Brownig Ultra XS sporting
-
- Full Member
Brownig Ultra XS sporting
Γειά σας παιδιά,
Το XS είναι το καθαρόαιμο σποπευτικό (sporting) της Browning.
Αδιαμφισβήτιτο κλειδί, κάννη, εργονομία, ποιότητα κατασκευής, καθόλου αμελητέα ποσότητα.
Και όμως στα σκοπευτήρια ακούγονται διάφορα αρνητικά, τα οποία χαλούν την εικόνα του.
Ποιά η γνώμη σας?
Το XS είναι το καθαρόαιμο σποπευτικό (sporting) της Browning.
Αδιαμφισβήτιτο κλειδί, κάννη, εργονομία, ποιότητα κατασκευής, καθόλου αμελητέα ποσότητα.
Και όμως στα σκοπευτήρια ακούγονται διάφορα αρνητικά, τα οποία χαλούν την εικόνα του.
Ποιά η γνώμη σας?
-
- Full Member
Re: Brownig Ultra XS sporting
εγω ξερω ενα παιδι που ασχολειται και δεν το αλλαζει με τιποτε. εν εξανακουσα αρνητικα σχολια για το οπλο, εγυρεψα να αγορασω και γω.
- XS^PRESTIGE
- Full Member
-
- Full Member
φιλε Χς, το οπλο που εχεις ειναι ενα απο τα καλυτερα για σκοπευτηριο και κηνυγι.Το σκοπευτηριο θελει τεχνικη καλο κοντακι να ειναι ραμμα πανοσου και το συμαντικοτερο να εισαι τερας ψυχολογιας, να μπορει να κλειδωνεις πανω στο δισκο.Πολλες φορες στο σκοπευτηριο εχει πολλους που ειναι προπονητες και ξερου και πιον οπλον ειναι το καλυτερο αναπτυσου και κατι στασης σκοπευσης παραξενες αλα κυπριακες και σου αναλιουν τα παντα .ερκετε ενας και λαλεισου το Χς δεν καλο αλλα το DT 10ειναι πιο καλο γιατι του αΡεσουν τα BERRETA υστερα αλλος του αρεσου τα F3 και παει λεγοτας. εσει πιστευεις οτι αν δωσουμε του ΑΧΙΛΛΕΟΣ ΤΟ Χς το δικοσου και εφαρμοσουμε πανω το κοντακι του που πεζει τωρα ΣΚΕΕΤ εννα εχει κανενα μες στην κυπρο που εννα πεζει καλλυτερατου ΣΚΕΕΤ? Πιθανον οχι αρα το Χς ειναι πολλα καλο και θα βουρουν ουλοι να γορασουν Χς.
- kypros
θα συμφωνησω οτι η μοδα παιζει το ρολο της...ειδικα στη κυπρο. ομως φιλε θα διαφωνησω οτι ολα τα καλα οπλα ειναι το ιδιο καλα... σιγουρα υπαρχει η υποκειμενικη αποψη του καθενος ομως δεν ειναι καθολου υποκειμενικο οτι καποια οπλα οπως το dt10 tis beretta μιας και το αναφερεις εχει τους περισσοτερους χρηστες λογο των αντικειμενικων του πλεονεκτηματων που δυσκολα βρισκεις σε πακετο πανω σε αλλα οπλα.germanpointer έγραψε:φιλε Χς, το οπλο που εχεις ειναι ενα απο τα καλυτερα για σκοπευτηριο και κηνυγι.Το σκοπευτηριο θελει τεχνικη καλο κοντακι να ειναι ραμμα πανοσου και το συμαντικοτερο να εισαι τερας ψυχολογιας, να μπορει να κλειδωνεις πανω στο δισκο.Πολλες φορες στο σκοπευτηριο εχει πολλους που ειναι προπονητες και ξερου και πιον οπλον ειναι το καλυτερο αναπτυσου και κατι στασης σκοπευσης παραξενες αλα κυπριακες και σου αναλιουν τα παντα .ερκετε ενας και λαλεισου το Χς δεν καλο αλλα το DT 10ειναι πιο καλο γιατι του αΡεσουν τα BERRETA υστερα αλλος του αρεσου τα F3 και παει λεγοτας. εσει πιστευεις οτι αν δωσουμε του ΑΧΙΛΛΕΟΣ ΤΟ Χς το δικοσου και εφαρμοσουμε πανω το κοντακι του που πεζει τωρα ΣΚΕΕΤ εννα εχει κανενα μες στην κυπρο που εννα πεζει καλλυτερατου ΣΚΕΕΤ? Πιθανον οχι αρα το Χς ειναι πολλα καλο και θα βουρουν ουλοι να γορασουν Χς.
