ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
-
- Full Member
Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ
απο πιο μερος εισαι μιχαλη?
-
ειμαι απο λεμεσο εσυ απο που εισαι?
-
- Full Member
ειμαι απο το ηρακλειο της κρητης και ασχολουμε με το κυνηγι εδω και σαραντα χρονια. παντα ειχα καλα σκυλια ποιντερ και κουρτσχααρ τωρα ομως εχει αναπτηχθει τοσο πολυ το σκυλεμποριο που ειναι σχεδον αδυνατον να βρεις ενα αξιολογο συντροφο για το κυνηγι.τοσο πολυ εχω κουρασθει ψαχνωντας για ενα καλο σκυλι που ωρες ωρες λεω να τα παρατησω. αυτα εν ολιγης
-
φιλε Μανο νομιζω εχεις δικιο αλλα εγω προσωπικα δεν θα τα παρατουσα με τιποτα ειναι το μονο αθλημα που με ηρεμει και ξεκουραζει οσο και αν ακουεται παραξενο.για να βρης καλο σκυλι ψαξε να βρης απο κυνηγο με καλα αιματα αστους σκυλλεμπορους.παρεπιπτονως καποιος φιλος απο ηρακλειο γιαννης ενδιαφερτηκε για ενα κουταβακι να του στειλω κρητη( εκανα ερευνα στοιχιζη περιπου 250 ευρο εξοδα ) του το ειπα και περιμενω απαντηση.στη κυπρο το κουρτσχααρ βελτιωθηκε παρα πολυ τοσο μορφολογικα οσο και κυνηγετικα μπορεις να βρης εξαιρετα σκυλια απο δυνατα αιματα
-
- Full Member
τι ηλικια εχουν τα κουταβια σου και αν υπαρχει θηλυκο και ποσο θα στοιχισει μεταφορα και αγορα?
-
μανο τα κουταβακια ειναι 2 μηνων αλλα δεν μπορουν να ταξιδευσουν πριν γινουν 3,5 μηνωΝ(ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ε.Ε) για τις αλλες λεπτομεριες θα σου απαντησω με προσωπικο μυνημα.
-
- Full Member
υπαρχει μια αγγελια για γερμανικα ποιντερ και εχει τηλ.99414540μαλον ειναι στη ΚΥΠΡΟ .γνωριζεις κατι για την ρατσα αυτη?
- andros
- Full Member
φίλε Μάνο,
German Shorthaired Pointer-Deuch Kurtzhaar-Μπράκ-Γερμανικός Κοντότριχος Δείκτης είναι ο ίδιος σκύλος
German Shorthaired Pointer-Deuch Kurtzhaar-Μπράκ-Γερμανικός Κοντότριχος Δείκτης είναι ο ίδιος σκύλος
-
- Full Member
στη φωτο που εχει στην αγγελεια δεν εχει καμια σχεση με το κουρτσχααρ
-
- Full Member
αν θελεις μπες στο ιντερνετ και γραψε πωλησεις ποιντερ για να δεις μονος σου