ΦΥΣΙΓΓΙΑ FEDERAL PRAIRIE STORM-FS LEAD
-
- Full Member
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ FEDERAL PRAIRIE STORM-FS LEAD
Εμένα αρεσεν μου τα σκάγια, η πίεση και το πιστόνι αλλά απο τιμή... Αουτς! 

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- o kalamaras
- Full Member
Ε, Σώλον, περιμένουμε δοκιμές ε!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:.......ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ????????????[/b]![]()

Όχι να περιμένεις να πιάσει ο καυσωνας.. Δε νομίζω αυτές οι ρουκέτες να είναι καλές για τη ζέστη.
Και σε παρακαλώ πολύ, να σου στείλω 4-5€ για τα έξοδα, άνοιξε ένα φυσίγγι και βγάλε φώτογραφίες να δούμε αυτά τα βλογημένα τα πιστονάκια πως είναι κι αυτά τα σκάγια με..... ραβδώσεις...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣo kalamaras έγραψε:Ε, Σώλον, περιμένουμε δοκιμές ε!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:.......ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ????????????[/b]![]()
Παρακολουθώ εγω. Μη κοιτάς που δε μιλάω. Και δοκιμές και short range και 28μ. Όλα.
Όχι να περιμένεις να πιάσει ο καυσωνας.. Δε νομίζω αυτές οι ρουκέτες να είναι καλές για τη ζέστη.
Και σε παρακαλώ πολύ, να σου στείλω 4-5€ για τα έξοδα, άνοιξε ένα φυσίγγι και βγάλε φώτογραφίες να δούμε αυτά τα βλογημένα τα πιστονάκια πως είναι κι αυτά τα σκάγια με..... ραβδώσεις...

ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΩΣΤΑ....ΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ 40-42C ΟΠΩΣ ΠΕΡΣI,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 33-35C.
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΥΣΙΓΓΙ.....ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ.. ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ

ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑ ΧΑΤΙΡΙ,ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Ρε Σολων μα το τσακροκλίδι
που έβαλες της κάσιας ενόμησες ε χρυσαφι που φυλάεις.

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ.....ΕΝ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΥ ΧΡΥΣΑΦΙLEFKIOS έγραψε:Ρε Σολων μα το τσακροκλίδιπου έβαλες της κάσιας ενόμησες ε χρυσαφι που φυλάεις.
![]()

ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ....ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ......... ΤΑΛΙΜΠΑΝ

- spyrosspyrou851
Ελπίζω να μην είναι ηλίθια η ερώτηση μου αλλά επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν στο κυνήγι στην Κύπρο ή πρέπει να πάρουν έγκριση από C.I.P;. Ή μήπως είναι ήδη εγκεκριμένα από την C.I.P; Ευχαριστώ.
- o kalamaras
- Full Member
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ................

Μα την αλήθεια δε νομίζω να πιασα ποτέ πακέτο χωρίς ν'ανοίξω 1 φυσίγγι.
Αστεία αστεία, εδώ για να πάρεις άδεια κατοχής όπλου έρχεται η αστυνομία στο σπίτι να δει ότι έχεις ντουλαπι ασφαλείας να το κλειδώνεις και τα πυρομαχικά ξεχωριστά. Έχει κάτι κουτια για τα φουσέκια και τις σφαίρες ίδια με τα χρηματοκυβώτια..SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:..........ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.............

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....
ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΠΨΕΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ!!!
1)ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ,ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ
2)ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΙΛΑ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ(ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ)...(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ)
3)ΥΠΑΡΧΗ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΛΥΜΕΡΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΕΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΕΤΡΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ)
4)ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΕΙΧΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΓΓΙ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ...ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ
ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΒΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ.
5)ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΩΣΕΙΣ(ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ)
6)Η ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ,ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ ΑΚΟΜΗ,ΜΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΚΑΥΣΤΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ...ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 457m/s
7)Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΝΙ....ΤΟ ΜΗΓΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ(ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΡΙΒΗ)
8)ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΩΝ 35.5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 181 ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ + 81 ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΙΟ,ΣΥΝΟΛΟ=262 ΣΚΑΓΙΑ....ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 5.5 ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 6αρι....ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....
ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΠΨΕΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ!!!
1)ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ,ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ
2)ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΙΛΑ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ(ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ)...(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ)
3)ΥΠΑΡΧΗ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΛΥΜΕΡΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΕΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΓΚΕΤΡΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ)
4)ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΕΙΧΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΓΓΙ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ...ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ

5)ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΩΣΕΙΣ(ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ)
6)Η ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ,ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ ΑΚΟΜΗ,ΜΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΚΑΥΣΤΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ...ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 457m/s
7)Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΝΙ....ΤΟ ΜΗΓΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ(ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΡΙΒΗ)
8)ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΩΝ 35.5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 181 ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ + 81 ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΕ ΔΑΧΤΥΛΙΟ,ΣΥΝΟΛΟ=262 ΣΚΑΓΙΑ....ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 5.5 ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 6αρι....ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 15 Μάιος 2013, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Rai
- Full Member
Το μόνο που δέν μου άρεσε είναι το χρώμα του κάλυκα.
Όμως τα θέλω πολύ.Θα πώ του LOUIS SETTER να τα αντιγράψει και άν δέν του περνά του Chr34 που είναι πιο προχώ
Το μόνο υλικό που δέν θα έχουν θα είναι η πολυμερική σκόνη αλλά ας βάλουν λίπασμα.
Όμως τα θέλω πολύ.Θα πώ του LOUIS SETTER να τα αντιγράψει και άν δέν του περνά του Chr34 που είναι πιο προχώ

Το μόνο υλικό που δέν θα έχουν θα είναι η πολυμερική σκόνη αλλά ας βάλουν λίπασμα.

Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
-
- Full Member
Φίλε Σόλων, τέλεια στην θεωρεία αλλά τα δοκίμασες κάπου; Τι λεν με τις κλιματολογικές συνθήκες;
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης