ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

VALENTINOS
Full Member

Re: ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Αν εν για να αυξηθει το θηραμα ρε ψιλε αλλα με αποδειξεις να μεινουν και εν πειραζει αλλα αν εν για να το θεριζουν οι λαθροθηρες και να μεν μπορει κανενενας να τους σταματησει εν εκαμαμεν τπτ
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALANTIS
Full Member

Δημοσίευση από VALANTIS »

ποτε θα βρισκονται στα περιπτερα??
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

VALANTIS έγραψε:ποτε θα βρισκονται στα περιπτερα??
Εν νακκον γληορα ρε :D
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

admin έγραψε:Ένα απο τα νέα θέματα είτε για το περιοδικό Αυγούστου είτε για το περιοδικό Οκτωβρίου θα είναι συνέντευξη με τον Υπεύθυνο της Υπηρεσίας Θήρας Παντελή Χατζηγέρου

Ακούμε ερωτήσεις που θα θέλατε να θέσουμε
Τί προσφέρει σε αυτούς που συμβάλλουν για το μισθολόγιο του ?

http://www.youtube.com/watch?v=R9bOYSt_rBs
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Πως θα σχολίαζετην αποψη οτι μεγάλο κομματι της διαχειρισης βιτοπων και θηραματων θα έπερεπε να την αναλαβουν οι κυνηγετικοι συλλογοι και το Ταμειο θηρας να επικεντρωθει σε συμβουλευτικο και εποπτικο ρολο με προτεραιοτητα την αστυνομευση?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Κάποτε ένας γέρος είπε μου μια κουβέντα. 'Ο καλός τρόπος ανοίγει πόρτες και ο κακός κλείνει'. Πολλές φορές η στάση μας και ο τρόπος που χειριζόμαστε κάποια πράγματα και κάποιες καταστάσεις απλά κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές άτομα τα οποία δέν γνωρίζουν το α λειτουργό να μιλάνε με τα χειρότερα λόγια και να τον κατηγορούν δημόσια. Αποκορύφωμα νομίζω τα ξανάγραψα ήταν σε ΄ενα κυνηγετικό σύλλογο που σηκώστηκε κάποιος και κατηγορούσε τον Χατζηγέρου ότι συνέλαβε την πρώτη Κυριακή ένα φτωχό άνθρωπο που πετάχτηκε ένας λαγός μέσα στα λάστιχα του αυτοκινήτου του και του στέρησε την άδεια κυνηγίου. Φυσικά επειδή γνώριζα την υπόθεση ήξερα απο πρώτο χέρι ότι ο φτωχός άνθρωπος είχε στημένο το όπλο του δίπλα του και τα φυσίγγια χύμα και όταν χτύπησε με μανούβρα τον λαγ΄έτρξε να τον κλωτσήσει να τον πιάσει σίγουρα!! Μου έτυχε πολλές φορές Παγκύπρια να παραστώ σε δημόσιες συζητήσεις με κυνηγούς και ανθρώπους της θήρας και τις περισσότερες φορές όταν δίδουν τον λόγο σε κυνηγούς το 50% λέει χοντρές μ...... χωρίς να ξέρουν τι λένε ούτε να είναι εμπερειστατομένα τα λεγόμενα τους. Είναι φυσικό και κάποια στιγμή όταν ένας λειτουργός πάει σε 5-10-20 -100 τέτοιες συναντήσεις να αγανακτήση. Μου έτυχε να μιλάει ο ίσιος ο Χατζηγέρου και να παρουσιάζει μια μελέτη για την πέρδικα και να σηκώνετε ένας γέρος να τον διακόπτει και να του λέει 'Ρε Παντελή να σου κάμω μιαν ερώτηση Γενουν ρε οι πέρτιτση στην Γεράσα???? Πριν προλάβει να απαντήσει του λέει ο Γέρος να σου πώ εγώ εν γεννουν' Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αντί με την συμπεριφορά μας να κερδίζουμε και εμείς την εμπιστοσύνη του ταμείου θήρας και να επιτύχουμε μια καλύτερη συνεργασάι προσπαθούμε πάντα να τους έχουμε απέναντι μας . να τους βρίζουμε, να τους συκοφαντούμε ενώ όταν θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι άφαντοι. Είδατε στο βίντεο του φίλου rai πόσα άτομα συμμετείχαν?
όταν πήγαμε μια αντιπροσωπεία με εκπροσώπους του ταμείου θήρας και της κ.ο.κ και δαζ για να μιλήσουμε για την μπεκάτσα προκαλέσαμε έκπληξη όπως μου είπαν οι ίδιοι οι λειτουργοί για το επίπεδοο μας ως κυνηγοί ! Η συνέντευξη με τον Χατζηγέρου δέν είανι ούτε για να τον μειώσουμε ούτε για να τον προσβάλουμε ούτε για να μας δικαιολογήσει τον μισθό του αλλά για να μας απαντήσει σε αληθινές κυνηγετικές ερωτήσεις
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Άριστε αυτό που ανάφερα δέν πιστέυω να είναι κάτι που προσβάλλει κάποιον απο τους αρμόδιους αλλά να τους προβληματίσει.
Ο άνθρωπος που μιλάει στο βίντεο λέει ότι είναι απαρέτητη η συμβολή των κυνηγών σε μία τέτοια προσπάθεια.Στο σημείο 9,50 αναφέρει ότι δώθηκαν 30 euro σε αυτούς που συμμετείχαν.
Σε μία άλλη τέτοια κυνηγετική γιορτή πήγαν παιδιά δημοτικού σχολείου για να καλιεργηθεί έτσι η κυνηγετική παιδεία και η ανάγκη της διαχείρησης ακόμα και στα μικρά παιδιά.
Ελπίζω να συμφωνούμε σε αυτό και δέν έχουμε τίποτε με κανέναν χωρίς να υπάρχει θέμα.

Φιλικά
Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Σίγουρα συμφωνούμε αλλά θα συμφωνείς επίσης ότι εάν ρωτήσεις κάποιον πώς δικαιολογάς τον μισθό σου είναι μια άμεση προσβολή!!Γιατί υπονοείς ότι δέν δικαιολογεί τον μισθό του! Τουλάχιστο δημοσιογραφικά αυτό είναι εκτός δημοσιογραφικών πλαισίων!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Άτε να συμφωνήσω και εγώ .... :)
Μία μόνο συμβουλή απο εμένα και άν θές την κρατάς.Είναι καιρός οι δημοσιογράφοι να σταματήσουν να χαιδέυουν τα αυτιά των όποιονδήποτε αρμοδίων και να αρχίσουν να τους στριμώχνουν και λίγο.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Κατά πόσο με τα χαμηλά κονδύλια/ανανεώσεις αδειών/οικονομική κρίση και την έλλειψη κινήτρου εκ μέρους των θηροφυλάκων θα υπάρξει βέβαιη κατρακύλα του θηράματος/ελέγχου κτλ.Να μας πει τα θετικά που βλέπει στον ορίζοντα
Κατά πόσο θα υπάρξει ιδιωτικοποίηση εκτάσεων γης για κυνήγι με ανάλογο τίμημα όπως και αυτά που απολαμβάνουν οι κύπριοι στο εξωτερικό
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”