mikros έγραψε:Σημερα που επειαμε για να τσαπισουμε και να ξυχωρτισουμε στο χωραφι,
Το καλο ηταν οτα επειαμε στον ποταμο εσηκωστηκαν 15-20 φασσες,το κακο ηταν οτι ειχαι ενα φρεσκοπεγμενο καλυκα.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά η φετινή άδεια κορακοειδών με τον τρόπο που φαίνεται ότι θα δωθεί, θα καταλήξει σε σφαγή φασσών και άλλων θηραμάτων. Είναι δυνατό να επιτρέπεται καθημερινά το κυνήγι σε όλες τις επιτρεπόμενες περιοχές και οι αρμόδιοι θηροφύλακες να είναι σε θέση να επιτηρήσουν ΟΛΕΣ τις ομάδες που θα εκδράμουν κάθε φορά;;;;;; Για να μην παρεξηγηθώ, η μεγάλη πλειονότητα των μελών των κυνηγετικών συλλόγων, είναι άτομα νομοταγή και σίγουρα θα βγουν έξω για κορακοειδή και μόνο. Ωστόσο, αν πάει κάποιος μια βόλτα στα σκοπευτήρια, θα αντιληφθεί ότι για κάποιους η άδεια που δίνεται δεν είναι για κορακοειδή, αλλά για να κάνουν τα ΄΄κέφια΄΄ τους, ότι και αν σημαίνει αυτό!!!! Θα πρέπει το Ταμείο Θήρας να διασφαλίσει ότι οι εξορμήσεις των ομάδων κάθε Συλλόγου θα γίνονται με τρόπο που να μπορούν να τύχουν επιτήρησης, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Φυσικά με τον περιορισμένο αριθμό προσωπικού που διαθέτει το Ταμείο, είναι να διερωτάται κανείς πως μπορεί στην πράξη να γίνει αυτό!!!
chris197 έγραψε:παιδια ,
το κυνηγι φασσας και τρυγωνιοθ ειδη ξεκινησε για ορισμενοθς.
ακουστικαν πυριβολισμοι στισ περιοχεσ, κιτιου, τρουλλων, οροκλινις, μαζωτου.
μπαινουν με τα διπλοκαμπινα ριχνουν 2-3 σιηπεθκιες και εξαφανισονται.
καλη αρχη κοππελια εξεκινισαμε καλα
Ο γυφτοκυπρεος σε ολο του το μεγαλειο..ρε φιλε να σου πω το τηλεφωνω μου να μου τοσυ στειλης να τουσ δωσω πεζουνια ππαλαζια... θα ειναι πιο καλο το κρεας τους κ δεν 8α εχουν ουτε εξοδα ουτε θα κανουν κοπο... για 40-50 γραμμαρια κρεας με φτερα καταστρεφουν το πιο ωραιο αθλημα... ελπιζω μια μερα να την εβρουν γεματη και να πληρωσουν!!
Ρε παιθκια μπορει οι ανθρωποι να κυνηγουν για να ταισουν τα μωρα τους,εβαρεθηκαν να καμουν το σκ@τ0 τους ποξαματι τζε να τρων, υπαν να καμουν τζε καμια σουπα! Μονο οι νοιστιτζοι δικαιολογουνται!