Σπορές...
-
- Full Member
Re: Σπορές...
παιδια γνωριζει καποιος τι σπορους μπορουμε να φυτεψουμε τωρα το καλοκαιρι?
- sotiris!129
σπορους για ταισμα ενοαςgekaspower έγραψε:παιδια γνωριζει καποιος τι σπορους μπορουμε να φυτεψουμε τωρα το καλοκαιρι?

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Rai
- Full Member
Είσαι ο Άνθρωπος μου......!sotiris!129 έγραψε:σπορους για ταισμα ενοαςgekaspower έγραψε:παιδια γνωριζει καποιος τι σπορους μπορουμε να φυτεψουμε τωρα το καλοκαιρι?

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- Artemis G.
- Full Member
σπορους κανναβης αν φυτεψουμε ? τρωει την ο λαος ?

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
νομιζω εκαταλαβετε τι εννοω
- Hlias
- Full Member
φιλε μου αυτη την εποχη δυστυχως δεν σπερνουμε κανενα σπορο..αυτη η εποχη ειναι η εποχη των λαχανικων, των φασολιων,των λουβιων κτλ...αλλα αυτα χρειαζονται καθημερινα νερο αρα δεν μπορουμε να τα φυτεψουμε στο δασος για να τρωνε τα θηραματα..εχτος αν εχεις ιδιοκτητο τεμαχιο με τρεχουμενο νερο και αποφασισεις πως θα ποτιζεις καθε μερα μονο κ μονο για να τρονε τα ζωα..αν εισαι κατοικος ορεινου χωριου μπορεις με 20-25 ευρω να κανεις το μποστανι σου και να το αφησεις για τα θηραματα
και παιδια δεν σημενει παντα πως οποιος θελει να βοηθησει το θηραμα ειναι παρανομος και κανει ταισμα
μην ειμαστε καχυποπτοι
φιλικα παντα

φιλικα παντα
- sotiris!129
αστειψαμε λιγο ρε φιλε μεν το περνεις ετσιHlias έγραψε:φιλε μου αυτη την εποχη δυστυχως δεν σπερνουμε κανενα σπορο..αυτη η εποχη ειναι η εποχη των λαχανικων, των φασολιων,των λουβιων κτλ...αλλα αυτα χρειαζονται καθημερινα νερο αρα δεν μπορουμε να τα φυτεψουμε στο δασος για να τρωνε τα θηραματα..εχτος αν εχεις ιδιοκτητο τεμαχιο με τρεχουμενο νερο και αποφασισεις πως θα ποτιζεις καθε μερα μονο κ μονο για να τρονε τα ζωα..αν εισαι κατοικος ορεινου χωριου μπορεις με 20-25 ευρω να κανεις το μποστανι σου και να το αφησεις για τα θηραματακαι παιδια δεν σημενει παντα πως οποιος θελει να βοηθησει το θηραμα ειναι παρανομος και κανει ταισμα
μην ειμαστε καχυποπτοι
φιλικα παντα

φιλε gekas αυτη την εποχη δεν σπερνουμε κανενα σπορο για τους 3 απλους λογους
1 το νερο που ειπε και ο Hlias
2 τα χωραφια ειναι ολα θερισμενα αρα οτι αναγκη εχουν τα ζωα απο μεριας σπορου την εχουν
3 γιατι οπου υπαρχει αφθονια τροφης καταντα ταισμα για τα νεαρα και απειρα ζωα ...πχ φασσουθκια, τρυωνουθκια, περτικουθκια... και ξερεις τι γινεται 20 του αυγουστου σε ετσι τοπους
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Hlias
- Full Member
Γιαυτο φιλε εγραψα του φιλου αν ειναι κατοικος ορεινου χωριου, επειδη συνηθως στα ορεινα δεν υπαρχουν θερισμενα αρα αν ενα πουλι βρει ενα μποστανι θα το προτημησει απο το να κατεβει κατω στους καμπους
παραδειγμα ενα χωραφουι που βαλλει ενα γερουι κατω απο την δουλεια μου..γυρω γυρω θερισμενα απο ατσα μεχρι αστρομεριτη και παλε οι φασσουες προτημουν την ρεντα του παρα τα θερισμενα
αν ειναι απο χωριο ο φιλος, πιστευω μια ρεντουα καλο καμνει κακο οχι..αλλα οπως ειπε κ ο σωτηρης κατω στους καμπους χουν μπολικο φαι 

-
- Full Member
ok παιδια ευχαριστο ,
αφου αυτη την εποχη δεν μπορουμε να φυτεψουμε οτιδηποτε μπορειτε να μου πειτε μερικουσ τροπους που μπορουμε να κανουμε για να βοηθησουμε το θηραμα?(εκτος απο το να γεμισουμε τισ ποτιστρεσ)
αφου αυτη την εποχη δεν μπορουμε να φυτεψουμε οτιδηποτε μπορειτε να μου πειτε μερικουσ τροπους που μπορουμε να κανουμε για να βοηθησουμε το θηραμα?(εκτος απο το να γεμισουμε τισ ποτιστρεσ)
- Hlias
- Full Member
φιλε πολλα μπορεις να κανεις
εγω επειδη με βολευει η εργασια μου κιολας, καθαριζω πηγες απο χορτα και ακαθαρσιες αυτη την εποχη..επησης βαζω σαπουνακια κατα της ποντικας σε καιριους τοπους..και διπλα απο καθε πηγη σκεφτουμε να συρνω και λιγο σπορο για ευκολη τροφη των πουλιων..και μεν μου πειτε εν ταισμα
η αλλη μου σκεψη που μου ειπαν αλλοι πιο παλιοι, ειναι να βαζω λιγο δηλητηριο σε καθε σκατζοχοιρο που βρισκω σε απομερους δρομους σκοτωμενους..θα δηλητηριαζοντε τα κορακοειδη χωρις να κυνδινευουν σκιλοι η αλλα ζωα..αυτο το σκεφτομε ομως γτ κατι με φοβηζει
αυτα απο εμενα..ιδεες πολλες