ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ

Απάντηση
yiannis angeli
Full Member

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ

Δημοσίευση από yiannis angeli »

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Μιας και μιλάμε για οχιές να σας γνωρίσω το μωρό μου που είναι 10 κιλά και σχεδόν 1.80cm. αλλά μην ανησυχείτε δεν είναι κυπριακή είναι αφρικάνικη οχιά και το επιστημονικό τις όνομα είναι bites arietans η γνωστή σαν buff adder λόγο του ότι αν ποφισιση που λαλούμε στα κυπριακά δεν υπάρχει τρίχα που δεν σηκώνεται :lol: :lol: :lol:
yiannis angeli
Full Member

Re: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ

Αν θέλετε να την δείτε από κοντά αλλά όχι πολύ κοντά πέστε το να την φέρω στην έκθεση την Κυριακή αλλά θα την δούνε μόνο οσοι αγοράσουνε το DVD μου που είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

φιλε γιαννη να σε παρακαλεσω να φερεις μαζι σου μικρες συκλες η παπιες που εχει μες τα νοσοκομεια γιατι αν δω ετσι πραμα μπροστα μου εν σιουρο πως εν να κατουρισω σισαμολαο..κ αρκετοι αλλοι πιστευω :D
yiannis angeli
Full Member

tha fero sigoura :lol: entometaxi to kounelli einai 2 kila
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Γιαννη αν μας αφηκεις μονους μας μαζι με το μωρο σου θα σου δωκω 2 συνταγες μερακλητικες :D

Η μια λεγετε '' ανθρωπος χεσμενος'' κια η αλλη '' φιλετακια κουφης στα καρβουνα με σκορδοβουτηρο και κρεμα γαλακτος'' :D

Η πρωτη εν σιουρη, η δευτερη μονο αν μου την αφηκεις καπου διμμενη κια φυεις που τζιαμε :lol: Γιατι αν εν ξαπολυτη εννα σε εσυ τζιε τζινη μονο και ενα γηπεδο ολο δικο σας!!

Ακου ρε φιλε, για σενα αυτα τα πραματα εν φυσιολογικα, αλλα εγω αμα δω ετσι κουφη, οσες και να εσκοτωσα, εννα βρεθω στην Αμερικη σε 3 λεπτα :D Αφου τουτη και την Δημητρα να της γυρισεις που πανω, εννα την φαει τζιε τζινη και να φαει και εμας!!!
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

[quote="yiannis angeli"]tha fero sigoura :lol: entometaxi to kounelli einai 2 kila[/q
Ε ΦΙΛΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΝΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ 2 ΚΙΛΑ ?
aggelos ANO G10
Full Member

Δημοσίευση από aggelos ANO G10 »

εγω παντοσ αν ερθω θα θερω τον σιπετον μου και 5 6 ενιαβολα να ιμεστεν παντα μεσα που ξερισ καμια φορα ;) :D
yiannis angeli
Full Member

ακου να δεις φίλε μου την ώρα που θα την σιμαθκιασις και θα σου ποφισισι ενα σου ππεση ο σσηιπεττος και αν είσαι κκελις θα φκαλης μαλλιά εν θωρείς τα δικά μου πόσο μακριά ενει κοφκοτα κάθε εφτομα και πάλε μακρινισκουσι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannis angeli την 08 Απρ 2011, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yiannis angeli
Full Member

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:
yiannis angeli έγραψε:tha fero sigoura :lol: entometaxi to kounelli einai 2 kila[/q
Ε ΦΙΛΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΝΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ 2 ΚΙΛΑ ?
καθε 10 μερες περιπου
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”