αρα προσωπικα θεωρω οτι το χς ειναι παρα πολυ καλο οπλο ολως ισως να μην προσφερει το πακετο που μπορει να προσφερουν καποια αλλα που κατασκευσαστικαν με λιγη περισσοτερη προσοχη στις αναγκες του καθαροαιμου επαγγελματια σκοπευτη.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟ 50% ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΒΕRETTA , TO ΑΛΛΟ 30% ME PERAZZI ΤΖΙΑΙ ΤΟ 10% ΜΕ BROWNING . ΤΟ ΑΛΛΟ 10 % ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΛΑ . ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ . ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ, ΟΠΟΤΑΝ ΜΕΝ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΖΙΑΙ ΠΟΛΛΑ . ΕΓΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ BERETTA . ΤΩΡΑ ΕΠΙΑΣΑ ΕΝΑ ΜΙROKU 9000 ΤΖΙΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ . ΤΟΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΖΙΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BERETTA . ΟΠΟΤΑΝ ΜΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΑΙ...............ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΟΥ ????? ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕ ΕΝΑΝ 24 ΙΝΤΖΕΣ FRANCHI FALCONET L , ΤΖΙΑΙ ΕΦΥΕΝ Η ΚΚΕΛΛΕ ΜΟΥ .ΕΠΑΙΞΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ ...... ........... ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ . ΠΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ .ΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΡΟΥΤΟΥΘΚΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΩ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ένα κουστούμι Armani αμμα φορέσω εγώ νο 30 ενα μεν κλεί με τιποτε ενα φαίνετε μιστσί μου και δέν θα μπορώ να περαπτήσω ασχέτος εάν είναι μάρκα. Το ίδιο ισχύει και για τα όπλα. Αμμα σου κάθετε το όπλο τα υπόλοιπα είναι θέμα ψυχολογίας. Και ο φίλος ο killer έπιασε ένα καινούργιο όπλο το οποίο δούλεψε πάνω του και είχε και καλό κοντακούι (εκαθε τουν μου τσε μένα) έτσι με ανεβασμένη ψυχολογία με ένα όπλο που του ερχόταν έκανε καλό αποτέλαισμα . ΌΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
καλυσπερα σε ολους. εγω θα συφωνισω με τον admin το φιλοσοφισε και ξερει τι συμενει σκοπευτηριο.αν θα συκρινω 2 οπλα πρεπει να ειναι της ιδιας κατηγοριας ,αν συκρινω ενα χς με ενα dt10 η ενα perazzi συμενει δεν εχω υποθεση.Η BERETTA σπονσαρη πολλες εθνικες ομαδες οπος και την κυπρο .μου αρεσου και εμενα τα BERETTA
οπος και το οπλο που εχω. φιλε ΚΙΛΛΕΡ ΤΟ 9000 ΤΟ ΜΙΡΟΚΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΛΛΗ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΣΚΑΡΤΟΝ ΟΠΛΟ.
οπος και το οπλο που εχω. φιλε ΚΙΛΛΕΡ ΤΟ 9000 ΤΟ ΜΙΡΟΚΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΛΛΗ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΣΚΑΡΤΟΝ ΟΠΛΟ.
- kypros
αρα φιλε germanpointer νομιζω οτι καπου φασκεις και αντιφασκεις... αρα ο αχιλεος δεν θα μπορει να παιξει με το χς οπως παιζει με το δτ10 ...germanpointer έγραψε:καλυσπερα σε ολους. εγω θα συφωνισω με τον admin το φιλοσοφισε και ξερει τι συμενει σκοπευτηριο.αν θα συκρινω 2 οπλα πρεπει να ειναι της ιδιας κατηγοριας ,αν συκρινω ενα χς με ενα dt10 η ενα perazzi συμενει δεν εχω υποθεση.Η BERETTA σπονσαρη πολλες εθνικες ομαδες οπος και την κυπρο .μου αρεσου και εμενα τα BERETTA
την μια μας λεσ οτι οπιο οπλο πιασεις πρεπει να εχει καλο κοντακι και θα παιζεις καλα και την αλλη μας λες οτι δυο οπλα δεν συγκρινονται γιατι εχουν διαφορα κλασης...
για να μπορει να νιοσει και να καταλαβει καπιος τις διαφορες μεταξυ τετιον οπλων που ειναι ολα ψηλης ποιοτητας πρεπει να εχει εμπειρια και να ειναι γνωστης πολλων σκοπευτικων λεπτομεριων.
ενας μεσος κυνηγος δεν μπορει να δει τϊσ λεπτες διαφορες μεταξυ ενος περαζζι ,ενος δτ10 ,ενος f3 κτλ. πολυ απλα θα διαλεξει υποκειμενικα.
ενας εμπειρος σκοπευτης να ειστει σιγουρος οτι μπορει να απαριθμισει εκατονταδες διαφορες αναμεσα στα πολυ καλα σκοπευτικα οπλα και να διαλεξει με κριτηριο τι του ταιριαζει.
για εμας μια φορμουλα bmw apo mia mclaren εχουν ελαχιστες διαφορες. για τους οδηγουσ φορμουλας οι διαφορες γεμιζουν βιβλιο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
ΦΙΛΕ GERMANPOINTER ΤΑ ΜΙROKU ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΥΠΟΛΥΨΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ . ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙΣΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΖΙΗΚΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΤΙ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ . ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΝ BERETTA ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ MIROKU ΜΟΥ . ΑΑΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΝΝΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΒΛΗΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ , Η ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΦΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑ 24 ρι ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΣΟΚ 5 ΠΑΡΑΚΑΛΩgermanpointer έγραψε:καλυσπερα σε ολους. εγω θα συφωνισω με τον admin το φιλοσοφισε και ξερει τι συμενει σκοπευτηριο.αν θα συκρινω 2 οπλα πρεπει να ειναι της ιδιας κατηγοριας ,αν συκρινω ενα χς με ενα dt10 η ενα perazzi συμενει δεν εχω υποθεση.Η BERETTA σπονσαρη πολλες εθνικες ομαδες οπος και την κυπρο .μου αρεσου και εμενα τα BERETTA