FEDERAL STORM+REM.WINGMASTER HD+REM.EXPRESS

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

FEDERAL STORM+REM.WINGMASTER HD+REM.EXPRESS

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ FEDERAL STORM N6(5.5).
Η ΔΟΚΙΜΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ REMINGTON EXPRESS ME 199 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ SAGA HIGH SPEED ΜΕ 180 ΣΕΛΙΔΕΣ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

TO FEDERAL STORM ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ 250 ΣΕΛΙΔΕΣ :P

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.....

ΔΟΚΙΜΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΜΕ FEDERAL STORM N4 ME REMINGTON WINGMASTER HD N4 KAI ME REMINGTON EXPRESS N4 ΣΤΑ 45Μ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

REMINGTON EXPRESS............. 285 ΣΕΛΙΔΕΣ
FEDERAL STORM .....................318 ΣΕΛΙΔΕΣ
REMINGTON WINGMASTER HD 356 ΣΕΛΙΔΕΣ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ :P

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ. ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΤΗΣ REM.WINGMASTER ΔΕΝ ΥΠΙΡΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΤΙΠΟΤΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ :o
ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΤΗΣ REM.EXPRESS ΕΙΝΑΙ ΜΕ 4% ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ(ΨΗΛΟ)ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣ......ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ 2%-2.5% ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ :roll:

ΑΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΤΡΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ(ΒΟΛΦΡΑΜΙΟ,ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ,ΣΙΔΗΡΟ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΩΝ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.....ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΛΥΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΩ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....3.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ :cry:

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η FEDERAL ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΛΟΤΣΗΜΑ.....ΗΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΩ ΑΡΚΕΤΟ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.... ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 24 Μάιος 2013, 22:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: FEDERAL STORM+REM.WINGMASTER HD+REM.EXPRESS

Δημοσίευση από Panmoy »

Ανυπομονώ φίλε....
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Πολύ καλή δουλεια φιλε Σολων :) , νομιζω στο τέλος θα μας κινησουν αγωγη :shock: οι κατασκευαστές φυσιγγιων διοτι δινουμε τα μυστκά τους στο αέρα.!!! Παντως φαινεται η ποιότητα των φυσιγγίων . Και η τιμή τους επιβεβεώνει την ποιότητα τους. Δεν ξέρω ομως λογω της οικονικικης καταστασης που περνούμε εδω στη πατριδα μας ,αν βρεθούν καποιοι να αγοράσουν αυτά τα φυσίγγια. :?: :?: :?: Για θέμα διατρητικότητας των διαφορετικών σκαγιών της Federal ποιό ειχε την μεγαλύτερη διατριτικότητα και πόση ηταν η διαφορά? Και κατι αλλο να ρωτησω εσυ τους καταλογους τους βρέχεις στις δοκιμές που κάνεις :?:
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Χωρις να υποτιμω την δουλεια που με.τοσο μερακι κανετε παιδια.απλα για να ειμαστε παντα σφαιρικοι.στο τι.λεμε να πουμε οτι η μεγαλυτερη διατριση δεν ειναι παντα καλο.χαρακτηριστηκο και ουτε και η σκληροτητα των σκαγιων. Και τα δυο αυτα στοιχεια στο κυνηγι μπορουν να καταστησουν.τους λογους που ενα.θηραμα.χαθηκε.παρα τους λογους που καρπωθηκε....
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:Πολύ καλή δουλεια φιλε Σολων :) , νομιζω στο τέλος θα μας κινησουν αγωγη :shock: οι κατασκευαστές φυσιγγιων διοτι δινουμε τα μυστκά τους στο αέρα.!!! Παντως φαινεται η ποιότητα των φυσιγγίων . Και η τιμή τους επιβεβεώνει την ποιότητα τους. Δεν ξέρω ομως λογω της οικονικικης καταστασης που περνούμε εδω στη πατριδα μας ,αν βρεθούν καποιοι να αγοράσουν αυτά τα φυσίγγια. :?: :?: :?: Για θέμα διατρητικότητας των διαφορετικών σκαγιών της Federal ποιό ειχε την μεγαλύτερη διατριτικότητα και πόση ηταν η διαφορά? Και κατι αλλο να ρωτησω εσυ τους καταλογους τους βρέχεις στις δοκιμές που κάνεις :?:
ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΕ :lol:

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ FEDERAL ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ....ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ!!!!

ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Σόλωνα πιστεύεις ότι η διαφορά στα σκάγια της federal ήταν λόγο σχήματος των επινικελλωμένων κατά την σύγκρουση ή πιθανό λόγω αντίστασης στον αέρα λόγο σχήματος έχασαν ταχύτητα?

Θεωρητικά πάντοτε... τα σκάγια πίσω στη στήλη είναι αυτά που θα έχουν και περισσότερη ενέργεια στις μακρινές βολές διότι αυτά ανοίγουν τελευταία.

