Επανιέλ προς πώληση
-
- Full Member
Επανιέλ προς πώληση
Πωλείται επανιέλ μπρετόν αρσενικό 3 χρονών χωρίς χαρτιά, αλλά με όλα τα εμβόλια. Τιμή €100 για γρήγορη πώληση.
-
- Full Member
Re: Επανιέλ προς πώληση
Καμμιά φωτογραφία; Είναι από καθαρόαιμα σκυλια;
-
- Full Member
Φίλε δεν έχω φώτο αλλά μπορώ να βγάλω. Απλά δεν ξέρω πως να την βάλω εδώ. Οι γονείς από ότι ξέρω είναι καθαρόαιμοι.
-
- Full Member
Φιλε, έχω ήδη τρια σκυλιά. Αλλά αν κανω το κλικ και μου αρέσει μπορεί και να τον πάρω. Οι σκύλοι μου είναι 10 χρονών, 7 χρονών και 7 χρονών και σκέφτομαι σιγά σιγά το θέμα της ανανέωσης. Είμαι περδικοκυνηγός. Είδα ένα σκύλο αυτής της ράτσας και μου άρεσε αφάνταστα. Είναι ακούραστος στο κυνήγι και με πολύ καλή όσφρηση.
Δεν με ενδιαφέρει ο λαγός. Αρκεί να είναι καλός στο περδίκι. Όμως με προβληματίζει που το δίνετε στην πιο παραγωγική ηλικία του. Και επίσης με προβληματίζει το θέμα προσαρμογής μαζί μου. Το θέμα δεν είναι να τον πάρω. Είμαι άνθρωπος που αγαπώ τα σκυλιά και αν δεν είναι καλός θα τον λυπηθώ να φύγει από τα χέρια μου.
Δεν με ενδιαφέρει ο λαγός. Αρκεί να είναι καλός στο περδίκι. Όμως με προβληματίζει που το δίνετε στην πιο παραγωγική ηλικία του. Και επίσης με προβληματίζει το θέμα προσαρμογής μαζί μου. Το θέμα δεν είναι να τον πάρω. Είμαι άνθρωπος που αγαπώ τα σκυλιά και αν δεν είναι καλός θα τον λυπηθώ να φύγει από τα χέρια μου.
-
- Full Member
Φίλε και εγώ κυνηγώ περδίκι μόνο και όλες τις εξορμήσεις. Κυνηγουσα για χρόνια με ένα σέττερ το οποίο πέθανε πέρσι οπότε είχα πάρει το επανιέλ για αναπλήρωση. Θέλω να είμαι ειλικρινής, ο βασικός λόγος που θέλω να τον δώσω είναι επειδή πριν μερικούς μήνες πήρα ένα πόιντερ, και υποθέτω από ζήλια, ο επανιέλ τον δάγκωσε 3 φορές ως τώρα, οπότε αντιλαμβάνεσαι. Με άλλους σκυλους που πήγαμε κυνήγι δεν είχα πρόβλημα, αλλά άμα τους βάλω μαζί στο αυτοκίνητο γίνεται χαμός. Σαν σκύλος στο κυνήγι είναι μέτριος. Βασικά ειναι πολύ καλός στην επαναφορά ακόμα και στα πολύ πυκνά, ανταποκρίνεται άμεσα στην σφυρίκτρα και δεν απομακρύνεται υπερβολικά. Το αρνητικό του είναι ότι η φέρμα του δεν είναι σταθερή. Εγώ βασικά τον χρησιμοποιούσα κυρίως για επαναφορά, αλλά ενώ με τον σέττερ δεν είχα πρόβλημα, με τον πόιντερ άλλαξε τελείως συμπεριφορά. Ελπίζω να σε κάλυψα
-
- Full Member
Φίλε, με κάλυψες. Θα τον έπερνα, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι το ίδιο. Οι δύο αρσενικοί μου, θα είναι επιθετικοί μαζί του. Θα τσακώνονται και θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Είναι πόιντερ με βίσλα. Φίλε, σου εύχομαι να είναι καλοπούλητος. Το σκεφτόμουν, αλλά μάλλον πρόβλημα θα δημιουργήσω στην ομάδα των σκύλων μου. Η θηλυκιά μου είναι σπανιόλα με μπίκολ. θα περιμένω, νομίζω. Σου εύχομαι καλή πώληση.
-
- Full Member
Οκ φίλε νάσαι καλά.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ......ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ.....ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ 2-3 ΦΩΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Hunting Maniac έγραψε:Οκ φίλε νάσαι καλά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!