ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
Μερικές απο τις ερωτήσεις θα είναι πολύ σκληρές! Διαφθορά!Πάταξη!Πολιτικές παρεμβολές!κ.τ.λ Αλλά σκοπός δέν είναι η σύγκρουση αλλά η ενημέρωση και η αλήθεια. Ψέματα ακούμε όλη μέρα, πρέπει να λέγονται και αλήθειες αν θα προχωρήσουμε
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
υπαρχουν καποια θεματα που πραγματικα πρεπει να τον μπλοκκαρεις να αναγκαστει να απαντησει!
οχι για αντιπαραθεση αλλα επειδη εδω και χρονια εχουμε πολλα αναπαντητα ερωτηματα να αιωρουνται!!
οχι για αντιπαραθεση αλλα επειδη εδω και χρονια εχουμε πολλα αναπαντητα ερωτηματα να αιωρουνται!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Laurona
Αφιερωμενο σε ολους μας, απλους κυνηγους, κυνηγετικους συλλογους, ηγεσια, κλπ.......
Δενμ αρκει να εχουμε μονο ιδεες...πρεπει να ειναι και εφαρμοσιμες........ας λαβουμε επιτελους μετρα...... και ας καταλαβουμε οτι εαν δεν αλλαξουν πραγματα ριζικα και να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...... χα-ι-ρι δεν βλεπουμε
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- sotiris!129
πχ πως στα παραθαλλασια χωρια , ιδιαιτερα στα κοκκινοχωρια και Λαρνακα το καλοκαιρι σφαζουν τα ορτικια με τους κραχτες, και ολοχρονα τα διχτια για τσιχλες και μικροπουλια ανεμιζουν σαν σημαιες και ολοι το ξερουμε αλλα δεν βλεπουμε κατι το ιδιαιτερο να γινεται ...που οφειλεται αυτο?WOODPIGEONHUNTER έγραψε:υπαρχουν καποια θεματα που πραγματικα πρεπει να τον μπλοκκαρεις να αναγκαστει να απαντησει!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
και όμως σωτήρι μου η μεγαλύτερες επιχειρήσης και οι ποιό συχνές γίνοτναι στην περιοχή κοκκινοχωριών κάπου αλλού είναι το πρόβλημα!!!! 

Προσέχουμε...για να έχουμε
Ας μην ξεχνουν οι φιλοι οτι προκειται για συνεντευξη που θα δωθει απο τον υπευθυνο και θα μεταφερθει στους αναναγνωστες μεσο του γραπτου λογου. Για να βγει η συνεντευξη στο περιοδικο περνα απο καποια διαδικασια. Δεν ειναι ζωντανη τηλεοπτικη η' ραδιοφωνικη συνεντευξη που μπορει ο δημοσιογραφος να πιασει αδιαβαστο καποιο και αυτο υπο προυποθεσεις!!!!!!
-
- Full Member
ποτε κυκλοφορα το περιοδικο????
ξερει κανενας?
ξερει κανενας?
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
-
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.