Αν αποκλίσουμε την ταχύτητα τότε πάμε σε αυτό που με απασχολεί τελευταία και σε ρώτησε πιο πάνω ο Λεύκιος για τους καταλόγους....κατά πόσο είναι αντικειμενικοί στις μετρήσεις που δίνουν κάθε φορά σε σχέση με τις ταχύτητες και τα μεγέθη των σκαγιών, ποιότητα,...
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

kypros έγραψε:Χωρις να υποτιμω την δουλεια που με.τοσο μερακι κανετε παιδια.απλα για να ειμαστε παντα σφαιρικοι.στο τι.λεμε να πουμε οτι η μεγαλυτερη διατριση δεν ειναι παντα καλο.χαρακτηριστηκο και ουτε και η σκληροτητα των σκαγιων. Και τα δυο αυτα στοιχεια στο κυνηγι μπορουν να καταστησουν.τους λογους που ενα.θηραμα.χαθηκε.παρα τους λογους που καρπωθηκε....
ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ...ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΟΠΩΣ Η ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ.......
ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΠΑΡΑΥΤΑ.... (ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ 25-30Μ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝ)
ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ,ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΓΓΙ.... ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:Πολύ καλή δουλεια φιλε Σολων :) , νομιζω στο τέλος θα μας κινησουν αγωγη :shock: οι κατασκευαστές φυσιγγιων διοτι δινουμε τα μυστκά τους στο αέρα.!!! Παντως φαινεται η ποιότητα των φυσιγγίων . Και η τιμή τους επιβεβεώνει την ποιότητα τους. Δεν ξέρω ομως λογω της οικονικικης καταστασης που περνούμε εδω στη πατριδα μας ,αν βρεθούν καποιοι να αγοράσουν αυτά τα φυσίγγια. :?: :?: :?: Για θέμα διατρητικότητας των διαφορετικών σκαγιών της Federal ποιό ειχε την μεγαλύτερη διατριτικότητα και πόση ηταν η διαφορά? Και κατι αλλο να ρωτησω εσυ τους καταλογους τους βρέχεις στις δοκιμές που κάνεις :?:
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.....ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.....ΑΠΟ 130 ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ....

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΨΕΚΑΣΤΗΡΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ :o

ΦΙΛΕ ΚΡΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ(ΦΥΣΙΚΗ)ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΔΥΟ ΣΚΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ(Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ)ΤΟ ΣΕ Ν9 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ Ν5...ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ Ν5 ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ Π.Χ ΣΕ Ν6,ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΜΟΛΥΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΣΤΗ FEDERAL ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ?
ΕΙΝΑΙ Γ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ....ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ .....ΑΣ ΠΟΥΜΕ...... ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ!!!

ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ.

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ REM.EXPRESS(285) ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ REM.WINGMASTER(356)ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΖΑΣ...10% ΠΟΙΟ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΛΥΒΕΝΙΑ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ :P

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ 100% ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.....ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΕΛΕΝΧΟΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΦΥΛΛΟ...ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.....ΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ(ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ)ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Καλή σας μέρα,
Ο ζήλος και το πάθος κάποιων συναδέλφων, εχουν κάνει το συγκεκριμένο φόρουμ να βρίσκεται πολυ ψηλά στην εκτημηση όχι μόνο των μελών του αλλα και των δεκάδων επισκεπτών, καθημερινά, που μέσο αυτού βρίσκουν απαντήσεις είτε σε θέματα βλητηκης είτε σε αλλα θέματα. Αυτή η προσπάθεια εχει ταυτόχρονα κατατάξει το φόρουμ σε μια ψηλότερη επιστημονική βάση στα θέματα βλητηκης και φυσιγγιων και έν συνέχεια την εκτίμηση προς αυτούς που με κόπο τα παρουσιάζουν.
Ο λόγος που θίγεται ο κατάλογος δεν ειναι η μείωση των αποτελεσμάτων των δοκίμων αλλα απεναντίας η προσπάθεια για ακόμη πιο αντικειμενικά αποτελέσματα, διότι όπως προ ανέφερα εσείς οι ίδιοι( Λευκιος, Σόλων, Άθος....κ.α.) έχεται ανεβάσει τον πήχη ψηλά και προσπαθείτε για ακόμη ψηλότερα.
Οι πλείστες δοκιμές γίνονται μεταξύ διαφόρων φυσιγγιων και τα συγκριτικά αποτελέσματα ειναι απόλυτα αντικειμενικά, τι γίνεται όμως στην περίπτωση της δοκιμής σε ενα φυσιγγιο;
Εάν για παράδειγμα τοποθετήσουμε σε κάποια απόσταση μια μάζα απο κυτταρίνη(ξύλο) και αρχίσουμε να βάλλουμε πάνω της με διάφορα φυσίγγια, τα συγκριτικά αποτελέσματα μεταξύ των φυσιγγιων θα ειναι απόλυτα αντικειμενικά αλλα βάλλοντας με ενα φυσιγγιο δεν θα έχουμε το όσον το δυνατόν καλύτερο και πιο προσιτό αποτέλεσμα διατρησης.
Απεναντίας εάν βρέξουμε τον κατάλογο ο οποίος ειναι κατασκευασμένος απο κυτταρίνη(ξύλο), θα διογκωθεί και θα προσομοιάζει περισσότερο σε μυϊκή μάζα και ακόμη περισσότερο σε βαλλιστική ζελατίνη, το αποτέλεσμα διατρησης βάλλοντας εναντίον του θα ειναι σαφώς πιο αντικειμενικό.
Παραθέτω μια γραφική παράσταση απο δοκιμη διατρησης με βαλλιστικό τζέλ και με ποικνοτητα που προσομοιάζει στην φάσσα, τα σκάγια ειναι καλής ποιότητας αλλα με ~2,5%-3% αντιμόνιο.

