ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013
ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ?
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ .....Η ΕΝΑ ΑΠ 'ΤΑ ΙΔΙΑ?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- sotiris!129
ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ, οπου παω βλεπω, μεσα στα σπιτια μεσα στα χωρια μεσα στα δασοι παντου!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ?
αυτο μπορει να ειναι γιατι ακομα υπαρχει αρκετη τροφη και νερο παντου και τα ταισματα ακομα δεν εκαναν την "δουλεια" τους και να μαζεψουν τα πουλια σε συγκεκριμενους τοπους !
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Rai
- Full Member
Ε Σωτήρη η Άντρη η γειτόνισα μου σήμερα είπε μου να σε ρωτήσω αν ο λόγος που πάεις κυνήγι είναι γιατί είσαι πολύ άντρας ή γιατί έχει πολλούς άντρες.....
Φιλικά
Φιλικά
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- sotiris!129
πε της Αντρης της γειτονισας σου να ερτει ποδα να της πω το ποιημα οποτε θελει !!!Rai έγραψε:Ε Σωτήρη η Άντρη η γειτόνισα μου σήμερα είπε μου να σε ρωτήσω αν ο λόγος που πάεις κυνήγι είναι γιατί είσαι πολύ άντρας ή γιατί έχει πολλούς άντρες.....
Φιλικά

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Κ'ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ...ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Rai
- Full Member
Σώτο είπε μου να την πάρουμε μαζί μας τον Άυγουστο στις φάσσες να μας πκιάνει τα πουλιά.sotiris!129 έγραψε:πε της Αντρης της γειτονισας σου να ερτει ποδα να της πω το ποιημα οποτε θελει !!!Rai έγραψε:Ε Σωτήρη η Άντρη η γειτόνισα μου σήμερα είπε μου να σε ρωτήσω αν ο λόγος που πάεις κυνήγι είναι γιατί είσαι πολύ άντρας ή γιατί έχει πολλούς άντρες.....
Φιλικά![]()
![]()
Εν οκ ή έν παίρνεις άλλους μαζί σου ?
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- sotiris!129
κοιτα επειδη την ξερω που το Γυμνασιο θα κανω μιαν εξερεση για την περιστασηRai έγραψε:Σώτο είπε μου να την πάρουμε μαζί μας τον Άυγουστο στις φάσσες να μας πκιάνει τα πουλιά.sotiris!129 έγραψε:πε της Αντρης της γειτονισας σου να ερτει ποδα να της πω το ποιημα οποτε θελει !!!Rai έγραψε:Ε Σωτήρη η Άντρη η γειτόνισα μου σήμερα είπε μου να σε ρωτήσω αν ο λόγος που πάεις κυνήγι είναι γιατί είσαι πολύ άντρας ή γιατί έχει πολλούς άντρες.....
Φιλικά![]()
![]()

- kyriakos304
Εν τις φάσσες που λαλείται έννεν;Rai έγραψε:Σώτο είπε μου να την πάρουμε μαζί μας τον Άυγουστο στις φάσσες να μας πκιάνει τα πουλιά.sotiris!129 έγραψε:πε της Αντρης της γειτονισας σου να ερτει ποδα να της πω το ποιημα οποτε θελει !!!Rai έγραψε:Ε Σωτήρη η Άντρη η γειτόνισα μου σήμερα είπε μου να σε ρωτήσω αν ο λόγος που πάεις κυνήγι είναι γιατί είσαι πολύ άντρας ή γιατί έχει πολλούς άντρες.....
Φιλικά![]()
![]()
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Artemis G.
- Full Member
Που τα λεγομενα σας 95% εκαταλαβα για το ατομο το οποιο αναφερεστε... ετσι θα σας παρακαλεσω να γυρεφτειτε αλλου...
Και για να εξηγουμαστε ρε παλιοφιλε 129 εκεινεςοι μεριες τς κομωπολης τυχαινει να βρισκονται στα εδαφη μου... αρα εφκα ποξω που τα σπερμενα...

Και για να εξηγουμαστε ρε παλιοφιλε 129 εκεινεςοι μεριες τς κομωπολης τυχαινει να βρισκονται στα εδαφη μου... αρα εφκα ποξω που τα σπερμενα...

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- sotiris!129
ποιες μερκες εν δικες σου ρε???Artemis G. έγραψε:Που τα λεγομενα σας 95% εκαταλαβα για το ατομο το οποιο αναφερεστε... ετσι θα σας παρακαλεσω να γυρεφτειτε αλλου...![]()
ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου