φυσσιγια lambro

Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: φυσσιγια lambro

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

nature έγραψε: Σίγουρα και το όπλο έχει ρόλο αλλά γενικά το θέμα του λακτίσματος εν πολλά υποκειμενικό. Πάντως, καλοκαίρι 35 βαθμούς, δίκαννο και biturbo δεν μου ακούγεται και το πιο σοφό πράγμα. Αν θυμάμαι καλά μέσο όρο πιέσεων έχουν 800- 850 άρα δεν επιτρέπονται για χρήση σε τυπικά δίκανα. Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος για τις μη ικανοποιητικές κατανομές που βρήκε ο Λεύκιος στο χαρτόνι.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα έχει 740 bars. Παίζει ρόλο το όπλο και ο σωματότυπος του καθενός. Ένας πιο ¨κορμαλιάς¨ εν λογικό να του φένεται πιο λίγο το λάκτισμα με φυσίγγια με πιο πολλά bars, επίσης παίζει ρόλο το όπλο και το βάρος του αλλά και η κατανομή του βάρους του. Το όπλο μου με του πατέρα μου έχουν διαφορά 150 γρ, αλλά όταν το πιάσω νομίζω το βάρος του εν το 1/2 του δικού μου.

http://www.lambrocartridges.com/el/prod ... O%C2%AE-38
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Καμία σχέση με 'κορμαλιά΄κοπέλια. Όπως ανέφερε και ένας φίλος πιο πάνω το θέμα του λακτίσματος είναι υποκειμενικό. Μπορεί και να είχε τόσο άσχημο λάκτισμα όπως λέτε απλά σε εκείνες τις 7-8 φάσεις που το χρησιμοποίησα να μην το έβαλα υπόψη μου λόγο ενθουσιασμού για το αποτέλεσμα.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Καλημερα φιλοι μου,

ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας.

για τη lambro feltro 34 λεει οτι η μαλλινη ταππα ειναι κερωμενη.....αυτο δεν καταλαβα που ακριβως εξυπηρετει στη καυση. ( εννοει οτι και καλα δεν αφηνει υπολλειματα μεσα στη καννη??) εχει διαφορα στη αποδοση με τη κλασσικη μαλλινη ταππα?????

στο ενδημικο περσι δεν εβγαλα απο το οπλο μου την rc fibre serie oro (κιτρινη)...εμεινα πραγματικα εκπληκτος απο την αποδοση της ειδικα στο 7 no, και ειμαι σιγουρος για το πρωτο φυσσιγιο. απλα θελω να εχω και μια δευτερη επιλογη.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

LAGOS έγραψε:Καμία σχέση με 'κορμαλιά΄κοπέλια. Όπως ανέφερε και ένας φίλος πιο πάνω το θέμα του λακτίσματος είναι υποκειμενικό. Μπορεί και να είχε τόσο άσχημο λάκτισμα όπως λέτε απλά σε εκείνες τις 7-8 φάσεις που το χρησιμοποίησα να μην το έβαλα υπόψη μου λόγο ενθουσιασμού για το αποτέλεσμα.
Μιλώ από προσωπική εμπειρία, είμαι πιο ψηλός από τον πατέρα μου και πιο μεγαλόσωμος. Ως τα 34 γρ ρίχνει τζιαι άμαν φκει το ηλιούιν αρκέφκουν τζιαι κλωτσούν του τζιαι κατεβαίνει στα 30. Εγώ πέρσι να φανταστείς ούτε καν εκαταλάβαινα διαφορά είτε 31, είτε 35 είτε 37 γρ έριχνα ούλλη μέρα. Άν έπαιζε 37 ο παπάς μου ήταν να νομίζει ότι εν G3 που εκράταν, μιλώ για την ίδια μέρα με το ίδο όπλο. Δεν πιστεύω ότι ένας γεροδεμένος με ένα που εν τα μισά κιλά καταλάβουν το ίδιο λάκτισμα.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

spyrosspyrou851 έγραψε:
nature έγραψε: Σίγουρα και το όπλο έχει ρόλο αλλά γενικά το θέμα του λακτίσματος εν πολλά υποκειμενικό. Πάντως, καλοκαίρι 35 βαθμούς, δίκαννο και biturbo δεν μου ακούγεται και το πιο σοφό πράγμα. Αν θυμάμαι καλά μέσο όρο πιέσεων έχουν 800- 850 άρα δεν επιτρέπονται για χρήση σε τυπικά δίκανα. Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος για τις μη ικανοποιητικές κατανομές που βρήκε ο Λεύκιος στο χαρτόνι.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα έχει 740 bars. Παίζει ρόλο το όπλο και ο σωματότυπος του καθενός. Ένας πιο ¨κορμαλιάς¨ εν λογικό να του φένεται πιο λίγο το λάκτισμα με φυσίγγια με πιο πολλά bars, επίσης παίζει ρόλο το όπλο και το βάρος του αλλά και η κατανομή του βάρους του. Το όπλο μου με του πατέρα μου έχουν διαφορά 150 γρ, αλλά όταν το πιάσω νομίζω το βάρος του εν το 1/2 του δικού μου.

