Φίνες
-
- Full Member
Re: Φίνες
fina
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΕΤΟς ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΧΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕς ΟΙ ΦΙΝΕς ΜΙΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΦΙΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΙΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΙΝΕς ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟς??
- christy2000
- Full Member
Που των τροπο που την κρατας φιλε φενεται ποσο πολλα τες νεκατσιαςBLUE DE GASCOGNE έγραψε:fina

Εγω ουτε να της τζισω

ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
- sotiris!129
περσυ ηταν καλοχρονια ... και οταν ειναι καλοχρονια σε ενα πραμα ειναι καλοχρονια σε ολα...dangerous έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΕΤΟς ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΧΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕς ΟΙ ΦΙΝΕς ΜΙΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΦΙΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΙΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΙΝΕς ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟς??
ειχε νερα = παραπανω τροφη = πραραπανω θηραματα, ποντικες κτλ κτλ = παραπανω φινες !
30 δευτερολεπτα οντως ειναι μυθος, για να παει καποιος απο φινα μεσα σε 30 δευτερολεπτα πρεπει να ειναι "ΑΛΕΡΓΙΚΟΣ" ακριβος οπως τους σκυλους, ενα σκυλο μπορει να τον ακασει και να πεθανει αμεσως ενω καποιον αλλο να καμει και 1-2 μερες για να πεθανει!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
-
- Full Member
που να μεινουν μαυρεσ