άρκεψε και αντέχω!!Rai έγραψε:Νίκο να του αρκέψουμε να δούμε άν το αντέξει ?Nikos έγραψε:E Rai... Νομίζω εν η αυπνιες λόγω του μικρού που σε έβλαψαν!!![]()
![]()
Κάμε δεύτερες σκέψεις!!!
Τεκμηριωμένα πράγματα......
Βούρκα!!
- GiorgosT
- Full Member
Re: Βούρκα!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- GiorgosT
- Full Member
στειλε μου κανενα πμ το ονομα του και το τηλεφωνό του πλεις...BLUE DE GASCOGNE έγραψε:ΚΑΜΝΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ 150-200 ΕΥΡΟ.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Nikos
E φιλε εσκέφτηκες το καλά?εντζαιν απλα τα πράματα...!!Εν βούρκα τούτη!!Rai έγραψε:Νίκο να του αρκέψουμε να δούμε άν το αντέξει ?Nikos έγραψε:E Rai... Νομίζω εν η αυπνιες λόγω του μικρού που σε έβλαψαν!!![]()
![]()
Κάμε δεύτερες σκέψεις!!!
Τεκμηριωμένα πράγματα......
Ε Rai η αυπνία πάει σύννεφο μεν εχεις εννοια και εχω τα κι εγω!!
- kypros
Γιωργο εμεις εχουμε τo ralph lauren σακκιδιο θηραματων του Ανθυμο και βαζουμε εκειμεσα τα περδικια!GiorgosT έγραψε:πόσοι από εσάς έχετε βούρκα. αν ψάχνει κάποιος που βρίσκει?
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
Η ματσούκα με λαούς και πέρδικές ζωγραφισμένηGiorgosT έγραψε:ε φίλε δεν θα την παίρνω μαζί μου στο κυνήγι. Εν μέρος της παράδοσης μας. Όπως την σούβλα..την φουκού κτλlouisll έγραψε:Γιώρκο μου εν για φωτογράφιση που θα πας;
Να πάρεις και πλαγιόκαννο
Ρε φίλε εν περιττό βάρος που θα κουβαλάς με τόσο δέρμα
Βρες μια ελαφριά τσάντα πλάτης σαν και αυτές τις ποδηλασίας

- Athos 1978
- Full Member
Ρε Κύπρο από τες τιμές που βλέπω οι ralph lauren μπορεί να είναι ένα αέρα πιο φτηνές από την βούρκα !!!!kypros έγραψε:Γιωργο εμεις εχουμε τo ralph lauren σακκιδιο θηραματων του Ανθυμο και βαζουμε εκειμεσα τα περδικια!GiorgosT έγραψε:πόσοι από εσάς έχετε βούρκα. αν ψάχνει κάποιος που βρίσκει?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 12 Ιουν 2013, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
- marinos.a
- Site Admin
Athos 1978 έγραψε:Ρε Κύπρο από τες τιμές που βλέπω η ralph lauren μπορεί να είναι ένα αέρα πιο φτηνές από την βούρκα !!!!

Si vis pacem, para bellum
- Breda Pegaso
Γιωρκο προχωρα εν μερακκιν τουτο! Πιανει με τζιαι μενα πολλες φορες.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Να προτείνω κάτι από τον οίκο μόδας deuter
http://www.google.com/search?q=deuter+s ... 24&bih=614
Το καλό του είναι ότι και να επωμίσεις δεν έχουν πάχος ta straps για να σου αλλάξουν το πάχος στον ώμο και γίνεται ένα με το σώμα σου.Επίσης έχει και hydration bladder επομένως ενυδατώνεσαι εσύ και το σκύλλος σου και η Σούλλα του Laurona
http://www.google.com/search?q=deuter+s ... 24&bih=614
Το καλό του είναι ότι και να επωμίσεις δεν έχουν πάχος ta straps για να σου αλλάξουν το πάχος στον ώμο και γίνεται ένα με το σώμα σου.Επίσης έχει και hydration bladder επομένως ενυδατώνεσαι εσύ και το σκύλλος σου και η Σούλλα του Laurona

- marinos.a
- Site Admin
φιλε, χρησιμοποιούσα εγω camelback και δεν με βόλευε, ηταν πάνω απο τον θηραματοφορέα και εδρονεν η ράχη μου
Si vis pacem, para bellum