ΠΟΛΟΥΝΤΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
-
ΠΟΛΟΥΝΤΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
ΠΩΛΟΥΝΤΕ ΔΥΟ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ 40 ΗΜΕΡΩΝ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ DVD ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ "ΚΥΝΗΓΙ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑΣ".ΤΗΛ99433367 ΜΙΧΑΛΗΣ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Re: ΠΟΛΟΥΝΤΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΟ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ .ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΚΥΛΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ.
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο KOURSAROS 21 ΑΠΟ ΠΑΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΣΚΥΛΑΚΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΛΑΛΙ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΕΠΟΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ.
ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΟ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ .ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟ,ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΚΥΛΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ.
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο KOURSAROS 21 ΑΠΟ ΠΑΦΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΣΚΥΛΑΚΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΛΑΛΙ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΕΠΟΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ.

Καλοριζικο στα παιθκια κ επιασαν αξιολογο κουταβι τοσο μορφολογικα οσο και κυνηγετικα..αμαν πιανεις κουταβι π κυνηγο καταλαβεις την διαφορα...(κυνηγο που να ξερει να κυνηγα ομως οι απλα να κρατα σχιεπεττο)
παντως μαστρε αν η σταμπα ηταν στην ραχη κ οι στο πλευρο ηταν να πω εν η δικη μου κ εσυρε στο πλυμμα..οι ιδιες τελια με διαφορα την σταμπα π εμενα εν πας την ραχη αντι στο πλευρο
παντως μαστρε αν η σταμπα ηταν στην ραχη κ οι στο πλευρο ηταν να πω εν η δικη μου κ εσυρε στο πλυμμα..οι ιδιες τελια με διαφορα την σταμπα π εμενα εν πας την ραχη αντι στο πλευρο
- APOLLON_1
όπως εγώ "μαστρε" που έπιασα 3 σκυλάκια που τον ΑΠΟΛΛΩΝ και άμεσος εξεχώρησα τον τρίχρωμο όχι μονο από το χρώμα ήταν ο μονος που από μικρός με ακολουθούσε παντού ήταν υπάκουος και ηπα σίγουρα αυτό θα κρατήσω τον έμαθα τα βασικά φερμάρει ακούει το κάτσε έλα αλλα δυστυχώς θα δυσκολευτώ να του δώσω την σημασία που έδωσα στο απόλλων g`αυτό καλύτερα να το πουλήσω σε κάποιο που θα έχει χρόνο να το κάνει το καλο κυνηγόσκυλοmiky55 έγραψε:ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
EPANIEL POWER