ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ-ΒΟΛΗ
- Rai
- Full Member
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ-ΒΟΛΗ
Κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια είναι ότι οι περισσότερες μου επιτυχίες σε κυνήγι και σκοπευτήριο γίνονται με την δέυτερη βολή.
Δέν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αλλά 7 στα 10 είναι με την δέυτερη και που σίγουρα πρέπει να έχει μία λογική εξήγηση.
Είμαι σχετικά ψύχραιμος και ήρεμος κατα την διάρκεια και των 2 βολών.
Δέν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αλλά 7 στα 10 είναι με την δέυτερη και που σίγουρα πρέπει να έχει μία λογική εξήγηση.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- KALLITZIA
- Full Member
Re: ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ-ΒΟΛΗ
ΙΣΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 2 ΜΑΣ ΠΙΟ ΣΗΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΟΥΜΕ?? ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
- KALLITZIA
- Full Member
ΙΜΕ 29 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 2!!!!!ΤΥΧΑΙΟ????? 

- KALLITZIA
- Full Member
ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΩ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΖΙΑKALLITZIA έγραψε:ΙΜΕ 29 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ 2!!!!!ΤΥΧΑΙΟ?????

- sotiris!129
φιλε Rai η δευτερη βολη ειναι για να κανουμε double και οχι για να πυροβολουμε και τες 2 στο ιδιο θηραμα!Rai έγραψε:Κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια είναι ότι οι περισσότερες μου επιτυχίες σε κυνήγι και σκοπευτήριο γίνονται με την δέυτερη βολή.
φιλικα Σωτηρης
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Breda Pegaso
Πολυ καλη απαντηση!sotiris!129 έγραψε:φιλε Rai η δευτερη βολη ειναι για να κανουμε double και οχι για να πυροβολουμε και τες 2 στο ιδιο θηραμα!Rai έγραψε:Κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια είναι ότι οι περισσότερες μου επιτυχίες σε κυνήγι και σκοπευτήριο γίνονται με την δέυτερη βολή.
φιλικα Σωτηρης

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Νομιζω καποτε η πρωτη βολη μπορει να ειναι βιαστικη και δεν ειμαστε συγκεντρωμενοι. Μετα το θηραμα εχει μια πιο ξεκαθαρη πορεια και διορθωνουμε. Ενω αν κυνηγουσαμε με μοναρι θα ειμασταν καλυτεροι κυνηγοι γιατι θα αναγκαζομασταν να ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι και να πεζουμε και πιο σφικτα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- KALLITZIA
- Full Member
ΑΦΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ!!Breda Pegaso έγραψε:Νομιζω καποτε η πρωτη βολη μπορει να ειναι βιαστικη και δεν ειμαστε συγκεντρωμενοι. Μετα το θηραμα εχει μια πιο ξεκαθαρη πορεια και διορθωνουμε. Ενω αν κυνηγουσαμε με μοναρι θα ειμασταν καλυτεροι κυνηγοι γιατι θα αναγκαζομασταν να ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι και να πεζουμε και πιο σφικτα.
- KALLITZIA
- Full Member
ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ TERMINATOR ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΕΖΟΥΝΤΑΝ ΟΥΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΕΚΑ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΗ ΓΕΝΕΚΑ?? ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗsotiris!129 έγραψε:φιλε Rai η δευτερη βολη ειναι για να κανουμε double και οχι για να πυροβολουμε και τες 2 στο ιδιο θηραμα!Rai έγραψε:Κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια είναι ότι οι περισσότερες μου επιτυχίες σε κυνήγι και σκοπευτήριο γίνονται με την δέυτερη βολή.
φιλικα Σωτηρης

- sotiris!129
φιλε μου το μοναδικο θηραμα που δικαιουμαστε να πυροβολησουμε 2 φορες εναντιων του ειναι το τραυματισμενο θηραμα, και αυτο για να μην παει να πεθανει καπου αλλου απαλασοντας το απο αργο και βασανιστικο θανατο!KALLITZIA έγραψε:ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ TERMINATOR ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΕΖΟΥΝΤΑΝ ΟΥΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΕΚΑ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΗ ΓΕΝΕΚΑ?? ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗsotiris!129 έγραψε:φιλε Rai η δευτερη βολη ειναι για να κανουμε double και οχι για να πυροβολουμε και τες 2 στο ιδιο θηραμα!Rai έγραψε:Κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια είναι ότι οι περισσότερες μου επιτυχίες σε κυνήγι και σκοπευτήριο γίνονται με την δέυτερη βολή.
φιλικα Σωτηρης![]()
δεν ειναι θεμα Terminator ειναι θεμα αυξησης του βαθμου δυσκολιας δυνοντας με αυτο τον τροπο στο θηραμα περισσοτερες πιθανοτητες να ζησει

φιλικα Σωτηρης
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο