πανικος έγραψε:ρε λουη τελικα εισαι ψυχικα διαταραγμενος η γιατρος ακου να θελει γεροδεμενο και ευλιγιστο η θυληκο η αρσενικο η μαυρο η ασπρο ταχα για τα βουβα
τον μαύρο που τον είδες εσύ ;
ασ σοβαρεφτούμαι λήγο εδωμέσα
Για τον τομέα της ιατρικής περνάς από πολλά στάδια
Έβαλα
είμαι ένας μαγνήτης κουνουπιών σάννα με βουρούν πουπίσω όπου πάω ...
από σήμερα θα είμαι όλη μέρα με το εφαρμοστό ολόσωμό κορμάκι δεν πάει άλλο http://www.superfansuits.com/
πανικος έγραψε:ρε λουη τελικα εισαι ψυχικα διαταραγμενος η γιατρος ακου να θελει γεροδεμενο και ευλιγιστο η θυληκο η αρσενικο η μαυρο η ασπρο ταχα για τα βουβα
ετσι ΡΟΖ αγγελια που εβαλες εφανταστηκα τζε τον μαυρο και την ασπρη και τον ασπρο να (εξοντωνουν σκνιπες )μεχρι το πρωι.Νομιζεις το μυαλο το δικο σου μονο εχει πλατινες κολλημενες
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Έβαλα
είμαι ένας μαγνήτης κουνουπιών σάννα με βουρούν πουπίσω όπου πάω ...
από σήμερα θα είμαι όλη μέρα με το εφαρμοστό ολόσωμό μαγιό μου δεν πάει άλλο
Θα φορέσεις το μπουρκίνι σου ?
Burkini.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
ετσι ΡΟΖ αγγελια που εβαλες εφανταστηκα τζε τον μαυρο και την ασπρη και τον ασπρο να (εξοντωνουν σκνιπες )μεχρι το πρωι.Νομιζεις το μυαλο το δικο σου μονο εχει πλατινες κολλημενες
βάλλεις μου ιδέες
άμαν βουρώ να μεν με πιάσει ο μαύρος εν νομίζω να προλάβει κουνούπι να κάτσει πάνω μου