δλδ να φκαλω τους ασυρματους? ματσουκες εν και λαλουν τπτ ενε? επειδη εχω τις που παω στους σκυλους.. προβολεα αν δεν πιστευκουν εν να τους παρω στα κλουφκια να δουν μονοι τους ουτε φυσσιγια εχω μεσα ουτε μαχαιρια
beaglemania έγραψε: δλδ να φκαλω τους ασυρματους? ματσουκες εν και λαλουν τπτ ενε? επειδη εχω τις που παω στους σκυλους.. προβολεα αν δεν πιστευκουν εν να τους παρω στα κλουφκια να δουν μονοι τους ουτε φυσσιγια εχω μεσα ουτε μαχαιρια
beaglemania έγραψε:Φιλε οι ασυρματοι εν παρανομοι? επειδη εχω και εγω στο αυτοκινητο μαζι με τα ρευματα τους σκυλους εχω και προβολεα χειρος που παω και ταιζω τους σκυλους που ειναι σε αγροτικο δρομο γιατι δουλευω ως τις 9 το βραδυ. Α εχω και 2 ματσουκες εν και να μας παρουν μεσα αν με σταματησουν ?
EN EXEI ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ TOY ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ Η ΚΑΝΕΝΑ G3 ΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....