admin έγραψε:χαχαχα γτ φιλε μες την θηρα εχει κανενα καταρτησμενο να μας πει τη γινετε?να κανει σωστη διαχειριση του θηραματος??ΑΝ μου εβρης
εναν οι περισσοτερους τοτε ναι ειμαι εκκεντρικος κυπραιος που νομιζω οτι τα ξερω ουλλα!

Φίλε όχι 1 αλλά τουλάχιστο 8 άτομα μέσα στην υπηρεσία έχουν και την ακαδημαϊκή μόρφωση αλλά και την εμπειρια για να κάνουν εξαιρετική δουλειά το πρόβλημα είναι αλλόύ και λυπάμε που δέν το αντιλαμβάνεστε. Η κύπρος ΄δεν έχει έλειψη απο καταρτησμένα και σπουδασμένα άτομα αλλά έχει υπερπλυθησμό απο διαβρωμένους πολιτικούς που δέν αφήνουν τους ανθρώπους να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Αν ήταν απο το χέρι της υπηρεσίας θήρας η Αλεπού θα ήταν στην δικαιοδοσία της και θα περιόριζε τον αριθμό της σε κανονικά επίπεδα, το ίδιο και η ποντίκα και τα κορακοειδή. Αν ήταν στο χέρι της υπηρεσία η νόμοι περί κυνηγίου θα ήταν πολύ πιο αυστηρή αλλά πάντα υπάρχει το πολιτικό κομμάτι που για να γίνει κάτι σε αυτό τον τόπο πρέπει να το αποφασίσουν οι πολιτικοί.[/quote]
Εγω θα συμφωνησω με ολους.....
Πολύ σωστά τα λεει ο Αριστος και ο Hunter , αλλα θα δικαιολογησω και τα παιδια που δεν πιστευουν για την υπαρξη της αρρωστειας, και ως ενα βαθμο δεντους αδικο.....ομως πραγματι σαν κυνηγετικο συνολο δεν εχουμε υποθεση.
Δυστυχως επικρατει η αντιληψη, οτι η θηρα ειναι οι αστυνομοι και εμεις οι κλεφτες και ειμαστε συνεχως σε αντιπαραθεση.Καποιοι ειχαμε περιστατικα που δικαιολογουν αυτη την θεση, ομως δεν ειναι ολοι σκαρτοι, οπως δεν ειναι ολοι οι κυνηγοι λαθροθηρες και παρανομοι - ανηθικοι κρεατοσυλλεκτες.
Πρεπει και εμεις να βαλουμε το χερι μας στην προσπαθεια και τροποι λεχθηκαν πολλοι και αξιολογοι.
Ας προσπαθησουμε ολοι , και σιγουρα απο το τιποτε της αδρανειας, το λιγο της προσπαθειας ειναι καλυτερο.
Αριστε με αφορμη τα λεγομενα σου......πριν τις εκλογες το περιοδικο πηρε συνεντευξη απο τους τρεις κυριους υποψηφιους.......καποια στιγμη θα πρεπει να ξαναπροσεγγισεται αυτον που πετυχε την εκλογη του για να ζητησετε εφαρμογη των οσως προεκλογικα υποσχεθηκε.
Ανεξαρτητως του ποιος βγηκε, εμεις σαν ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.
ΕΑΝ ΤΟ ΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΘΑ ΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ........δυστυχως ομως εχουν οι οικολογοι και εμεις τους βλεπουμε μονο.
Το θηραμα θελει και την δικη μας βοηθεια.......οχι μονο να το βλεπουμε ανταγωνιστικα, γιατι καποιοι το βλεπουν δυστυχως και ετσι.