ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟ

Δημοσίευση από marios10 »

Παιζει ρολο ο σωματοτυπος ενος ανθρωπου για την αποκτηση ενος οπλου?????
Εχω τουτην την απορια για τωρα κυνηγαω με 28 οπως οι παραπανω κυπραιοι αλλα σκεφτομαι το καλοκαιρι να αποκτησω το δικο μ οπλο και θελω 30 ιντζες οπλο...Εδοκιμασα μια μερα σε ενα σκοπευτηριο το berreta dt 10 το sporting 30 kαι ημουν πολλα ποιο ευστοχως απο οτι με το δικο μου....Εκαθετουν τελια πανω μ....Ειμαι 1.90 υψος παιζει ρολο το υψος????

:D :D
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
peanut5020
Full Member

Re: ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΛΟ

Δημοσίευση από peanut5020 »

marios10 έγραψε:Παιζει ρολο ο σωματοτυπος ενος ανθρωπου για την αποκτηση ενος οπλου?????
Εχω τουτην την απορια για τωρα κυνηγαω με 28 οπως οι παραπανω κυπραιοι αλλα σκεφτομαι το καλοκαιρι να αποκτησω το δικο μ οπλο και θελω 30 ιντζες οπλο...Εδοκιμασα μια μερα σε ενα σκοπευτηριο το berreta dt 10 το sporting 30 kαι ημουν πολλα ποιο ευστοχως απο οτι με το δικο μου....Εκαθετουν τελια πανω μ....Ειμαι 1.90 υψος παιζει ρολο το υψος????

Φίλε η δική μου άποψη είναι ότι ναι παίζει ρόλο το μήκος όπως παίζει και το κοντάκι καθώς πολύ πιθανό τα δύο μήκη να είναι αλλήδένδετα μεταξύ τους. Εγώ κυνηγούσα για χρόνια με 28αρι μέχρι που δοκίμασα ένα 26αρι κάποιου φίλου μου. Από τότε δεν το αλλάσω.

Υ.Γ. Είμαι 1.72 ύψος
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

marios10 έγραψε:Παιζει ρολο ο σωματοτυπος ενος ανθρωπου για την αποκτηση ενος οπλου?????

Φυσικά και παίζει ρόλο.
Είναι ο κύριος παράγοντας που επιρεάζει τις ατομικές μας κλίσεις στο κοντάκι.

Αν απλοποιήσουμε τα πράγματα, μπορείς να φανταστείς ένα κυνηγό με ύψος 1.60 να κρατά όπλο 32 ιντζών και 4 κιλά? Η στην αντίθετη περίπτωση, μπορείς να φανταστείς ένα κυνηγό με ύψος 1.95 να κρατά ένα όπλο 26 ιντζών ? Θα ήταν σαν γελιογραφία.

Το γεγονός ότι δοκίμασες ένα όπλο DT10 30 ίντζών και καθόταν τέλεια πάνω σου είναι υποκειμενικό διότι, ένα άλλο DT10 και πάλι 30 ίντζες, μπορεί να μην σου καθόταν τέλεια.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Ξερω το οτι εν διαφορετικο να κρατας ενα οπλο 30 στο σκοπευτηριο και να το κρατας πας στα βουνα λογω βαρους...Αλλα πιστευκω λογω του βαρους μ και του υψους μ ενα μπρορω να κυνηγισω με ενα 30....

Φιλε Σαββα μπορεις να μ εξηγισεις λιγο καλυτερα αυτο που ειπες για το 30 αν γινεται σε παρακαλω..

Ευχαριστω
Μαριος
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Φιλε Μαριε ο Κος Μακρης νομιζω εννοει οτι κοντακι απο κοντακι διαφερει ακομα και σε οπλα της ιδιας μαρκας και του ιδιου μοντελλου. Μπορει απλα να ετυχε και το οπλο που δοκιμασες να ειχε κοντακι στα μετρα σου, γι αυτο αλλωστε οσοι ασχολουντε σοβαρα με το σκοπευτηριο παραγγελουν κοντακι στα μετρα τους, αυτο φυσικα θα πρεπει να το κανουν και οι κυνηγοι (οσοι εχουν την οικονομικη ανεση), αλλιως περνεις το οπλο που σε ενδιαφερει σε καποιο οπλουργο, επομιζεις και σου λεει αν ειναι στα μετρα σου η αν εχεις αποκλιση απο το στοχο. Να μην ξεχναμε οτι ειναι το κοντακι που σκοτωνει, οι καννες απλα στελνουν τα σκαγια στο στοχο!!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
evishadjipetrou
Full Member

Δημοσίευση από evishadjipetrou »

Σωστότατος
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”