http://i1278.photobucket.com/albums/y50 ... b3b78d.jpg

Μελετώντας την γραφική παράσταση μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και για πιο χοντρά σκάγια εκτός απο αυτα που μας παραθέτει.
Ταυτόχρονα μελετώντας ενα τηλ. κατάλογο θα παρατηρήσουμε πως εχει περίπου ~1250 σελίδες μαζί με αυτές που δεν ειναι αρηθμημενες και μαζί με τα χοντρά εξώφυλλα και εκείνο που βρίσκεται στις πρώτες σελίδες, δεν ξεπερνά τα 4cm, άρα και περίπου ~313 σελίδες ανα εκατοστό.
Για τα σκάγια Νο 4 μπορούμε να συμπεράνουμε απο την παράσταση ότι θα εχουν περίπου ~3,58cm διατρησης στα 45 μέτρα, στο βαλλιστικό τζέλ, πάντοτε βέβαια μιλούμε για σκάγια με 2,5%-3% αντιμόνιο.
Ενώ στον ξηρό κατάλογο και κάνοντας τις απαραίτητες πράξεις, είχαμε 356 σελίδες, δηλαδή περίπου ~1,13cm διατρησης, με σκάγια φυσικά που εχουν 10% περισσότερο βάρος απο τα συνηθισμένα.
Με αυτα που σας παράθεσα, εγω τουλάχιστον κρίνω πως ο τηλ. κατάλογος σε ξηρή μορφή δεν ειναι πλήρως αντικειμενικός σε περιπτώσεις που θα θέλαμε να κάνουμε δοκιμη διατρησης, σε ενα φυσιγγιο, που θελουμε να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την διατρηση του.
Θα επαναλάβω άλλη μια φορά, πως το παρόν συμπέρασμα μου, με κανένα τροπο δεν ακυρώνει ή μειώνει τα οποιαδήποτε συγκριτικά αποτελέσματα και δοκιμές που εχουν γίνει.

Την γραφική παράσταση και όλο τα άρθρο μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... d=63734705
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε andreas78 βλέπω είσαι και εσυ με τα χάπια σου…. :) :) Και δεν σου φαινόταν καθόλου. :o :o Οι πληροφορίες του κάθε ενός δεν είναι μόνο αποδεκτές αλλά και απαραίτητες για εμπλουτισμό των γνώσεων. Με αυτά που γράφεις συμφωνώ απόλυτα. Τη γραφική παράσταση που παραθέτεις είναι εις γνώση μου εδώ και καιρό και την έλαβα πολλές φορές υπόψη μου στις διάφορες δοκιμές που έκανα. Την χρήση τέτοιων υλικών ,όπως ζελατίνη κλπ λόγο κόστους και ειδικών συνθηκών δεν την χρησιμοποίησα. Βλέπεις εμείς( Λεύκιος, Σόλων, Άθως ) κάνουμε τις δοκιμές μας για να ικανοποιήσουμε περισσότερο τις δικές μας απορίες και όχι …επαγγελματικά όπως κάποιοι άλλοι έχουν και το χρόνο και το χρήμα για να κάνουν τις δοκιμές.( Ο Σολων προχθές σχόλασε στις 5.00 το απόγευμα και έτρεχε να πάρει οπλο, φυσίγγια καταλόγους για να προλάβει να κάνει την δοκιμή πριν να νυχτώσει) :? :? . Για θέμα ξηρού καταλόγου που αναφέρεις μπορεί να μην σου δίνει το 100% το σωστό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα ένα 90% σου δίνει και προπαντός σου ξεχωρίζει το φυσίγγιο με τη καλύτερη διακριτικότητα. ;) Δηλ αν εχω δυο φυσίγγια το Α με 150 σελιδες διάτρησης και το Β με 180 σελίδες, εχω ένα καθαρό αποτέλεσμα ότι το Β είναι ποιο αποτελεσματικό από το Α και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει και αν χρησιμοποιήσω βρεγμένους καταλόγους. Ισως το αποτέλεσμα σε σελιδες ναι είναι πχ 160 σελ με 190, ομως το συμπέρασμα είναι το ιδιο δηλ το Β υπερτερεί του Α. Aυτά για σήμερα και.... συνέχεισε να δίνεις τετοιες ποιοτικές πληροφορίες γιατι ολοι τις έχουμε ανάγκη. :) :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”