ομως αλλο να εχεις ενα σκυλο που να σου δειχνει τον τροπο που τουτο το πουλι τρεχει για να σου ξεφυγει!
Σαν προχτες εμενα κρατουσε μαλαη τουλαχιστο 15 λεπτα ξεδιαλυνοντας τους γριφους που εκανε μια θυλικια φραγκολινα ! 3 ψευτικα καθυσματα τον καθηστερισαν μονο απο 10 δευτερολεπτα και το ωραιο την υποθεσης ....το πουλι ειχε κανει ενα μεγαλο κυκλο του χωραφιου για να ξεγελασει το σκυλο και ηρτεν πουπισω μου
ομως οπως λαλουν και οι παλιοι ... ποσο θα τρεξεις!!!
αν ηταν σκυλος φερμας και μαλιστα απειρος βαρτου ριγανη ηταν να νομιζεις πως πιανει φερμες τα ιδια ψευτικα καθησματα που ειχε φερμαρει και πρην !!!
ιχνηλατης ζιαμε με αερας κοντρα με κοφτει με αερας υπερ φτανει το πουλι να τρεξει, και αυτο το θηραμα τρεχει ΤΕΛΟΣ !
ειναι ολα θεμα γουστου και συνηθειας
αλλη η μαγεια της φερμας
αλλη η μαγεια της ιχνηλασειας
το συμαντικο ειναι πως τουτο το πουλι προσφερει μαγεια και στους 2 κυνηγους !
δεν λεω αλλο να σου φερμαρει ο σκυλος ενα πουλι που τα 20 μετρα , ομως αλλο να εχεις ενα σκυλο που να σου δειχνει τον τροπο που τουτο το πουλι τρεχει για να σου ξεφυγει!
Σαν προχτες εμενα κρατουσε μαλαη τουλαχιστο 15 λεπτα ξεδιαλυνοντας τους γριφους που εκανε μια θυλικια φραγκολινα ! 3 ψευτικα καθυσματα τον καθηστερισαν μονο απο 10 δευτερολεπτα και το ωραιο την υποθεσης ....το πουλι ειχε κανει ενα μεγαλο κυκλο του χωραφιου για να ξεγελασει το σκυλο και ηρτεν πουπισω μου

αν ηταν σκυλος φερμας και μαλιστα απειρος βαρτου ριγανη ηταν να νομιζεις πως πιανει φερμες τα ιδια ψευτικα καθησματα που ειχε φερμαρει και πρην !!!
ιχνηλατης ζιαμε με αερας κοντρα με κοφτει με αερας υπερ φτανει το πουλι να τρεξει, και αυτο το θηραμα τρεχει ΤΕΛΟΣ !

- Anthimos
- Moderator
Εγω νωθω σε μαστρε!!!miky55 έγραψε:ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΚΥΛΙ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΦΕΡΜΑΡΟΝΤΑΣ ΑΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΔΥΑΛΗΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΛΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ.

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- sotiris!129
μαστρε δοκιμασε να αποθανατισεις με camera τες φερμες !!!Anthimos έγραψε:Εγω νωθω σε μαστρε!!!miky55 έγραψε:ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΚΥΛΙ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΦΕΡΜΑΡΟΝΤΑΣ ΑΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΔΥΑΛΗΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΛΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ.
το action ουλο ομως εν να φκαλεις τον σκυλο ΠΡΗΝ φερμαρει