Καμπανελλίν ή beeper σε σκύλο φέρμας???

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
peanut5020
Full Member

Καμπανελλίν ή beeper σε σκύλο φέρμας???

Δημοσίευση από peanut5020 »

Τι χρησιμοποιήτε εσείς φίλοι??? Θετικά και αρνητικά
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Καμπανελλίν ή beeper σε σκύλο φέρμας???

Δημοσίευση από marinos.a »

Ρε φίλε, εγώ έχω και από τα δυο πάνω στο σκυλί.

Το κουδουνάκι είναι πολύ καλό για να αντιλαμβάνεσαι πάντοτε που ειναι το σκυλί αλλα σε ενα σκύλο ανοικτής έρευνας το μπιμπερ είναι αναγκαίο διότι μπορεί να φερμαρει κάπου μακριά και να μην μπορείς να εντοπίσεις που είναι ακριβώς
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Μπορείς αμα θελεις να ρυθμίσεις το μπιμπερ σου να παίζει και σε τακτα χρονικά διαστήματα και αποφεύγεις το κουδουνάκι αλλα μπορεί το βαρεθείς.

ενα καλο αυτής της επιλογής ειναι οτι συνηθίζει και ο σκύλος τον ηχο του μπιμπερ και δεν ξηπαζετε την ώρα της φερμας
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Παραδοσιακο καμπανελλιν και μονο εκει που χρειαζεται.

Προσωπικα δεν μου αρεσει να ακουω beeper στη φυση. Αν φυει και κανενα θηραμαα ας παει στο καλο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Και τα δυο μαζί!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΣΕ ΠΥΚΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΗΠΕΡ.ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΕΛΙ ΟΤΑΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΜΕ ΜΠΗΠΕΡ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΜΠΑΝΕΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΥΚΝΑ ΕΧΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΗΠΕΡ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ.
ΤΟ ΜΠΗΠΕΡ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΕΡΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ.
Άβαταρ μέλους
Viszla
Full Member

Δημοσίευση από Viszla »

Ούτε το ένα ούτε το άλλο...είμαι πιο παραδοσιακός :)
ή φέρμα κόκαλο φωνάζει από μόνη της, φτάνει να είσαι κοντά στο σκύλο
ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ .....
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Viszla έγραψε:Ούτε το ένα ούτε το άλλο...είμαι πιο παραδοσιακός :)
ή φέρμα κόκαλο φωνάζει από μόνη της, φτάνει να είσαι κοντά στο σκύλο
+10000 και εγώ μαζί σου φιλε και επειδή ο σκύλος μου κυνηγά σε κοντινή απόσταση από μένα πάντα τον βλέπω
EPANIEL POWER
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Για ενα σκύλο φέρμας το beeper ή το κουδουνάκι είναι πολύ αναγκαία, βέβαια μεγαλο ρόλο παίζει και το τοπίο στο οποίο κυνηγάμε. Αν για παράδειγμα κυνηγάμε σε ανοιχτους χώρους κανενα απο τα δυο δεν θα μας προσφέρει κάτι ενώ αντίθετα για όσους κυνηγούν σε πυκνά και σφιχτά μέρη, γίνονται πολύ βοηθητικά στον εντοπισμό του σκύλου. Εγω προσωπικα του εχω πάντα beeper, χωρίς αυτο και στα 10 μέτρα μακριά να είναι δεν τον βλέπω...
Παίζει μόνο στην φέρμα.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

andreas78 έγραψε:Για ενα σκύλο φέρμας το beeper ή το κουδουνάκι είναι πολύ αναγκαία, βέβαια μεγαλο ρόλο παίζει και το τοπίο στο οποίο κυνηγάμε. Αν για παράδειγμα κυνηγάμε σε ανοιχτους χώρους κανενα απο τα δυο δεν θα μας προσφέρει κάτι ενώ αντίθετα για όσους κυνηγούν σε πυκνά και σφιχτά μέρη, γίνονται πολύ βοηθητικά στον εντοπισμό του σκύλου. Εγω προσωπικα του εχω πάντα beeper, χωρίς αυτο και στα 10 μέτρα μακριά να είναι δεν τον βλέπω...
Παίζει μόνο στην φέρμα.
φιλε διαφωνώ μαζί σου διότι εγώ που κυνηγό αποκλειστικά σε πυκνό δεν έχω κανένα από τα δυο διότι πιστεύω δεν μου χρειάζονται που την στιγμή που ο σκύλος μου δεν πηγαίνει πιο μακριά από 50 μετρα από εμενα τον έχω συνεχεια στα ματια μου.
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εκπαίδευση”