Φίνες

Απάντηση
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Re: Φίνες

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

fina
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΕΤΟς ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΧΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕς ΟΙ ΦΙΝΕς ΜΙΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΦΙΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΙΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΙΝΕς ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟς??
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

BLUE DE GASCOGNE έγραψε:fina
Που των τροπο που την κρατας φιλε φενεται ποσο πολλα τες νεκατσιας :lol: :lol: :lol: ;)
Εγω ουτε να της τζισω :?
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

dangerous έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΕΤΟς ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΧΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕς ΟΙ ΦΙΝΕς ΜΙΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΦΙΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΙΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΙΝΕς ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟς??
περσυ ηταν καλοχρονια ... και οταν ειναι καλοχρονια σε ενα πραμα ειναι καλοχρονια σε ολα...
ειχε νερα = παραπανω τροφη = πραραπανω θηραματα, ποντικες κτλ κτλ = παραπανω φινες !
30 δευτερολεπτα οντως ειναι μυθος, για να παει καποιος απο φινα μεσα σε 30 δευτερολεπτα πρεπει να ειναι "ΑΛΕΡΓΙΚΟΣ" ακριβος οπως τους σκυλους, ενα σκυλο μπορει να τον ακασει και να πεθανει αμεσως ενω καποιον αλλο να καμει και 1-2 μερες για να πεθανει!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Πρωινη πασχαλινη επιχειρηση!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

[quote="istriano"]Πρωινη πασχαλινη

Είσαι ο κυπριακός Ποσειδώνας
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

istriano έγραψε:Πρωινη πασχαλινη επιχειρηση!!
αλλοι ρεσουν κρεας αρνι και ριφι εσυ ερεξες τον αναφεντο το κουφο? παντος που την κελλε και κατω εν καλο το κρεας του :lol:
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

dimitris savva έγραψε:
istriano έγραψε:Πρωινη πασχαλινη επιχειρηση!!
αλλοι ρεσουν κρεας αρνι και ριφι εσυ ερεξες τον αναφεντο το κουφο? παντος που την κελλε και κατω εν καλο το κρεας του :lol:
Στο 4 μνημονιο ισως το σκεφτω :lol: :lol:
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

που να μεινουν μαυρεσ
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΦΑΕΣ .ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑΙΣΕ ΕΝΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙ.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΟΥ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”