ΦΥΣΙΓΓΙΑ FEDERAL PRAIRIE STORM-FS LEAD

cyprohunter
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ FEDERAL PRAIRIE STORM-FS LEAD

Δημοσίευση από cyprohunter »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
cyprohunter έγραψε:Φίλε Σόλων, τέλεια στην θεωρεία αλλά τα δοκίμασες κάπου; Τι λεν με τις κλιματολογικές συνθήκες;
ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ......ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΣΑΙΤ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ :?:

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ :roll:

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩΝΤΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΥΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ...

ΤΙ ΛΕΣ....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΓΟΜΩΣΗΣ :?:

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ!!!
Οκ ευχαριστώ! :)
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

nature έγραψε:
cyprohunter έγραψε:Φίλε Σόλων, τέλεια στην θεωρεία αλλά τα δοκίμασες κάπου; Τι λεν με τις κλιματολογικές συνθήκες;
Ευχαριστούμε Σόλων, με αγωνία περιμένουμε και τις δοκιμές. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε απάντηση από την Remington με βελτίωση του Expreess αφού είναι στην ίδια ακριβώς κατηγορία.

Φίλε, λες ένα φυσίγγιο που σχεδιάστηκε για χρήση σε όλο το κόσμο να μην κάνει για τις κλιματολογικές συνθήκες της Κύπρου; Απλά το λέω αυτό γιατί υπάρχει ο μύθος ότι στη Κύπρο μόνο τα κυπριακά φυσίγγια κάνουν επειδή όπως λένε σχεδιάστηκαν ακριβώς για αυτές τις συνθήκες.
ΦΙΛΕ nature ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΛΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΛΑΘΟΣ!!!

ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ....ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑΓΕΣ....ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ!!!

ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,ΣΙΓΟΥΡΑ Η REMINGTON ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL.

ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ H REMINGTON ΤΗΝ ΕΧEI ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ WINGMASTER HEAVY DENSITY....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ME ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΓΑΔΕΣ...35-38 ΕΥΡΩ ΤΑ 10.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ H REMINGTON ΤΗΝ ΕΧEI ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ WINGMASTER HEAVY DENSITY....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ME ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΓΑΔΕΣ...35-38 ΕΥΡΩ ΤΑ 10.
Σχεδον 4 ευρω το ενα! Μαλλον για τους "πριγκιπες" λαγαδες! :lol:
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Σόλωνα εννοούσα να κάνει κάποια επιμετάλλωση ή κάτι σχετικό. Περισσότερο για θέματα μάρκετινγκ που είναι μάνα σε έτσι θέματα. Όντως καλύτερα να μην αλλάξει ποτέ η πρασινούα μας.... :D

Τα WINGMASTER θεωρώ τα άλλη κατηγορία λόγω του υλικού των σκαγιών τους και της απουσίας μόλυβδου. Δεν τα δοκίμασα ποτέ μιας και δεν τα βρήκα Κύπρο αλλά και πάλι δεν θα τα χρησιμοποιούσα. Περισσότερο για θέματα "ίσου" παιχνιδιού με το θήραμα. Θα τα δοκίμαζα όμως σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

+1000 ......Όντως καλύτερα να μην αλλάξει ποτέ η πρασινούα μας....

ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΠΑΦΟ(ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ WINGMASTER HEAVY DENSITY...ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ......ΑΦΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ Η ΟΙ ΑΛΟΥΠΟΙ ;)

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30 ΜΕΤΡΑ ;)
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Ναι στείλε μου σε παρακαλώ ένα μήνυμα όταν τα πετύχεις σε κανένα μαγαζί σε νούμερο 5-6 αμερικάνικο. Όταν τύχει και θα κάμεις την βόλτα σου από τα μαγαζιά, έχουμε πολύ καιρό ακόμα άλλωστε για το λαγό. Ένα πακέτο έτσι για τη περιέργεια αντέχω το αλλά ως τζιαμέ. 2 για σένα για τις δοκιμές σου, που 2 σε 2 συνκυνηγούς να μην μουρμουρούν ότι χρησιμοποιώ αθέμιτα μέσα ;) και 4 εμένα.

Να αναφέρουμε όμως ότι τα WINGMASTER είναι μόνο για όπλα steel- proof .
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

ΣΟΛΩΝΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ :lol: :lol: :lol:
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
stelios---
Full Member

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ WINGMASTER ΠΟΥΘΕΝΑ??
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

stelios--- έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ WINGMASTER ΠΟΥΘΕΝΑ??
ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ NATURE.... ΒΡΗΚΑ ΠΑΦΟ ΣΕ 3 ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΕ Ν6....ΕΙΝΑΙ 4-5 ΠΑΚΕΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΩ!
stelios---
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
stelios--- έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ WINGMASTER ΠΟΥΘΕΝΑ??
ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ NATURE.... ΒΡΗΚΑ ΠΑΦΟ ΣΕ 3 ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΕ Ν6....ΕΙΝΑΙ 4-5 ΠΑΚΕΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΩ!
NΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”