Και ενα φλοπερ το ιδιο ποσοστο συγκεντρωσης θα εχει.δεν σημαινει επειδη η καννη ειναι πιο στενη θα πανε τα σκαγια βρουλλιSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΓΙΩΡΓΟ....ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΝΟΡΜΑΛ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ............ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΜΕ 18.4 ΑΥΛΟ ΤΟ ΤΣΟΚ 1* ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 17.4....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 18.7 ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΣΟΚ 1* ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 17.7......ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ?giorgos80 έγραψε:Πολυ σωστος.Αυτο φαινεται στα αποτελεσματα του φιλου Λευκιου που και τα 2 οπλα με διαφορετικους αυλουςBreda Pegaso έγραψε:Και γω συγχαιρω το Λευκιο για το μερακι που εχει.
Συμφωνω με τον Αθωο.
Τα τσιοκ δεν πρεπει να τα συγκρινουμε με το τι γραφουν πανω αλλα με το τι κατανομη, συγκεντρωση δινουν. Δηλαδη πχ. το 4 τσιοκ εχει συγκεντρωση στον κυκλο στανταρτ ενα 70 % σε καποια αποσταση, αν ερτω εγω και παιξω με το 4 τσιοκ για παραδειγμα του 682 Gold E θα εχει 80% στην ιδια αποσταση. Αρα τo 4 τσιοκ του 682 δεν ειναι 4 ειναι 3 1/2 ή και 3 αναλογα με το ποσοστο συγκεντρωσης. Αρα δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε. Μπορουμε ομως να δουμε ποιο εχει πιο ομοιομορφη κατανομη.
Ειχαν την ιδια διατρητικοτητα, αρα ανεπτυξαν τις ιδιες ταχυτητες, ομως στο θεμα κατανομης ειχαν διαφορα 1 αστρο(χοντρικα).
Σολων νομιζω καπου εισαι λαθος, αν ενα οπλο με 18.7 αυλους και τσοκ 1* εν σημαινει οτι θα εχει πιο ανοικτη τουφεκια απο ενα οπλο με 18.4 αυλους και τσοκ 1*.
ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΑ 28ΜΕΤΡΑ
- giorgos80
Re: ΔΟΚΙΜΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΑ 28ΜΕΤΡΑ
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- Athos 1978
- Full Member
Μπήκα σε σκέψεις τώρα με το σκεπτικό σου , τα 20 cal και 28 cal πόσο συγκεντρωτικά είναι ,με αυτά κυνηγούν και πιο μικρό θήραμα 

Open mind for a different view.
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΑΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ, ΑΠΛΑ ΕΚΑΜΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΛΙΝΗΣ ΤΑΠΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΙΟΤΣΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ (ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ), ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΤΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΕΙΜ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΕΖΕΣ Η ΩΡΑ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΡΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ. ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ Η ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ.Athos 1978 έγραψε:Φίλε spidis το τεστ έγινε η ώρα 5 το απόγευμα και η θερμοκρασία ήταν γύρος τους 30 βαθμούς αυτά μόνο .spidis έγραψε:ΦΙΛΕ ΑΘΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΕΡΑ,% ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αλλά ρε φίλε η ουσία του όλου τεστ δεν ήταν να αμφισβητήσουμε κανένα αλλά ούτε να δοκιμάσουμε τα συγκεκριμένα φυσίγγια,
απλά ήταν να δούμε αν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην διάτρηση για τα δικά μου όπλα πάντα μιλώ που το ένα τυχαίνει να είναι 18.3 και το άλλο 18.7
- giorgos80
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΑΘΩ Η 30'' ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚ!!!!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΒΑΣΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ 18.3 ΕΙΧΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 18.7.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ!!!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΒΑΣΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ 18.3 ΕΙΧΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 18.7.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Athos 1978
- Full Member
Φίλε εκεί που το beretta & miroku 28 '' έβαζαν 30-35 το 30'' extended έβαζε 35-40 .SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΦΙΛΕ ΑΘΩ Η 30'' ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚ!!!!
Σίγουρα είναι το τσιοκ που κάνει την περισσότερη διαφορά .
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
-
- Full Member
Σίγουρα η αιτία της μεγαλύτερης συγκέντρωσης οφείλεται στα εξωτερικά τσοκς. Οταν θα αγόραζα τα δικά μου τσοκς είχα δανιστεί απο τον πωλητη το 5 το 4 και το3. Ερειξα 5 φυσίγγια με τα τρεία κανονικά και μετά αλλα 5 με τα εξωτερικά. Μετά μέτρησα τις κατανομές και έβγαλα το μέσο ορο. Το 5 εδωσε περιπου 5% καλύτερη συγκεντρωση απο το εργοστασιακό τσοκ ,το 4 έδωσε περιπου 15-18% και το 3 περιπου 15%. Ετσι κατέληξα στη αγορά του 4 και 3.Athos 1978 έγραψε:Φίλε εκεί που το beretta & miroku 28 '' έβαζαν 30-35 το 30'' extended έβαζε 35-40 .SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΦΙΛΕ ΑΘΩ Η 30'' ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚ!!!!
Σίγουρα είναι το τσιοκ που κάνει την περισσότερη διαφορά .
-
- Full Member
Αυτό το φυσίγγιο μου άρεσε πολύ. Η δοκιμή έγεινε για καποιο φίλο του site για αλλο λόγο και νομίζω βρήκα λαυράκι.
Τους λόγους θα τους αναφέρω μετά. Τροφή για σκέψη....... Τώρα υπάρχει η προετοιμασία για την σούβλα για αύριο
. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- giorgos80
Λευκιε η κατανομη του ειναι πολυ καλη αλλα απο αποψη διατρητικοτητας ειναι πολυ πισω.Ειναι αργο φυσιγγι;
Και παλι με νουμερο 6 κατι δεν κολλα.προς τι τα γκρουπακια που μαρκαρες;ειναι αυτα που θα δωσουν τη τροφη;

Και παλι με νουμερο 6 κατι δεν κολλα.προς τι τα γκρουπακια που μαρκαρες;ειναι αυτα που θα δωσουν τη τροφη;

- 682 GOLD E
- Full Member
η γνωμη μου υποθετοντας... αυτα που κυκλωσε ειναι πολλες ομαδες των 2 και 3 κυριως σκαγιων σε ολη τη κατανομη, απο το κεντρο μεχρι την περιφερεια. ειναι οτι καλυτερο στο κυνηγι, ειναι το φυσιγγιο που σκοτωνει! αυτο εννοεις φιλε Λευκιε?! πε μας και εσπασες μας!