Αυτο που κατεληξα εγω ειναι
Για ενα σπιτι δεν κανει να ειναι πολυ μεγαλος, τρωει πολλα ξυλα και ασκοπα για τις ποσοτητες που θα ''παραγει, πιασε καλυτερα εναν μετριο προς μικρο.
Ενας τετοιος φουρνος ψηνει ανετα 3-4 σινια οφτο και 30-40 φλαουνες, δεν νομιζω να χρειαζεσαι παραπανω.
Να εχεις τοπο να κανονιζεις τα κλαθκια και τροπο να τα μεταφερες σπιτι, καπως απομερα αλλα ευκολα προσβασιμο, γιατι κοντα στο σπιτι θα εχεις προβληματα με εντομα, ποντικους κλπ.
Εννοειτε ο τοπος θελει καθαριοτητα συνεχως.
Ο τοπος που θα μπει, να μην δεχετε αερα απο μεριες που τραβουν προς το σπιτι γιατι θα δυσανασχετισεις
Λαβε υποψην το κοστος για ενα στεγαστρο, που θα φτιαξεις εσυ, αλλιως θα σου σχισει απο τα νερα και θα χανεις αποδοση.
Λαβε υποψην οτι το σωστο ειναι να σφραγιζεις τον φουρνο με πηλο απο πλιθαριν οποταν, οταν τον αγορασεις να σου δωσουν να εχεις μια ποσοτητα και οτι γυρο απ τον φουρνο αναγκαστικα θα λερωνεις το χωρο που θα πρεπει μετα να καθαριζεις.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙς ΜΕΤΑ ΜΩΡΑ ΜΙΑΝ ΩΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΤΕΙΣ ΝΑ ΦΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΨΗΤΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ.
Εγω μολις μπορεσω θα βαλω μπροστα.
Για πεθεραες, παρεες ''ενοχλητικεσ'' κλπ, μην ακουεις τιποτε.Αμα ξερεις μπαινουν ολοι προσοχη.
Προχωρα και εν καλη η ιδεα σου, και ο κοπος της προετοιμασιας,αμμα σου αρεσκει εννεν κοπος μα ευχαριστηση

Τον Rai μεν τον ακουεις, τζιε μολις πει ο γιος του παπα, εννα βαλει μπροστα τζιε τζινος

Τζιε αντι να τον πυρωσει με ξυλα, εννα τον παγωσει με μπυρες

Ο δικος μου οτι κρεας εννα φαει, λαλει μου '' παπα σουλλα'' (σουβλα)
