Είδες τον Αρτεμάκη ρέ Σώτο που έχει και απαιτήσεις....!!!
Το πρωινό Σώτο θα είναι μαζί μου μέχρι τις 11 και το απόγευμα άν δέν την κουράσω λόγον beretta extended chocks μαζί σου.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι τον Αρτέμη να τον πάρουμε να μας βαστά τις παγονιέρες και τα συνακλίκια μας
Rai έγραψε:Είδες τον Αρτεμάκη ρέ Σώτο που έχει και απαιτήσεις....!!!
Το πρωινό Σώτο θα είναι μαζί μου μέχρι τις 11 και το απόγευμα άν δέν την κουράσω λόγον beretta extended chocks μαζί σου.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι τον Αρτέμη να τον πάρουμε να μας βαστά τις παγονιέρες και τα συνακλίκια μας
χαχαχαχαχαχα πιαε ωρα που φκενει εξω να παρει το σκυλο βολτα, γιατι μετα τα νερα φκενει σιουρα εξω οπως τους καραολους
Rai έγραψε:Είδες τον Αρτεμάκη ρέ Σώτο που έχει και απαιτήσεις....!!!
Τα συνακλικια σας να τα βαστατε ο ενας του αλλου... σιγα να μεν σας αφηκω να παρετε το grade 7 μεσα στα χοραφκια να το χαλασετε... υπαρχουν και τοσοι αλλοι κινδυνοι...(εχτος που το σωτο που εν ακινδυνος)
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Λευκωσια, οπουδηποτε φτανει να εσχιει τσιμεντο και κατω που εικοσι ενιπεφτεις! Ως τζια στους παγκοσμιους σημερα στο σκεετ εδοκαν τρεις ταουκες γλυφτες μες το γηπεδο σιου τζαι καλα να δοκουν μες τα σκαγια!!!
επελλαναν τελια τα πουλια παντος τα νερα αρχισαν και δουλευουν, και καλα μαλιστα!! καθε ρυακι εστερεψε τελιως κ επελλαναν τα πουλια ακομα και σε λαστιχα χωραφιων που χαννουν 2-3 σταγονες
Ρε φιλουι εσυ που εισαι ολη μερα εξω εννα μας κρατησεις και μας ενα ποστο αφου εμεις δεν τα καταφερνουμε. Μετριο οχι που τα καλα, οσο να προσκολιστουμε. Και παρεπιπτοντος να χαιρεσε τον μουστακαλλη σου.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.