Βαση νομου η μαξ πιεση ενος φυσιγγιου σε 70ρη καλυκα ειναι 740 μπαρς.τα φυσιγγια high performance που αναγραφουν max 1050 σε 70ρη καλυκα ασφαλως και δεν εχουν 1050 μπαρς πιεση αλλα πρεπει να ριχνονται
Απο οπλα που δοκιμαστηκαν στα 1370 δηλ.οπλα μαγκνουμ.και ενα οπλο παλιο με 70 ρα θαλαμη που δοκιμαστηκε στα 1200 μπαρς μπορει να τα ριξει ,περισοτερο η αναγραφη γινεται για να καλυπτεται η κατασκευαστρια εταιρεια
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

spyrosspyrou851 έγραψε:

Άλλαξαν οι πιέσεις για το biturbo πρόσφατα (και για άλλα), σίγουρα ήταν αρκετά πάνω από 740 πριν μερικούς μήνες στη σελίδα τους. Άλλωστε πάνω στο κάθε φυσίγγιο αναγράφεται και το max 1050 (τα μωβ των 36gr). Μάλλον λάβαν υπόψην τους τις παρατηρήσεις αρκετών κυνηγών ως προς το λάκτισμα και κάτι θα άλλαξαν στη συνταγή. Πολύ θετικό αυτό για μένα γιατί η Lambro έχει πραγματικά πολύ καλά φυσιγγια.
Hunting Maniac
Full Member

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

andreasana210326 έγραψε:Καλημερα φιλοι μου,

για τη lambro feltro 34 λεει οτι η μαλλινη ταππα ειναι κερωμενη.....αυτο δεν καταλαβα που ακριβως εξυπηρετει στη καυση. ( εννοει οτι και καλα δεν αφηνει υπολλειματα μεσα στη καννη??) εχει διαφορα στη αποδοση με τη κλασσικη μαλλινη ταππα?????

στο ενδημικο περσι δεν εβγαλα απο το οπλο μου την rc fibre serie oro (κιτρινη)...εμεινα πραγματικα εκπληκτος απο την αποδοση της ειδικα στο 7 no, και ειμαι σιγουρος για το πρωτο φυσσιγιο. απλα θελω να εχω και μια δευτερη επιλογη.

Φίλε αν κυνηγάς περδίκι, ο καλύτερος συνδυασμός που έχω δοκιμάσει είναι πρώτη η RC κίτρινη με τάππα σε 7 και δεύτερη η Lambro καφέ σε 6! Εχει τρία χρόνια και δεν αλλάζω με τίποτε τον συνδυασμό αυτό σε κανονικές συνθήκες κυνηγίου. Η μόνη περίπτωση είναι αν τα περδίκια σηκώνονται μακρια οπότε βάζω Καφέ και στις 2 κάννες.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Hunting Maniac έγραψε:

Φίλε αν κυνηγάς περδίκι, ο καλύτερος συνδυασμός που έχω δοκιμάσει είναι πρώτη η RC κίτρινη με τάππα σε 7 και δεύτερη η Lambro καφέ σε 6! Εχει τρία χρόνια και δεν αλλάζω με τίποτε τον συνδυασμό αυτό σε κανονικές συνθήκες κυνηγίου. Η μόνη περίπτωση είναι αν τα περδίκια σηκώνονται μακρια οπότε βάζω Καφέ και στις 2 κάννες.
φιλε κυνηγω περδικι συνηθως απο το μεσημερι και μετα....οταν εξασθενισουν οι μαλαεσ του λαου. τα πρωινα παντα λαγο(εαν υπαρχουν βεβαια μαλαεσ) και μετα το γυρναμε σε περδικι. Η RC FIBRE 7 νο στο περτικο ηταν πραγματι καταπλητικη. σκεφτομαι να τη δοκιμασω σε 6 νουμερο φετος και να την αφησω σαν πρωτη βολη στο λαγο.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Φιλε αμαν εν ακερωτη η τταππα και χωρις ενδιαμεσο πλαστικο βυσμα , υπαρχει περιπτωση με το ταρακουνημα να χαλαρωσει μες το φυσιγγιο . Η κερωμενη εξασφαλιζει οτι ειναι ενα στερεο σωμα για καιρο!
Επιπλέον όταν πυροβολεις , η ακερωτη σπαζει σε φυλλα εξω απο την καννη σαν αυτα τα χαρτουθκια που ριχνουν στους γαμους.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

ξερη κανενασ με τη γεμονετε η λαμπρο η καφε αν δεν καμνω λαθοσ με c7 αν καμνω λαθοσ διορθοστεμε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”